FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yuto » 23 mar 2012, 11:13

Otkud znas da nema predugovor ? Gazzetta je skoro pisala da je Lucas nakon Olimpijade Interov igrac. Sacekajte malo prije nego pljujete jbg. Ok, slazem se Branca je imo gresaka al nije covjek nesposoban jbg. Dok god je tu i ako bude imo na raspolaganju nesto novca i normalnog trenera s kojim ce pokrenut novi projekat ja mu vjerujem.

I ovaj uzasni mercato ce nas posluzit u buducnosti. Poli i Guarin su skoro pa sigurno glavni igraci sredine u narednim godina. Opet kazem, slazem se da je grijesio al nije sve tako crno. Nervira me kolki ste pesimist, pa jbt nismo Juventus. :mrgreen: Samo lagano doci ce stvari na svoje mjesto.

Glavno je nac sposobnog trenera s kojim ce ljudi u upravi moci saradjivat na pravi nacin. Koje igrace dovedemo je bitno, ali ne i presudno ako budemo imali pravog covjeka na klupi. Ima igraca iz Primavere koji ce iduce sezone vjerovatno dobit sansu. Sa 3,4 pojacanja (Isla ? Lucas ? Rossi ? ) to ce bit extra...

Malo optimizma i vjere u projekat koji krece od ljeta vas nece ubit.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 mar 2012, 11:41

Misa mu .ebem... kad bolje prokontam,fino ce izgledat ekipica nagodinu ako ispred Polija i Guarina bude Coutinho. Pazzo-a ce garant u spic. Znaci,jos dva fina krilna napadaca i to je to.
U odbrani su Ranocchia i Juan,vratit Caldirolu i dovest Islu i to je to.
Joj al i ja baljezgam :?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 23 mar 2012, 12:00

@Huska nismo se skontali,cim se ukljuce u borbu ovi navedeni klubovi mi nemamo sansi,kao sto se vec sada ukljucuju za Lucasa,a to da je moglo se u zimu rjesiti vjerovatno bi se rjesilo,a drugo je sto su svi igraci "navijaci" Barce i sto imaju citav zivot zelju da igraju sa Messijem...
prvo rjesiti trenera za slijedecu sezonu,nek on odredi stil igre,koji nasi mladi igraci ce biti nosioci igre i koje pozicije skripe da se dovedu...
ako trener izvuce iz Alvareza i Coutinha ono sto se od njih ocekuje nama nema boljih pojacanja,kao sto Yuto rece Poli i Guarin su mladi i nosioci su veze za buducnost,jos par ovih perspektivnih igraca iz Primavere i nije to toliko lose samo ako se konacno okrenemo mladim snagama,ne treba nama 20 novih igraca,3-4 su sasvim dovoljna jer i u ovoj starijoj ekipi ima ih par koji nisu rekli zadnju rijec i koji mogu uz pravog trenera se dici i odigrati sigurno par dobrih sezona,jer necemo mi gledat slijedece sezone Inter koji ce imati prvu postavu sastavljenu od 20-godisnjaka,ovi stariji sigurno da mogu pomoci u ovoj smjeni generacija...
po meni je prioritet da konacno dovedemo odlicnog lijevog beka,da imamo spica kakvog smo navikli da imamo u ekipi pa i kad nismo nista osvajali,znaci WC spic koji moze uzeti loptu i sam rjesiti utakmicu,jos nekog veznjaka koji nije preskup(Sahin,Mvilla...)
a valjda se presaberemo sad do nedjelje i odigramo musku utakmicu,a ne da skinemo gace i da ne predjemo centar :?
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 mar 2012, 12:45

