@Huska nismo se skontali,cim se ukljuce u borbu ovi navedeni klubovi mi nemamo sansi,kao sto se vec sada ukljucuju za Lucasa,a to da je moglo se u zimu rjesiti vjerovatno bi se rjesilo,a drugo je sto su svi igraci "navijaci" Barce i sto imaju citav zivot zelju da igraju sa Messijem...
prvo rjesiti trenera za slijedecu sezonu,nek on odredi stil igre,koji nasi mladi igraci ce biti nosioci igre i koje pozicije skripe da se dovedu...
ako trener izvuce iz Alvareza i Coutinha ono sto se od njih ocekuje nama nema boljih pojacanja,kao sto Yuto rece Poli i Guarin su mladi i nosioci su veze za buducnost,jos par ovih perspektivnih igraca iz Primavere i nije to toliko lose samo ako se konacno okrenemo mladim snagama,ne treba nama 20 novih igraca,3-4 su sasvim dovoljna jer i u ovoj starijoj ekipi ima ih par koji nisu rekli zadnju rijec i koji mogu uz pravog trenera se dici i odigrati sigurno par dobrih sezona,jer necemo mi gledat slijedece sezone Inter koji ce imati prvu postavu sastavljenu od 20-godisnjaka,ovi stariji sigurno da mogu pomoci u ovoj smjeni generacija...
po meni je prioritet da konacno dovedemo odlicnog lijevog beka,da imamo spica kakvog smo navikli da imamo u ekipi pa i kad nismo nista osvajali,znaci WC spic koji moze uzeti loptu i sam rjesiti utakmicu,jos nekog veznjaka koji nije preskup(Sahin,Mvilla...)
a valjda se presaberemo sad do nedjelje i odigramo musku utakmicu,a ne da skinemo gace i da ne predjemo centar

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...