U zadnje dvije utakmice ste imali dva šuta u okvir gola. Dva u dvije utakmice. Vjerujem da je nakon toga najlakše naći krivca u nekom drugom. Nažalost po vas, cijela država je imala priliku vidjeti vašu sramotnu igru na Grbavici. I vaš jedan šut u okvir. Vjerujem da će Travnik imati bar dva.& & ? 1926 je napisao/la:Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije![]()
![]()
![]()
Dok je ivica osim na čelu komiteta željezničar se ne treba sikirati, a pogotovo kvazi-stručnjak Amara.
A nama su srali kako štoper širkog pušta loptu kroz noge da Grahovac dadne go, a ovamo im štoper rudara spuštaju lopte.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
da se razumijemo ono uposte nije bilo do trenera nego do igraca ,tim koji vam je bio na terenu je bio sve osim defanzivni sastav po najavi ,jednostavno strah i losa fizicka sprema pojedinih igraca su razlog onakve igre vase i sramote ,jedva cekam tu 4 3 3 formaciju protiv zeljedelko je napisao/la:a jako si pametanCuspajz je napisao/la:zato ste onako fino odigrali na grbavici bez sklanjanja& & ? 1926 je napisao/la:Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije![]()
![]()
![]()
Dok je ivica osim na čelu komiteta željezničar se ne treba sikirati, a pogotovo kvazi-stručnjak Amara.
A nama su srali kako štoper širkog pušta loptu kroz noge da Grahovac dadne go, a ovamo im štoper rudara spuštaju lopte.![]()
![]()
,ono je najveca sramota koju jedan prvak drzave moze prirediti sto se tice fudbalske igre ,igraci rudara su izgubili casno i posteno a vi ste izgubili ko misevi najveci,imate priliku u revansu pa sa ovim polovnjacima sa posudbi na pola godine pokazite da vam je onaj bunker teski bio sam los dan jer ste ipak bili ofanzivno orijentisani sa napadacima u ulozi duplih bekova
to sto smo prvaci ne znaci da treneru nece doci nesto u glavu na nekoj utakmici pa da tim igra tako kako je igrao
igraci nisu krivi, igraju kako im se kaze
sef je dao ostavku imamo novog kaze igrace sa 4-3-3 a sa takvom igrom nema sanse da bude defense opet

evo ovako utakmica ko utakmica
bilo je malo vise od tog 0:0 ali da rezimiramo 
rezime:
tribina koja se gradi kako se cini gotovi su svi noseci stubovi, tj posljednja dva su zasalovana
stadion je bio skoro pun, lesinari odlicni - bas mnogobrojni svi, novi LCD koji smo dobili je danas radio i fino ga je vidjeti skroz
utakmica je bila onako, drago mi je da je borac igrao ofanzivono ponekad se cinilo da u odbrani igraju samo stoperi, medjutim igrao je i siroki, i jedni i drugi su imali dosta prilika ali igraci nekako izgledaju tromo, kao da im nije do igranja, zizovic je danas igrao i onako nije se nest pokazao
i nemamo adekvatnog napadaca to je surova istina, bilo je milion centarsuteva u kazneni ali nista
krunic je svoju igru doveo na najnizi nivo, svi zajedno ne znaju da prime loptu i tako
tamo negdje oko 90' siroki imao 100% priliku al igrac u bijelom (bilom) sutao kao da je prvi put na fudbalskom terenu i tako
bila stativa za borac, ovo jednom kad su uspjeli da dohvate loptu glavom od silnih centarsuteva
et 

rezime:
tribina koja se gradi kako se cini gotovi su svi noseci stubovi, tj posljednja dva su zasalovana
stadion je bio skoro pun, lesinari odlicni - bas mnogobrojni svi, novi LCD koji smo dobili je danas radio i fino ga je vidjeti skroz

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta je sa Bilbijom? Hoće li biti spreman za revanš kupa?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bilbija se nesto kao povrijedio, al je trceci izasao sa terena tako da vjerujem da nije nesto mnogo lose 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja pročitah kod vas da je slomio ručni zglob.
Šta ću, snalazim se kako znam i umijem.