Io_Sono_Interista je napisao/la:@Huska nismo se skontali,cim se ukljuce u borbu ovi navedeni klubovi mi nemamo sansi,kao sto se vec sada ukljucuju za Lucasa,a to da je moglo se u zimu rjesiti vjerovatno bi se rjesilo,a drugo je sto su svi igraci "navijaci" Barce i sto imaju citav zivot zelju da igraju sa Messijem...
U zimu nitko nije bio sem nas ukljucen i neki predugovor kojim ce se osigurati igrac je mogao biti potpisan, a Lucas da ostane i dalje u brazilu, pa barem to nije problem. Znam i ja da se ne mozemo takmicit sa klubovim iza koji stoje seici, drzave, pokrajin i koji uvijek imaju stotine miliona za potrosit, ali zato mi, tj. kloc Branca mora ici ispred njih ako ne zeli da se sa njima ganja kasnije i potpisivati predugovore, posudbe bilo sta sto bi osiguralo igraca da ce biti nas...

A sto se tice tih igraca/navijaca farse, a sigurno ih ima, ali Ricky, evo Lucas, Criestig, Bessa, Coutinho nikad nisu reklu ocu ja sa Messiem da igram i farsa je moj san, vec to govore za Intera i legende poput Zanettia, Cambiassa i slicne...Njih jest malo, ali meni su takvi najdrazi, barem znam da ce dati sve od sebe i da nece sliniti okolo na razno razne klubove i milione...

Nego evo intervjuu sa jos jednim balkancem(hrvatom) u dresu Intera: http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaboravih dodati, Ivica je jos jedan dokaz za to da nisu svi zaludjeni farsom 8-)

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 23 mar 2012, 14:34

Dobar je taj golman, barem sam cito dosta hvala na njegov racun. Lijepo je vidjet nekog sa nasih prostora, mali Livaja je isto zvijer od igraca i volio bih da uspije u Interu.

I da, jel istina da ce Barca nakon utakmice sa Milanom trenirat u Interellu zbog nekakvog strajka u Spaniji ? Negdje sam to procito al nisam vidjeo nikakve potvrde...

Edit : ovdje sam cito http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=75159" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Huska otkud znas da nema nista potpisano ? :roll:

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 mar 2012, 14:46

Nista od Alvareza i Sneijdera za Juve, pretpostavljam da nema ni Guarina.

http://www.interlive.it/allenamenti-int ... -sneijder/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tko ce predvodit vezni red? Stankovic ?

Lose nam se pise. Nema kreacije, samo da ne dozivimo potop.

slika

8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 23 mar 2012, 18:21

Guarin bi trebo biti pozvan, al s klupe ce pocet.

Ma vjerovatno ce to ovako izgledat : JC;Maic,Idiot,Samuel,Yuto;Capitano,Cambi,Poli,Obi;Pazzo,Milito

Moguce izmjene Poli/Deki i Pazzo/Forlan, cisto sumnjam da ce biti nesto puno drugacije. Ne ocekujem nista od utakmice vala. U normalnim okolnostima bih vise volio da osvoji Juve nego Milan, al radi ovih ovdje na forumu bih volio da ih sjebmo. :lol: :lol: :lol:

Kakogod bilo nista ne mjenja u ovoj usranoj sezoni...

Lucio idiote umri !

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 23 mar 2012, 19:00

Ne znam koliko se ovaj slabi Inter moze suprotstaviti Juventusu koji je u uzlaznoj putanji sto se tice forme, takoder na kladionicama pada kvota na Juventus cak sa 1,80 na 1,60 a po mom iskustvu kada za toliko padne to je u velikoj vecini slucajeva pobjeda a vjerujem da ce jos vise pasti :mrgreen:

Nadam se da @Ado i @Sarajlija nisu zaboravili na kakve su uloge oni igrali i da ce ih ispostovati :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 mar 2012, 19:31

Ma bit ce remi :D

Muriel sogna: "Mi piacerebbe giocare anche nell'Inter"

Momak je pravo otkrovljenje Serie A, mislim da bi to bio pravi posao, plus ni cijena vjerujem nije velika

