FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 21 mar 2012, 21:54

Eto satrasmo ih

sutra u 14.30 finale (nazalost necu moci gledati :evil: ), a stvarno bih volio pogotovo sto je na drugoj strani Ajax

bilo bi fantasticno da osvoje ovo, kad se vec ovi stari balvani brukaju :mrgreen:

edit: nije sutra finale nego u nedjelju :oops:

ipak cu moci gledati :P
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 mar 2012, 21:56

Gtovooooooooo...

Svaka cast momci, aBd ovakav Inter i u buducnosti da bude, a ne ovo sto danas gledamo...

Od njih 11 koji su veceras igrali 5 ih sigurno zasluzuje mjesto u prvih 11...Bessa, Longo, Criestig, Duncan, M'Baye, Livaja 8-) ...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 mar 2012, 21:58

Puma prepade me jbt finale :D Ovako u nedjelju i meni pase :D

Zbog ovih momaka bih ja volio Guardiolu na klupi, jer bi on njih maksimalno iskoristio...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 mar 2012, 22:08

Ma syebo se, pisalo domenica, ja konto domani :mrgreen:

Rekoh vec, bar 50% ovih veceras treba u prvi tim, odmah, nema se sta cekati, kad se vec nema love za skupa i kvalitetna pojacanja

njima dodati Alvareza, Coutinha, Polija, Rannochiu, Yuta, Castaignosa, ostaviti nekoliko ovih sadasnjih starosjedilaca (JC, Cambi, Zanetti, Samuel, Milito) te dovesti dva-tri prava pojacanja (M'Villa?, Lass?, Lucas?, VDW?...?), a ovim ostalim uruciti zahvalnicu

nema druge, mora se ispocetka :roll:
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2012, 23:19

Puma je napisao/la:Ma syebo se, pisalo domenica, ja konto domani :mrgreen:

Rekoh vec, bar 50% ovih veceras treba u prvi tim, odmah, nema se sta cekati, kad se vec nema love za skupa i kvalitetna pojacanja

njima dodati Alvareza, Coutinha, Polija, Rannochiu, Yuta, Castaignosa, ostaviti nekoliko ovih sadasnjih starosjedilaca (JC, Cambi, Zanetti, Samuel, Milito) te dovesti dva-tri prava pojacanja (M'Villa?, Lass?, Lucas?, VDW?...?), a ovim ostalim uruciti zahvalnicu

nema druge, mora se ispocetka :roll:
I onda bi klinci osetili razliju izmedju klinackog i pravog fudbala, a Inter bi 2-3 sezone cekao na plasman u Evropu.
Inter godinama ima najbolju Primaveru. Koji su rezultati iste? Nema ih, jer niti jedan igrac nije integrisan u prvi tim, a dvojica najzvucnijih imena sada igraju na severu Engleske. Ne lozite se, jer Inter nema sistem. Da ima, ovakav pad u kvalitetu samo nekoliko meseci nakon triplette ne bi bio moguc.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 mar 2012, 23:36

i sta vele,La Masia najbolja? :o vidi se da ne posjecuju Interello cesto 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 mar 2012, 23:37

Moze se Inter i boriti za opstanak, al ova djeca bi trebala igrati, valjda ce se napokon otvoriti oci nekima, pa uz pravu struku i pravog covjeka moze se stvoriti jak tim, dosta je vise ovih penzosa, dosadili su :mrgreen:

Balotelli je gmaz, i Inter je dobro zaradio na njemu, a Santon samo nazaduje, a Moratti je najavio kopiju Rominog projekta

Preko noci se ionako ne pravi tim, abd krecemo od nule 8-)
adointer je napisao/la:i sta vele,La Masia najbolja? :o vidi se da ne posjecuju Interello cesto 8-)
Gdje je to najbolja La Masia ? :roll:
Call the coroner!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 mar 2012, 23:48

pa tako kazu za nju kao :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 mar 2012, 09:33

Velika šteta pa nisam ovo gledao ( no biće snimka na Inter Channel ).Vidim Stramaccioni nastavlja dobro uhodanom stazom, klinci su razbili i barem djelomično osvetili prvu ekipu.
Nažalost ne dijelim Vaš optimizam po pitanju ubacivanja ovih klinaca u prvi tim, jer je i prošle godine bila strašna ekipa koja se rasula po raznim posudbama tako ako vidim Crisetiga ( iako je Lorenzo bio par puta ) ,Bessu , Longa među 18 biću zadovoljan.
U Duncanu ima strašnog potencijala , podsjeća me na Vieiru iz Arsenala , i samo kad bi se doveo trener koji bi ovo lagano ubacivao i posložio no za to treba sistem, kako dobro primijeti Magica, a mi ga sa ovom vladajućom garniturom nemamo i bojim se na ljeto opet nekim posudbama ili prodaji polovina ugovora ovih dragulja za otkup Kucke ili sličnih njemu znalaca....

