FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ljiljan89
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ljiljan89 » 19 mar 2012, 16:27

VAM je napisao/la:
Henry je napisao/la:Sta bi. :lol:
0-2 eto šta bi... :?
Tipični pitar :(
lijep pozdrav od navijaca zelje

Hint: idite obojica na link u mom potpisu 8-)
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 19 mar 2012, 20:11

Na vanrednoj konferenciji na Gradskom stadionu danas je predstavljen novi trener Slaviša Božičić koji je naslijedio Velimira Stojnića.
Prema riječima Radmila Šipovca, glavni cilj smjene na kormilu je pozitivan šok na uspavane igrače našeg tima.

Očekujem od novog trenera da ih probudi, da ovo svima bude jedan pozitivan šok koji će nas dovesti do starog cilja – Evrope“ – izjavio je Šipovac.

Božičić, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri vodio mnogo klubova (Bežaniju, Borac iz Šamca, juniore Crvene Zvezde, Rudar iz Kaknja…), najveći uspjeh ostvario je osvojivši titulu šampiona BiH sa Modričom.

Došao sam u veliki klub, ali na žalost nemam dovoljno vremena da uživam u tome jer nas čeka posao – da osiguramo plasman u međunarodna takmičenja“, izjavio je novi šef struke Borca otkrivajući zadovoljstvo dolaskom na Gradski stadion.

Priznao je da odavno prati fudbalska zbivanja u BiH i vjeruje da neće imati problema sa igračima, od kojih većinu poznaje. Debi će imati već u subotu protiv Širokog Brijega na Gradskom stadionu za koji najavljuje napadački fudbal i igru za gol više .

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 mar 2012, 19:22

sta se desava sa mladenom zizovicem,sto ne igra
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 20 mar 2012, 22:28

Rosas7 je napisao/la:sta se desava sa mladenom zizovicem,sto ne igra
Nije na žalost prošao kompletne pripreme zbog bolesti, a i u kupu nema pravo nastupa. Nadam se da će kod novog trenere izboriti se za solidnu minutažu, jer je dobar igrač i iskusan i biće potreban!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 mar 2012, 22:34

BanjaluckiVelikan je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sta se desava sa mladenom zizovicem,sto ne igra
Nije na žalost prošao kompletne pripreme zbog bolesti, a i u kupu nema pravo nastupa. Nadam se da će kod novog trenere izboriti se za solidnu minutažu, jer je dobar igrač i iskusan i biće potreban!
strasan igrac,vjeruj
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 mar 2012, 23:19

Zizovic je prije 4,5 godina bio dobar igrac a onda su ga igraci Celika na pripremama ozljedili krvnicki i od tada nije odigrao vrhunske utakmice...niti ce vise!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 21 mar 2012, 11:40

slika

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 22 mar 2012, 13:07

Kako se krecu cijene karata protiv Sirokog, i da li je curama besplatan ulaz?
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 22 mar 2012, 13:22

Prijedor je napisao/la:Kako se krecu cijene karata protiv Sirokog, i da li je curama besplatan ulaz?
Lutko vodim te ja na tekmu, pa na provod posle tekme!!!
kasnije mozemo i da zapjevamo u tunelu usred mraka.....

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 22 mar 2012, 13:29

Prijedor je napisao/la:Kako se krecu cijene karata protiv Sirokog, i da li je curama besplatan ulaz?
Istok 3 KM, Zapad 6 KM

Koliko znam curama nije besplatan ulaz, osim ako nije 8.mart :)

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 22 mar 2012, 13:32

a zna li iko kad ce biti rasprava po pitanju gostovanja...???

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 22 mar 2012, 13:39

karte su ti 3 istok,6 zapad,i cini mi se 8 VIP,ako sam dobro vidio.curama je ja mislim besplatan ulaz samo na istok

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 22 mar 2012, 14:34

fredi je napisao/la:
karte su ti 3 istok,6 zapad,i cini mi se 8 VIP,ako sam dobro vidio.curama je ja mislim besplatan ulaz samo na istok
VIP Loža je 10 KM. Ženama je na istok ulaz besplatan.
a zna li iko kad ce biti rasprava po pitanju gostovanja...???
Rasprava je već održana. Zabrana ostaje na snazi. Nije moguće mijenjati odluku tokom polusezone!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 19:00

kanidja87 je napisao/la:
Lutko vodim te ja na tekmu, pa na provod posle tekme!!!
kasnije mozemo i da zapjevamo u tunelu usred mraka.....
:lol: :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 24 mar 2012, 00:15

