FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valja stici ovu Bragu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Momci, molim vas, zanima me ako mi neko moze na pp objasniti koliko ima istine u vezi one price oko gradnje zapadne tribine na stadionu Grbavica? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja nisam ni primjetio kako se ozljedio, mislim u kojem dvoboju, ali nije izgledalo lijepo kad je na poluvremenu trebao od klupe do svlačionice doći. Bešlija i Jamak su mu pomagali i imao je baš bolnu grimasu kod svakog koraka, ali nadam se da će sve biti ok.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da cak nije ozbiljno, prosetalo mu je koljeno, ali su ga vratili odmah. Sve ce se znati u ponedjeljakBianconeri1988 je napisao/la:Je li ti nagađaš ili je toliko ozbiljna povreda?Buu je napisao/la:Izgleda od Smajica ove sezone nista
Inače, uz Adilovića je danas bio najbolji Kvesić, bar po mojoj (pr)ocjeni. Domaćini jednom zaprijetili i to kod 0:0 kad su prečku pogodili, nakon par minuta Željo poveo i ovi više nisu pogledali prema golu. Super je što je i Zola dobio 20+ minuta, a Benjo Čolić je čini mi se namjerno dobio karton, mora da ih čisti

Na kraju Prijedorčani aplauzom ispratili naše igrače i posebno Adilovića.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kada igraju sa portombarbarez je napisao/la:Valja stici ovu Bragu.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
1922,1923,1924....kenant je napisao/la:Desni klik, view image

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da cak nije ozbiljno, prosetalo mu je koljeno, ali su ga vratili odmah. Sve ce se znati u ponedjeljakBianconeri1988 je napisao/la:Je li ti nagađaš ili je toliko ozbiljna povreda?Buu je napisao/la:Izgleda od Smajica ove sezone nista
Prosetalo mu koljeno? ...Ne valja to nista onda,doduse nisu pukli ligamenti ako su uspjeli vratiti,ali ako je sklon tome da mu iskace koljeno,to nije dobro nikako.Malo me cudi,jer se to desava onima koji su ili totalno nespremni,ili gojazni,sto je samo po sebi logicno,a on debeo nije,moguce da je do terena,da je nespretno stao ili tako nesto.
Zao mi je,od njega sam puno ocekivao,ali nije vise ni sjena tog igraca kojeg sam znao iz Zrinjskog.Previse povreda je nanizao i to vise definitivno nije samo pitanje srece ili nesrece,to je vrlo bitna poenta.On nije povezao dva ili tri kola a da nije bio povrijedjen.A ako mu sada koljeno ovako radi,moram priznati da sam jako pesimistican.Hajde da se igra na parketu ili na nekoj drugoj ravnoj podlozi,njegov pritisak na koljeno koje je takvo,na ovim neravnim terenima,to nije nikako dobro.Stvarno mi ga je zao,od najveceg najavljenog pojacanja,koje je mislim bilo i opravdano u tom trenutku,Smajic je postao igrac koji nece ispuniti svoj potencijal ,bar ne u nasem klubu.Sada opet ide neka pauza,vidjecemo od tezine te povrede,pa dok se vrati u trenazni proces,a znamo da je jedan propusteni trening u odnosu na ostale koji treniraju,veliki gubitak.Vec je na pripremama imao lakse povrede.Nikako mi se ovo oko njega ne svidja,cak i da se oporavi i ne povrijedjuje vise,on vise jako tesko moze da udje u formu.To se vidjelo u prvoj polusezoni,gdje je igrao bar po meni,ispod prosjeka,znajuci da je vukao povredu zadnje loze.Zao mi ga je fakat,ali mi se cini da je promasena investicija za nas,nadao sam se da ce sa ovim pripremama doci na svoje i zaista sam ocekivao da eksplodira.Steta.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kvesic je zvijer
kao sto je amar rekao sve sto smo probali nam je uslo
ćutuk je odigrao isto dobro i volio bi ako iko ima da mi kaze njegovu visinu i kilazu jer je momak u svakom duelu odnosio protivnicke igrace
kao sto je amar rekao sve sto smo probali nam je uslo

ćutuk je odigrao isto dobro i volio bi ako iko ima da mi kaze njegovu visinu i kilazu jer je momak u svakom duelu odnosio protivnicke igrace

Slike sa utakmice možete pogledati ovdje: http://www.fotogiga.com/index.php?optio ... Anajnovije" onclick="window.open(this.href);return false;

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
194 cm visok , imas na ofc stranici http://www.fkzeljeznicar.com/tim/josip-cutuk" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 18 mar 2012, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ako Džeko abd ode iz Citija na ljeto, koliki procenat dobija Željo od transfera 

Odlazi Safete.
Lijepo rasturanje na strani, ma nema , ove sezone baš marširamo žestokooo
Ali sad se tačno osjeti kako se i na strani može odigrat normalno, a kad su normalni uslovi odmah Željo gazi sve pred sobom...

Ali sad se tačno osjeti kako se i na strani može odigrat normalno, a kad su normalni uslovi odmah Željo gazi sve pred sobom...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Da si samo malo bistriji, napisao bi 23, 25, 27...Sarajlijc@ je napisao/la:1922,1923,1924....kenant je napisao/la:Desni klik, view image
![]()
Suza mi krene kad vidim kako jadnih organizama ima na ovoj temi. Ode planeta u helać. Je li vas stid pričati o Sarajevu na ovoj temi, paćenici limitirani!?