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 22 mar 2012, 12:26

problem je sto Barca ima sistem i stil igre jednak u svim selekcijama i zato i imaju 7-8 igraca u prvoj postavi iz svoje skole,a kod nas momci igraju odlicno u mladjim selekcijama ali u prvom timu je totalno drugi princip i gdje nikad nismo dali sansu nekom da na osnovu nasih talenata gradi Inter...
mi imamo problem supertalentovane igrace u prvom timu da preoblikujemo u nosioce igre jer nemamo povjerenje u njih,e zato je La Masia najbolja na svijetu jer Barca crpi iz nje igrace i zato i igra kako igra,dok nasi mladici osvajaju sve,ali kad treba da se do kraja to sprovede njihova karijera pocinje i zavrsava u Torinu,Livornu,i raznoraznim talovima za 30-godisnje polovnjake :(
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 mar 2012, 14:25

Utakmicu protiv Juventusa sudi Andrea de Marco, sudio nam 13 puta u karijeri, i izgubili smo samo jednu utakmicu i to ovu njegovu poslednju protiv Rome, 0-4

Juventusu sudio 6 puta, 2 pobjede, 2 remija, 2 poraza

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=75156

slika
Call the coroner!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 mar 2012, 18:42

http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-march-22" onclick="window.open(this.href);return false;

Krasno.

slika

BIt ce isto kao i sa Sanchezom, mi imamo prednost citavu sezonu i onda popusimo na ljeto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 22 mar 2012, 19:59

nazalost mi vise ocigledno ne mozemo da se nosimo kada se u borbu za igraca ukljuce oba Manchestera,Chelsea,Barca i Real...
imaju vise para i tu je njihova glavna prednost,pa koliko god da se mi povezujemo sa nekim igracem...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 mar 2012, 20:33

kakve su sanse da se vrati coutinho ?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 mar 2012, 21:40

Tritolone je napisao/la:http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-march-22

Krasno.

slika

BIt ce isto kao i sa Sanchezom, mi imamo prednost citavu sezonu i onda popusimo na ljeto.
Pu jbm li vam sve, sto niste ovo u januaru rijesili :evil:

nista gotovo je sad
Call the coroner!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 mar 2012, 22:23

Ništa novo kad je Brankica u pitanju, bitno je da je on večerao sa obitelji Moura, yebo pos'o ionako je Kucka kaparisan.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 mar 2012, 00:13

Io_Sono_Interista je napisao/la:nazalost mi vise ocigledno ne mozemo da se nosimo kada se u borbu za igraca ukljuce oba Manchestera,Chelsea,Barca i Real...
imaju vise para i tu je njihova glavna prednost,pa koliko god da se mi povezujemo sa nekim igracem...
Nema to veze sa parama, pa kako Galliani bez para napravi ovako jak milan. Sancheza smo mogli rijesiti u januaru i popusili, jer Branca je mislio da poslije njega nema nikog, evo isto sada za Lucasa, bez problema se moglo rijesiti u januaru, ali opet je Branca ostavio za ljeti iz samo njemu poznatih razloga.

Dakle nije do para vec do covjeka, tj. uprave koja ne zna svoj posao, pa i Coutinho je kupljen, a ostao igrati u Vascu cini mise, tako je mogao i Lucas, ako je zelio ostati do kraja sezone u brazilu, bas je problem napraviti ugovor i osigurati igraca da je sigurno tvoj na ljeto. Ali kada se dovodio Coutinho i drugi su se nesto pitali i zbog toga smo i uspjeli u tome i opet dolazimo na isto, Branca je taj koji ce nas unistiti.

Moze on dovesti i Messia, ali kad od ostalih 5 transfera ce 4 promasit.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 23 mar 2012, 09:07

Da je Lucas imo 2% sanse da dodje na zimu on bi bio u Interu. Tu se Branci nema sta zamjerit, frajer je odradio sve al ni klub ni igrac nisu htjeli nista prije ljeta. Eh sad sta ce biti na ljeto vidjet cemo, al ja sam i dalje optimista ako nista drugo onda zbog one njegove izjave. A i da ne dodje, imamo mi Coutinha :)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 mar 2012, 11:03

Pa tko je rekao da ga je morao dovesti na zimu, ako je odgodio transfer do ljeta, onda je mogao napraviti kakav predugovor ili nesto cime bi osigurao da mi budemo ti koji mogu pricati sa Lucasom i njegovim agentom, bez mijesanja ostalih.

Danas je sve crno na bijelo, ali Branca izgleda jos uvijek vjeruje na rijec svima i svakome, jos nije skontao u kojem svijetu zivi...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 23 mar 2012, 11:13

Otkud znas da nema predugovor ? Gazzetta je skoro pisala da je Lucas nakon Olimpijade Interov igrac. Sacekajte malo prije nego pljujete jbg. Ok, slazem se Branca je imo gresaka al nije covjek nesposoban jbg. Dok god je tu i ako bude imo na raspolaganju nesto novca i normalnog trenera s kojim ce pokrenut novi projekat ja mu vjerujem.

I ovaj uzasni mercato ce nas posluzit u buducnosti. Poli i Guarin su skoro pa sigurno glavni igraci sredine u narednim godina. Opet kazem, slazem se da je grijesio al nije sve tako crno. Nervira me kolki ste pesimist, pa jbt nismo Juventus. :mrgreen: Samo lagano doci ce stvari na svoje mjesto.

Glavno je nac sposobnog trenera s kojim ce ljudi u upravi moci saradjivat na pravi nacin. Koje igrace dovedemo je bitno, ali ne i presudno ako budemo imali pravog covjeka na klupi. Ima igraca iz Primavere koji ce iduce sezone vjerovatno dobit sansu. Sa 3,4 pojacanja (Isla ? Lucas ? Rossi ? ) to ce bit extra...

Malo optimizma i vjere u projekat koji krece od ljeta vas nece ubit.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.