Ž '21!
Pa jel te stid, imate čovjeka i vi sa tim istim Osimom u komitetu, ako Osim mulja mora onda i vaš predstavnik jer prde u istu tikvu. I da te pitam, a šta ćemo mi koji nemamo predstavnika u komitetu za normalizaciju da li će naši klubovi ispasti u 2 ligu. Jadan si dječače, mani se opijata...& & ? 1926 je napisao/la:Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije![]()
![]()
![]()
A nama su srali kako štoper širkog pušta loptu kroz noge da Grahovac dadne go, a ovamo im štoper rudara spuštaju lopte.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
moguce da je i slomioBianconeri1988 je napisao/la:Ja pročitah kod vas da je slomio ručni zglob.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Šipi ce njega spremit---zna mali direktor kako treba oporaviti nogometaša,,,,delko je napisao/la:bilbija se nesto kao povrijedio, al je trceci izasao sa terena tako da vjerujem da nije nesto mnogo lose
Sad mi tek ide u glavu sto predjeste 2 put centar na grbavici, a ja budala mislio Zeljo ko nesto dobar.& & ? 1926 je napisao/la:Ma **** to sve, kad je željezničar kupio prvenstvo stariji Osim balonji sve namjesti i tako to. Igrači Rudara se sklanjali, ovi kao dadnu peticu da bi bilo što regularnije![]()
![]()
![]()
Nema vise guranja od sudija,penala u zadnjim minutama i odma nevalja savez.
E da hoce biti i gori, a kvalitet ce pokazati ekipe na terenu sto vec neki i rade.
Jos da napomenem da nisam Zeljin fan i nisam Sarajlija.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evropa uvijek sve pokaze 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ne mogu iskopati statistiku ali siroki kriminalno los,jedna dobra prilika pred kraj,1na1 sa golmanom,lose je lik sutirao,ostatak vremena nisu centar presli.mi smo pucali iz svih mogucih pozicija iz slobodnjaka pa onda glavom,pa iz daljine udaraj,pa pogadjaj stative,ma znaci ne mozes nece lopta u gol i to je to.bilbija slomio ruku,tacnije zglob nece ga biti mjesec dana,i bez njega smo opet siroki stisli u njihov 16erac.
sudija ocajan,o c a j a n,ubio nas je svojim odlukama.bilo kako bilo siroki dosao po bod osvojio ga,mada nije zasluzio al boze moj to je fudbal.treba reci da su se igraci sirokog nakon zvizduka srusili na teren od umora dokaz koliko je ritam utakmice bio jak.evo i te stative:
[youtube][/youtube]
sljedeca stanica prijedor,tu se nadam 3 boda da uzimamo,uskraceni smo za bikija al jbga
sudija ocajan,o c a j a n,ubio nas je svojim odlukama.bilo kako bilo siroki dosao po bod osvojio ga,mada nije zasluzio al boze moj to je fudbal.treba reci da su se igraci sirokog nakon zvizduka srusili na teren od umora dokaz koliko je ritam utakmice bio jak.evo i te stative:
[youtube][/youtube]
sljedeca stanica prijedor,tu se nadam 3 boda da uzimamo,uskraceni smo za bikija al jbga
- Neprilagodjen
- Kontakt:
pojedincima treba zabraniti upotrebu smajlijadelko je napisao/la:moguce da je i slomioBianconeri1988 je napisao/la:Ja pročitah kod vas da je slomio ručni zglob.
Šta ću, snalazim se kako znam i umijem.ja sam samo vidio da je trceci otisao
ocigledno ga ruka nije omela u trcanju

osim ako mu je stvarno smijesno sto je dijete slomilo ruku...
aj bolan sta pricas tu majke tiNeprilagodjen je napisao/la:pojedincima treba zabraniti upotrebu smajlijadelko je napisao/la:moguce da je i slomioBianconeri1988 je napisao/la:Ja pročitah kod vas da je slomio ručni zglob.
Šta ću, snalazim se kako znam i umijem.ja sam samo vidio da je trceci otisao
ocigledno ga ruka nije omela u trcanju
![]()
osim ako mu je stvarno smijesno sto je dijete slomilo ruku...

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ajd,onda super,nisam znao
cujem da mu je zglob pukao na dva mjesta

cujem da mu je zglob pukao na dva mjesta

Koliki ce biti kapacitet sjevera?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Sjever će imati kapacitet preko 2700 čini mi se...
Veliki nam je hendikep povreda Bilbije kojeg neće biti do utakmice sa Željezničarem u kupu, vjerujem da će ekipa igrati kao i protiv Širokog otvoreno u Prijedoru, bilo bi odlično ako bi pobjedili, mada će biti teško, Rudar uvijek naložen protiv nas a još im Baja došao koji poznaje našu ekipu i gori im pod nogama, tako da bi remi bio bolji za našu ekipu nego njima i imamo kvalitet za to, a oni neka traže bodove za opstanak protiv drugih ekipa.
Veliki nam je hendikep povreda Bilbije kojeg neće biti do utakmice sa Željezničarem u kupu, vjerujem da će ekipa igrati kao i protiv Širokog otvoreno u Prijedoru, bilo bi odlično ako bi pobjedili, mada će biti teško, Rudar uvijek naložen protiv nas a još im Baja došao koji poznaje našu ekipu i gori im pod nogama, tako da bi remi bio bolji za našu ekipu nego njima i imamo kvalitet za to, a oni neka traže bodove za opstanak protiv drugih ekipa.
Sa ovim pristupom (protiv ŠB) mislim da nećemo imati problema u Prijedoru. Sreća pa su angažovali Trenera,
olakšali su nam posao na onom, kako ga Jagodić jednom nazva, strnjištu.

Ti vec 2 kola pricas istu pricusfpborac je napisao/la:Sa ovim pristupom (protiv ŠB) mislim da nećemo imati problema u Prijedoru. Sreća pa su angažovali Trenera,olakšali su nam posao na onom, kako ga Jagodić jednom nazva, strnjištu.

Nidje veze igra protiv Sirokog, molim te lijepo Borac jeste imao loptu stalno i napadao ali kakvi su to bili napadi... Nikakvi! Ne mozete 3 pasa u napadu povezati... Izgubili ste od Leotara 3 0.
Sem onog cupavog 79tke niko se ne trudi...
Ne kazem ja da ne moze Borac pobjediti u Prijedoru, ali brate neka dodju izadju na teren budu bolji i pobjede ja nemam nista protiv toga, ali nemoj tako olako upisivati bodove unaprijed, obicno se to obije o glavu.
? &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.