Željo danas potusio rudar,definitivno!
PONOSNI NA TEBE !
PONOSNI NA TEBE !
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Nadajmo se samo da Smajić ne čita ova ohrabrenja. U Lukavici je igrao k'o sat, a to nije bilo tako davno. Apsolutno preoštre kritike i sigurno nije propao zbog dvije povrede. Sačekajmo da ozdravi, pa da sudimo. Bogičević je procvjetao nakon najgore moguće povrede.boccaccio je napisao/la:Smajic je postao igrac koji nece ispuniti svoj potencijal ,bar ne u nasem klubu.
Polako stari, nisu svi koji postaju na ovoj temi zreli.Kao ni na pitarskoj.Prinudjen je napisao/la:
Suza mi krene kad vidim kako jadnih organizama ima na ovoj temi. Ode planeta u helać. Je li vas stid pričati o Sarajevu na ovoj temi, paćenici limitirani!?Oni nešto ismijavaju klub s kojim veze Željo nikakve nema, niti se više i rezultatski nešto ganja i to kad upravo taj(valjda njihov) Željo gazi sve redom i trebao bi da dodatno bude top tema. Strjeljajte se ako vas u tim momentima više interesuju klubovi, koje, kao ne gotivite. Koga boli k. za te ostale timove, pogotovo na ovoj temi... Jedno veliko FUJ! Isto tako i za ovog fenomena kojeg sam citirao, koji ne silazi jadan s ove teme, kako bi nešto kao umjereno, neinteligentno, bocnuo u svakom postu. Ofiran si! Odustani! To što većina limita sa ove teme nema pravu reakciju na tvoje prvačićke pokušaje ismijavanja, ne znači da si išta bistriji. Opsjednut si Željezničarem. Baš kao i neki "navijači Želje" Sarajevom, iako mi je to puno teže razumjeti, u situaciji kad su ova dva kluba sve više neuporediva.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- spielführer_21
- Kontakt:
To me baš iznenadilo, nisam vjerovao da će se vratiti nakon one grozote u Širokom. Vodeći se Bogijevim povratkom, ne treba otpisivati ni Smajića. Isto tako, prerano je suditi o Bekriću, to se može na kraju sezone, prije ne. Ali dobro, mora se naći neka nova tema, jer je ova dominacija pomalo dosadnaPrinudjen je napisao/la:Nadajmo se samo da Smajić ne čita ova ohrabrenja. U Lukavici je igrao k'o sat, a to nije bilo tako davno. Apsolutno preoštre kritike i sigurno nije propao zbog dvije povrede. Sačekajmo da ozdravi, pa da sudimo. Bogičević je procvjetao nakon najgore moguće povrede.boccaccio je napisao/la:Smajic je postao igrac koji nece ispuniti svoj potencijal ,bar ne u nasem klubu.

@zlatandr, ako misliš na B.Čolića, on nije izašao radi povrede. Prilično sam siguran u to.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
aleksandar_veliki je napisao/la:boccaccio, slazem se sa tobom. Nije opravdao ono sto se ocekivalo, peh je po dolasku u Zelju i to pravi. Kako sam ga shvatio, teren je bio grbav bas **** grbav i nije bilo nikakvog duela, tako je nastradao, mada mi kaze da nema otoka, bar ga nije bilo. Vidjecemo u ponedjeljak, ipak je godina neigranja ostavila traga, tako je to u sportu. Deset godina si zvijer, godinu ne igras, kao da nikad nisi nista radio.
Velika je godina pauze za vrhunskog sportistu.Svi se oni ipak vrate,ali to skoro nikad ne bude vise to.Nadao sam se stvarno da ce ove pripreme biti kljucne za njegov stvarni povratak na teren,ocekivao sam da bi mogao pruziti bar 30-40% vise nego u prvom dijelu sezone,a to bi bio ogroman napredak za nasu igru.Steta,stvarno steta i zao mi je tog igraca.
Pretpostavljam da ce se mali otok ipak pojaviti,obicno bude tako kod setanja koljena.Problem je zapravo kod takve vrste povrede,sto kada se desi prvi put,gotovo je stopostotan ucinak vracanja i obnavljanja iste u nekom doglednom vremenu.Ligamenti kada se razvuku u toj elastici vise nikada ne postignu original,da se tako izrazim.
Rijetke su bas te vrste problema sa koljenom kod sportista.Gotovo da se i ne pojavljuju kao takve.Setanje koljena se desava cesto kod rekreativaca,kojima se to desava usljed nespremnosti ili gojaznosti,gdje je pritisak na ligamente koljena veliki,ogroman.Na grbav teren,koji je vjerovatno uzrok povrede Smajica,njegovo koljeno je moralo izdrzati,da je maksimalno spreman,to ce reci svaki doktor,to je apsolutan odgovor.To je ocigledna situacija onda,da ni ove pripreme nije odradio u punom obimu i da mu je falilo jos mnogo za ovakve maksimalne napore.Koljeno ipak ne seta tek tako,ligamenti koljena su strasno jaki i podnose nevjerovatan pritisak,pogotovo kod spremnog sportiste,a Smajic je lagan igrac,nema masu,zato je zacudjujuce jos vise ovo sto mu se desilo.
No dobro,sta je tu je,nadam se da ce u ponedjeljak imati dobre vijesti i za njega i za nas i da ce pokusati opet da nekim sportskim inatom progura i da ponovo bude spreman.Da ce sam sebi da dokaze da itekako moze da se vrati,mada je trnovit put.Da dokaze nama da je pojacanje.On je relativno mlad igrac,ali shvatam kako ubije u pojam kada se nekome tako neda,kao sto je on u problemu.Nasu podrsku ce sasvim sigurno imati,a on mora biti svjestan da mora duplo vise raditi od ostalih,da bi uopste dostigao njihov nivo za neko vrijeme.
Steta fakat.Zelim mu sve najbolje!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, bvsic, Kockoglavi, Pact1921, Paromlinac i 88 gostiju.