FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 19 mar 2012, 23:41

Mislim da je za ovaj poraz najvise kriv Gutovic i njegovo ocajno takticko igranje sa Velezom.Prosto ne mogu da verujem sta se tu desavalo.
Prvo od pocetka mu igra Simic iako zna da taj isti Simic nece moci igrati vise od 45 minuta.Pa koji ce ti moj onda od pocetka.Hajde da je on neka igracina koja ce itekako doprineti igri Slavije ali to je obicni krs od fudbalera koji u paru sa Osmanom na zadnjem veznom samo usporava igru. :roll:

Izmene su san snova.Izbacuje Simica umesto koga na poluvremenu ubacuje krilnog igraca Besliju.Dobro donekle i logicna izmena da nece uslediti ono kasnije.Ulaskom Beslije u igru linije se pomeraju i Karamatic odlazi na zadnjeg veznog da bi Rasevic usao u sredinu i igrao poluspica.Prvo rezultat je 0:0 koji tebi apsolutno ne odgovara i ti ostajes na istoj formaciji a pri tome gurnes dva igraca na svoje neprirodne pozicije(Karamatic,Rasevic). :roll:

Zatim sledi novi nelogicni potez izlazi Todorovic ulazi Perisic.Menjas pa smem reci najboljeg igraca koga Slavija ima Todorovica ne ulazeci u to u kakvoj je formi on je mnogo puta iz nicega resio mec,i pri tome ne ubacujes niti krilnog igraca niti napadaca vec ni manje ni vise Perisica zadnjeg veznog.Momak je kvalitetan igrac u to nema sumnje,ali ovu si izmenu morao da izvrsis na poluvremenu kada je Simic izlazio,pa ako vec moras da guras Simica iako ne zasluzuje uvedi onda malog Perisica kada ovog djeda izbacujes.Opet sledi pomeranje linija tima i opet nova filozofija.

I onda na kraju sledi slag na tortu.Izbacujes Benovica,momka koji realno jos uvek nije za prve postave nije usao u pravi ritam(ali za ovaj mec nisu bili spremni ni Vujanic,ni Aleksic,ni Kovacevic,a Papaz suspendovan zbog kartona),ali je odigrao od pocetka sve do nekad 70.minute i ti onda umesto tog Benovica ubacujes Krmara.Mnogi ce reci pa sta ima veze ako je los.Istina ne bi ta izmena bila cudna da je Krmar otisao na levo krilo,ali momak koji je klasicni desnjak,koji u karijeri nije odigrao na levom beku,20 minuta pre kraja itekako bitne utakmice igra na poziciji levog beka,dajuci mu vise defanzivne nego ofanzivne zadatke.I kao takav mogao je da se proslavi sa dva sjajna centarsuta nakon prekida koje Radovanovic nije uspeo da realizuje.

Zaista prosto mi te tri stvari kod izmena ne idu u glavu i sta je mislio sa tim,da umesto da ganja rezultat on ga cuva,i vidimo kako ga je sacuvao.I opet kasnije ima obraza da se zali na igrace,umesto da ko covek prizna krivicu.I dalje mi nije jasno zasto ne gura malog Peljtu iako je ovaj bio strasan na pripremama. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 20 mar 2012, 10:07

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2012, 13:26

ultra_slavija je napisao/la:Gutović pobjegao ko ****...
http://www.slavijainfo.istocnosarajevo. ... &Itemid=27
Ja cirkusa...ccc :oops:

Eto Jope` Erbeza.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 20 mar 2012, 14:34

" тренер ? $ " " " ? $ " "," " $ " " ?.... http://www.slavijainfo.istocnosarajevo. ... &Itemid=27" onclick="window.open(this.href);return false;

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 20 mar 2012, 18:28

Pozzzz.....jel netko bio na utakmici???Kako ne dobiste onog Veleza???Pade samo na tome paru........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 19:50

Kako Vlado Capljic moze biti trener ? :? :roll:
Covek ne poseduje PRO licencu,a valjda se ona mora imati da bi se vodio klub iz elitnog ranga.Nesta ne verujem da neko od pomocnika u Slaviji ima tu licencu. :roll:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 20 mar 2012, 21:51

Devil je napisao/la:Kako Vlado Capljic moze biti trener ? :? :roll:
Covek ne poseduje PRO licencu,a valjda se ona mora imati da bi se vodio klub iz elitnog ranga.Nesta ne verujem da neko od pomocnika u Slaviji ima tu licencu. :roll:
$ он " " ? $ $ је $ $, ? $ је " " $ сутра у ? $ ' ? $ је - "...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 22:37

Vidis nisam znao da je dobio.Bas sam pre par sedmica citao listu trenera koji su zadnje godine dobili PRO licence u Srbiji i nisam njega video.Mora da sam ga onda preskocio na toj listi nekako. :roll:

Dobar je to trener,ali pitanje je kako ce da se uklopi posto je poznato da vise voli rad sa ofanzivnim igracima a Slavija ih bas i nema.No mislim da cemo sada konacno nakon duze vremena da vidimo Slaviju sa dva klasicna spica,cenim Peljto-Vidic a da ce Pusara da ceka priliku sa klupe.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 21 mar 2012, 00:31

Devil je napisao/la:Vidis nisam znao da je dobio.Bas sam pre par sedmica citao listu trenera koji su zadnje godine dobili PRO licence u Srbiji i nisam njega video.Mora da sam ga onda preskocio na toj listi nekako. :roll:

Dobar je to trener,ali pitanje je kako ce da se uklopi posto je poznato da vise voli rad sa ofanzivnim igracima a Slavija ih bas i nema.No mislim da cemo sada konacno nakon duze vremena da vidimo Slaviju sa dva klasicna spica,cenim Peljto-Vidic a da ce Pusara da ceka priliku sa klupe.
Dobro ja nisam vidio da je dobio al ti ono kazem tad je nije imao i cim je sad pihvatio poziv Slavije vjerovatno je ima jer inace ne bi mogao da vodi Slaviju al msm da je dovoljna B licenca da bi vodio klub u PL BiH mada nisma bas puno upucen u to :) Sve što znam je da sutra stize u Lukavicu i da se uprava lako dogovorila s njim oko njegovog dolaska...

A da ti iskreno kazem ne znam dal ce on tu sta da promjeni jer nema toliko kvalitetnih igrača, a i ovu tekmu protiv Veleža da nije zakazao Todorović i Rašević dobili bi sigurno al ti momci baš ništa nisu uradili u ovoj utakmici nikad ih gore nisma vidio ....

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 21 mar 2012, 08:26

ovo je korak nazad medjutim i dalje smatram da se Slavije može izvući jer ima dovoljno utakmica do kraja.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 mar 2012, 22:59

slika

Ovakvi ne niču kraj Vardarot :lol:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2012, 00:32

ultra_slavija je napisao/la:
Devil je napisao/la:Vidis nisam znao da je dobio.Bas sam pre par sedmica citao listu trenera koji su zadnje godine dobili PRO licence u Srbiji i nisam njega video.Mora da sam ga onda preskocio na toj listi nekako. :roll:

Dobro ja nisam vidio da je dobio al ti ono kazem tad je nije imao i cim je sad pihvatio poziv Slavije vjerovatno je ima jer inace ne bi mogao da vodi Slaviju al msm da je dovoljna B licenca da bi vodio klub u PL BiH mada nisma bas puno upucen u to :) Sve što znam je da sutra stize u Lukavicu i da se uprava lako dogovorila s njim oko njegovog dolaska...

A da ti iskreno kazem ne znam dal ce on tu sta da promjeni jer nema toliko kvalitetnih igrača, a i ovu tekmu protiv Veleža da nije zakazao Todorović i Rašević dobili bi sigurno al ti momci baš ništa nisu uradili u ovoj utakmici nikad ih gore nisma vidio ....
Sa B licencom mogu se kod nas voditi omladinski uzrasti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 mar 2012, 00:38

Mancini je napisao/la:
ultra_slavija je napisao/la:

Sa B licencom mogu se kod nas voditi omladinski uzrasti.
Ne znam stvarno nisma bas upucen u to al je jutros odrzao trening i vodice Slaviju " onclick="window.open(this.href);return false;

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2012, 02:16

Ne znam stvarno nisma bas upucen u to al je jutros odrzao trening i vodice Slaviju " onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Sa A licencom prve i druge lige entiteta a sa profi licencom Premijer liga,tako je do sada bilo,ali može možda voditi ekipu kao službeni predstavnik kluba.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 mar 2012, 11:23

Mancini je napisao/la:Ne znam stvarno nisma bas upucen u to al je jutros odrzao trening i vodice Slaviju " onclick="window.open(this.href);return false;
Sa A licencom prve i druge lige entiteta a sa profi licencom Premijer liga,tako je do sada bilo,ali može možda voditi ekipu kao službeni predstavnik kluba.[/quote]

Ne znam moguće je...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 mar 2012, 22:28

http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... 91ake.html

Tekst kao i svaki ostali kada neko bez obraza ode.Te uprava kriva,te vrsen pritisak te ovo,te ono.Ali on nigde ne kaze da je on najveci krivac za poraz i opet svu krivicu svaljuje na nezalaganje igraca. :roll:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 16:57

? - ? 1:2 :) То & !!!

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:16

TO BOŽE TO BOŽE TOOOOOOOO ! Veoma važni bodovi spasa,veoma važno da bi se obezbjedio cilj a to je opstanak,i da bi napokon košpicari gubicu začepili . Bravo momci , bravo SOKOLOVI !
$ ? $ ? ? " " ".

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 mar 2012, 17:24

Bravo momci,samo tako...Ako Bog da ostajete,nema povlačenja nema predaje...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 17:40

Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.

SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica

jadne azijske kladionice sa vama! :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.