BanjaluckiVelikan je napisao/la:
Istok 3 KM, Zapad 6 KM

Koliko znam curama nije besplatan ulaz, osim ako nije 8.mart :)
Glas Srpske je pre par dana objavio tekst o tome da je mali šipovac -mali direktor koji mulja na VELIKO ,,,,,čovo jeste mali ali promeni dva trenera HLADNO na KVARNO a niko ne komentarise o tome.Prljavko jeste ali svi šute i niko da prozbori o tome i jedino mali BAJA po visini OTVORI DUŠU SVOJU i isprica pricu kako je lepo ali TEŠKO biti trener Borca dok bude bio PRLJAVKO ŠIPOVACji se umislio da sve zna o nogometu A U STVARI NIŠTA NEZNA ali minira trenere a i ovaj novi SB-trener koji je stigao za kratko vrijeme može doživeti istu sudbinu ako ne bude izvodio sastav koji ce mu PRLJAVKO ŠIPOVAC dati pre svake tekme.Poruka za g.Ćubića pr.kluba da se što prije reši mangupa prljavka šipovca,,,,,pamet u glavu ,,,,,,,,g.KOPANJA je napravio kardinalnu griješku što je malog prljavog šipovca doveo u klub ,,,,,

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 24 mar 2012, 00:24

Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije :lol: :lol: :lol:

Dok je ivica osim na čelu komiteta željezničar se ne treba sikirati, a pogotovo kvazi-stručnjak Amara.

A nama su srali kako štoper širkog pušta loptu kroz noge da Grahovac dadne go, a ovamo im štoper rudara spuštaju lopte. :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 24 mar 2012, 00:43

& & ? 1926 je napisao/la:Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije :lol: :lol: :lol:

Dok je ivica osim na čelu komiteta željezničar se ne treba sikirati, a pogotovo kvazi-stručnjak Amara.

A nama su srali kako štoper širkog pušta loptu kroz noge da Grahovac dadne go, a ovamo im štoper rudara spuštaju lopte. :mrgreen:
zato ste onako fino odigrali na grbavici bez sklanjanja :lol: :lol: :lol: ,ono je najveca sramota koju jedan prvak drzave moze prirediti sto se tice fudbalske igre ,igraci rudara su izgubili casno i posteno a vi ste izgubili ko misevi najveci,imate priliku u revansu pa sa ovim polovnjacima sa posudbi na pola godine pokazite da vam je onaj bunker teski bio sam los dan jer ste ipak bili ofanzivno orijentisani sa napadacima u ulozi duplih bekova :lol:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 mar 2012, 00:47

Cuspajz je napisao/la:
& & ? 1926 je napisao/la:Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije :lol: :lol: :lol:

zato ste onako fino odigrali na grbavici bez sklanjanja :lol: :lol: :lol: ,ono je najveca sramota koju jedan prvak drzave moze prirediti sto se tice fudbalske igre ,igraci rudara su izgubili casno i posteno a vi ste izgubili ko misevi najveci,imate priliku u revansu pa sa ovim polovnjacima sa posudbi na pola godine pokazite da vam je onaj bunker teski bio sam los dan jer ste ipak bili ofanzivno orijentisani sa napadacima u ulozi duplih bekova :lol:
a jako si pametan :) to sto smo prvaci ne znaci da treneru nece doci nesto u glavu na nekoj utakmici pa da tim igra tako kako je igrao :) igraci nisu krivi, igraju kako im se kaze ;) sef je dao ostavku imamo novog kaze igrace sa 4-3-3 a sa takvom igrom nema sanse da bude defense opet ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 00:48

Imam osjećaj da pitar govori iz tebe! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2012, 00:51

Bianconeri1988 je napisao/la:

Imam osjećaj da pitar govori iz tebe! :mrgreen:
Smjesan lik ... Osim i Zeljo glavni krivci za neuspjeh ostalih klubova u BiH. Samo ne znam moze li se "bojac" nazvati klubom.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 mar 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.