FK Slavija

ultra_slavija
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ultra_slavija » 20 mar 2012, 10:07

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2012, 13:26

ultra_slavija je napisao/la:Gutović pobjegao ko ****...
http://www.slavijainfo.istocnosarajevo. ... &Itemid=27
Ja cirkusa...ccc :oops:

Eto Jope` Erbeza.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 20 mar 2012, 14:34

" тренер ? $ " " " ? $ " "," " $ " " ?.... http://www.slavijainfo.istocnosarajevo. ... &Itemid=27" onclick="window.open(this.href);return false;

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 20 mar 2012, 18:28

Pozzzz.....jel netko bio na utakmici???Kako ne dobiste onog Veleza???Pade samo na tome paru........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 19:50

Kako Vlado Capljic moze biti trener ? :? :roll:
Covek ne poseduje PRO licencu,a valjda se ona mora imati da bi se vodio klub iz elitnog ranga.Nesta ne verujem da neko od pomocnika u Slaviji ima tu licencu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 20 mar 2012, 21:51

Devil je napisao/la:Kako Vlado Capljic moze biti trener ? :? :roll:
Covek ne poseduje PRO licencu,a valjda se ona mora imati da bi se vodio klub iz elitnog ranga.Nesta ne verujem da neko od pomocnika u Slaviji ima tu licencu. :roll:
$ он " " ? $ $ је $ $, ? $ је " " $ сутра у ? $ ' ? $ је - "...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2012, 22:37

Vidis nisam znao da je dobio.Bas sam pre par sedmica citao listu trenera koji su zadnje godine dobili PRO licence u Srbiji i nisam njega video.Mora da sam ga onda preskocio na toj listi nekako. :roll:

Dobar je to trener,ali pitanje je kako ce da se uklopi posto je poznato da vise voli rad sa ofanzivnim igracima a Slavija ih bas i nema.No mislim da cemo sada konacno nakon duze vremena da vidimo Slaviju sa dva klasicna spica,cenim Peljto-Vidic a da ce Pusara da ceka priliku sa klupe.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 21 mar 2012, 00:31

Devil je napisao/la:Vidis nisam znao da je dobio.Bas sam pre par sedmica citao listu trenera koji su zadnje godine dobili PRO licence u Srbiji i nisam njega video.Mora da sam ga onda preskocio na toj listi nekako. :roll:

Dobar je to trener,ali pitanje je kako ce da se uklopi posto je poznato da vise voli rad sa ofanzivnim igracima a Slavija ih bas i nema.No mislim da cemo sada konacno nakon duze vremena da vidimo Slaviju sa dva klasicna spica,cenim Peljto-Vidic a da ce Pusara da ceka priliku sa klupe.
Dobro ja nisam vidio da je dobio al ti ono kazem tad je nije imao i cim je sad pihvatio poziv Slavije vjerovatno je ima jer inace ne bi mogao da vodi Slaviju al msm da je dovoljna B licenca da bi vodio klub u PL BiH mada nisma bas puno upucen u to :) Sve što znam je da sutra stize u Lukavicu i da se uprava lako dogovorila s njim oko njegovog dolaska...

A da ti iskreno kazem ne znam dal ce on tu sta da promjeni jer nema toliko kvalitetnih igrača, a i ovu tekmu protiv Veleža da nije zakazao Todorović i Rašević dobili bi sigurno al ti momci baš ništa nisu uradili u ovoj utakmici nikad ih gore nisma vidio ....

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 21 mar 2012, 08:26

ovo je korak nazad medjutim i dalje smatram da se Slavije može izvući jer ima dovoljno utakmica do kraja.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 mar 2012, 22:59

slika

Ovakvi ne niču kraj Vardarot :lol:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2012, 00:32

ultra_slavija je napisao/la:
Devil je napisao/la:Vidis nisam znao da je dobio.Bas sam pre par sedmica citao listu trenera koji su zadnje godine dobili PRO licence u Srbiji i nisam njega video.Mora da sam ga onda preskocio na toj listi nekako. :roll:

Dobro ja nisam vidio da je dobio al ti ono kazem tad je nije imao i cim je sad pihvatio poziv Slavije vjerovatno je ima jer inace ne bi mogao da vodi Slaviju al msm da je dovoljna B licenca da bi vodio klub u PL BiH mada nisma bas puno upucen u to :) Sve što znam je da sutra stize u Lukavicu i da se uprava lako dogovorila s njim oko njegovog dolaska...

A da ti iskreno kazem ne znam dal ce on tu sta da promjeni jer nema toliko kvalitetnih igrača, a i ovu tekmu protiv Veleža da nije zakazao Todorović i Rašević dobili bi sigurno al ti momci baš ništa nisu uradili u ovoj utakmici nikad ih gore nisma vidio ....
Sa B licencom mogu se kod nas voditi omladinski uzrasti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 mar 2012, 00:38

Mancini je napisao/la:
ultra_slavija je napisao/la:

Sa B licencom mogu se kod nas voditi omladinski uzrasti.
Ne znam stvarno nisma bas upucen u to al je jutros odrzao trening i vodice Slaviju " onclick="window.open(this.href);return false;

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 mar 2012, 02:16

Ne znam stvarno nisma bas upucen u to al je jutros odrzao trening i vodice Slaviju " onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Sa A licencom prve i druge lige entiteta a sa profi licencom Premijer liga,tako je do sada bilo,ali može možda voditi ekipu kao službeni predstavnik kluba.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 mar 2012, 11:23

Mancini je napisao/la:Ne znam stvarno nisma bas upucen u to al je jutros odrzao trening i vodice Slaviju " onclick="window.open(this.href);return false;
Sa A licencom prve i druge lige entiteta a sa profi licencom Premijer liga,tako je do sada bilo,ali može možda voditi ekipu kao službeni predstavnik kluba.[/quote]

Ne znam moguće je...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 mar 2012, 22:28

http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... 91ake.html

Tekst kao i svaki ostali kada neko bez obraza ode.Te uprava kriva,te vrsen pritisak te ovo,te ono.Ali on nigde ne kaze da je on najveci krivac za poraz i opet svu krivicu svaljuje na nezalaganje igraca. :roll:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 16:57

? - ? 1:2 :) То & !!!

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:16

TO BOŽE TO BOŽE TOOOOOOOO ! Veoma važni bodovi spasa,veoma važno da bi se obezbjedio cilj a to je opstanak,i da bi napokon košpicari gubicu začepili . Bravo momci , bravo SOKOLOVI !
$ ? $ ? ? " " ".

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 mar 2012, 17:24

Bravo momci,samo tako...Ako Bog da ostajete,nema povlačenja nema predaje...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 17:40

Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.

SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica

jadne azijske kladionice sa vama! :lol:

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:45

bekicamir je napisao/la:Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.

SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica

jadne azijske kladionice sa vama! :lol:
Mora se malo i zaraditi :mrgreen:
$ ? $ ? ? " " ".

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []