štoo ba ?Nimla_RZ je napisao/la:Jes' ti ozbiljan?IlPrincipe je napisao/la:Nove, 60KM, Šoping Centar Džananović > Sport Vision ...![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
štoo ba ?Nimla_RZ je napisao/la:Jes' ti ozbiljan?IlPrincipe je napisao/la:Nove, 60KM, Šoping Centar Džananović > Sport Vision ...![]()
Still not as gay as Twilight al opet nemojIlPrincipe je napisao/la: štoo ba ?baš su fensi ... msm nikad prije nisam nosio starke pa reko da vidim kako je ...
Srednjoškolac sam još baNimla_RZ je napisao/la:Still not as gay as Twilight al opet nemojIlPrincipe je napisao/la: štoo ba ?baš su fensi ... msm nikad prije nisam nosio starke pa reko da vidim kako je ...
slažem se, ja iskreno ne bih dao vise od 25eura za tu jaknu. Bez ljutne drugadis.p je napisao/la:Izvini, al meni nije nesto specijalno.. ustvari, msm da ta jakna ne vrijedi tih para. Za manje pare si mozda mogao uzet doobro bolju![]()
nemoj da se ljutis
Pa dobro svako ima svoj ukus,meni se bas dopala ova jer mi je trebalo nesta cisto onako da imam "eleganci" posto ja vecinom nosim dukse i suske.adis.p je napisao/la:Izvini, al meni nije nesto specijalno.. ustvari, msm da ta jakna ne vrijedi tih para. Za manje pare si mozda mogao uzet doobro bolju![]()
nemoj da se ljutis
Jel' bi treb'o ?alacious je napisao/la:Devile,niako da mi odgovoris..o's ti meni poslat' one plave tike?![]()
Devil je napisao/la:Jel' bi treb'o ?alacious je napisao/la:Devile,niako da mi odgovoris..o's ti meni poslat' one plave tike?![]()
![]()
Ako ti je za utehu ja ih nisam vidjao ni po Beogradu.alacious je napisao/la:Devil je napisao/la:Jel' bi treb'o ?alacious je napisao/la:Devile,niako da mi odgovoris..o's ti meni poslat' one plave tike?![]()
![]()
Ako si voljan,ja se necu bunit'![]()
Inace,kod nas u Sarajevu nema takvih,a bas takve,plave adidaske trazim
Kontanje ti nikad nije bilo jaca strana.alacious je napisao/la:Nije mi nikakva utjeha,imam frenda tamo koji ce brzo prema Bosni,pa bi mu rek'o da mi kupi
nesto ja kontam,aj' ti to meni prodaj![]()
Devil je napisao/la:Kontanje ti nikad nije bilo jaca strana.alacious je napisao/la:Nije mi nikakva utjeha,imam frenda tamo koji ce brzo prema Bosni,pa bi mu rek'o da mi kupi
![]()
Adelaide.alacious je napisao/la:Devil je napisao/la:Kontanje ti nikad nije bilo jaca strana.alacious je napisao/la:Nije mi nikakva utjeha,imam frenda tamo koji ce brzo prema Bosni,pa bi mu rek'o da mi kupi
![]()
S'a ti znas![]()
Nego,gdje su te tvoje kupljenje?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, soxx i 8 gostiju.