[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 mar 2012, 09:46

Noćni klub nudi Adrianu povlastice ako potpiše za Atletico Mineiro
Sada bivši igrač Intera, Parme i Flamenga traži novi klub, a zanimljivu je ponudu dobio iz Atletico Mineira. Naime, nakon što je predsjednik kluba iz Belo Horizontea Alexandre Kalil pokazao interes za dovođenjem Adriana, istovremeno se oglasio i lokalni noćni klub Santtorini i dodatno začinio stvari ponudivši brazilskom napadaču Vip sobu, besplatno osiguranje i tri privatna konobara ako potpiše za Atletico Mineiro.
Alkohol i žene...
Samo kada jednom jave da su ga našli negdje ispod mosta....

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 mar 2012, 16:50

http://www.calciomercatonews.com/ultime ... e-succede/" onclick="window.open(this.href);return false;

Majstor bio i ostao 8-)

Covjek, pravi ratnik da nam je jedan takav sada.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 24 mar 2012, 18:02

Ma Matrix je kralj !

i convocati :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 14 Fredy Guarin, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 30 Luc Castaignos

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 mar 2012, 20:25

Guarin ziv :D

Nego evo kralja Matrixa i izjave pred tekmu:"Neće biti lako protiv juventusa - ove godine imamo problema protiv malih ekipa..." 8-) :lol:

Vazda je bio najjaci...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 mar 2012, 01:28

TUTTI PAZZI PER MATERAZZI

Badzi
Kontakt:

Post Postao/la Badzi » 25 mar 2012, 09:15

Ma danas juve upisuje prvi poraz u sezoni.. 8-)
PAZZA INTER AMALA

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 mar 2012, 12:56

Danas primavera igra finale, bilo bi odlicno da dobiju al Ajax je zemlja jak. Mislim da tekma pocinje u pola 3 mada nisam siguran...

Vjerovatna postava : INTER (4-3-2-1): Di Gennaro; Pecorini, Spendlhofer, Kysela, M’Baye; Romanò, Crisetig, Duncan; Bessa, Longo; Livaja.

I da stidljivo se najavljuje da bi Guarin mogo pocet veceras. Ne vjerujem da je ovo istina, al vidjet cemo sta ce strucnjak odlucit :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 mar 2012, 13:30

Badzi je napisao/la:Ma danas juve upisuje prvi poraz u sezoni.. 8-)
ado jesi to svjestan da gubis opkladu pa si novi profil napravio :mrgreen:

Nadam se večeras dobroj utakmici i pobjedi Juventusa, Inter neka odigra kao i u zadnje vrijeme i sve 5 :D!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 mar 2012, 14:18

Ajax (4-3-3): 1 Van der Hart; 2 Nieuwpoort, 3 Veltman, 4 Denswil, 5 Dijkis; 8 Rits, 6 Sporkslede, 10 Klaassen; 9 Schoop, 7 De Sa, 11 Fischer
A disposizione: 12 Leeuwenburgh, 15 Busse, 17 De Bondt, 16 Keskin, 17 De Bondt, 18 Gravenberch, 19 Ligeon, 20 Hasnaoui
Allenatore: Fred Grim

Inter (4-2-3-1): 1 Di Gennaro; 2 Pecorini, 5 Kysela, 4 Spendlhofer, 3 M'Baye; 8 Crisetig, 6 Duncan; 7 Romanò, 10 Bessa, 9 Longo; 11 Livaja
A disposizione: 12 Sala, 13 Giannetti, 14 Alborno, 15 Benassi, 16 Terrani, 17 Falasca, 18 Forte
Allenatore: Andrea Stramaccioni

AJMOOOOOOOOOOOOOO DECKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 mar 2012, 14:19

Jel ima kao i prosli put na jutubu prijenos ?

Zagubio sam negdi taj link pa ako moze netko nek ga zalipi ovdje :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 mar 2012, 14:33

sop://broker.sopcast.com:3912/125816" onclick="window.open(this.href);return false;

Forza Inteeeeeer !!!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []