sutra u 14.30 finale (nazalost necu moci gledati

bilo bi fantasticno da osvoje ovo, kad se vec ovi stari balvani brukaju

edit: nije sutra finale nego u nedjelju

ipak cu moci gledati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
I onda bi klinci osetili razliju izmedju klinackog i pravog fudbala, a Inter bi 2-3 sezone cekao na plasman u Evropu.Puma je napisao/la:Ma syebo se, pisalo domenica, ja konto domani![]()
Rekoh vec, bar 50% ovih veceras treba u prvi tim, odmah, nema se sta cekati, kad se vec nema love za skupa i kvalitetna pojacanja
njima dodati Alvareza, Coutinha, Polija, Rannochiu, Yuta, Castaignosa, ostaviti nekoliko ovih sadasnjih starosjedilaca (JC, Cambi, Zanetti, Samuel, Milito) te dovesti dva-tri prava pojacanja (M'Villa?, Lass?, Lucas?, VDW?...?), a ovim ostalim uruciti zahvalnicu
nema druge, mora se ispocetka
Gdje je to najbolja La Masia ?adointer je napisao/la:i sta vele,La Masia najbolja?vidi se da ne posjecuju Interello cesto
Pu jbm li vam sve, sto niste ovo u januaru rijesiliTritolone je napisao/la:http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-march-22
Krasno.
BIt ce isto kao i sa Sanchezom, mi imamo prednost citavu sezonu i onda popusimo na ljeto.
Nema to veze sa parama, pa kako Galliani bez para napravi ovako jak milan. Sancheza smo mogli rijesiti u januaru i popusili, jer Branca je mislio da poslije njega nema nikog, evo isto sada za Lucasa, bez problema se moglo rijesiti u januaru, ali opet je Branca ostavio za ljeti iz samo njemu poznatih razloga.Io_Sono_Interista je napisao/la:nazalost mi vise ocigledno ne mozemo da se nosimo kada se u borbu za igraca ukljuce oba Manchestera,Chelsea,Barca i Real...
imaju vise para i tu je njihova glavna prednost,pa koliko god da se mi povezujemo sa nekim igracem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.