odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
odo u juventu po nove patike za fudbal, dosta sam se **** po pijaci 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Oduvijek sam se pitao kako izgleda hipster seljačina, i sad sam dobio odgovor
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Mislim da momak poslije ovog vise NIKAD nece uc na forum..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
http://www.futsalbalkan.com/site4/index ... nt&print=1" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovakve plave sam uzeo, valjda potraju abd. Imal ko iskustva sa njima? Ovaj covjek mi rece da njemu traju godinu dana, laze 100% al nek budu 6 mjesecci meni taman.
evo ovakve plave sam uzeo, valjda potraju abd. Imal ko iskustva sa njima? Ovaj covjek mi rece da njemu traju godinu dana, laze 100% al nek budu 6 mjesecci meni taman.
- IlPrincipe
- Kontakt:
kad meni mogu bit 1,5god patike plaćene 30KM u Wink-u mogu i ove vjerujahmad_tz je napisao/la:http://www.futsalbalkan.com/site4/index ... nt&print=1

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma ja sam vec dvoje sa pijace podero dzaba pare bacam. Odem ko cojk i ispostujem se
. Nisu ni ove najskuplje bile, al su mi najbolje lezale od svih sto sam probo. Dade mi cojk loptu da probam, lud lik pravo 

- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Rodjak mi ima iste ovakve, kupio ih je prije 8-9 mjeseci za nogomet, jos su citave...ahmad_tz je napisao/la:http://www.futsalbalkan.com/site4/index ... nt&print=1
@IlPrincipe...ej care de molim te opisi mi te svoje iz Winka ili postavi sliku ako imas jer sam i ja prosle godine kupio u winku 34 KM i bile skoro godinu,a nema sta nisam sve radio u njima...ove moje su bile bijele sa zuckastom slicicom ...i prvenstveno su bile namjenjene za fudbal..ja sam kupovao uvjek od 40/50 KM patike,i stara jednom mi kupi ove,valjda joj mrsko bilo dalje trazit,a Bgm nikad nisam imao udobnijih i izdrzljivijih patika..kod nas se to proculo kako su dobre i odmah je pola grada nosilo takveIlPrincipe je napisao/la:kad meni mogu bit 1,5god patike plaćene 30KM u Wink-u mogu i ove vjerujahmad_tz je napisao/la:http://www.futsalbalkan.com/site4/index ... nt&print=1

:P
- IlPrincipe
- Kontakt:
@EsoKimba
brate da ti iskreno kazem i meni je ove mama kupila bez mene jer sam bio u zurbi trebale mi patike za TZO.Plave su, nebeskoplava boja ... preudobne su i namjenjene su iskljucivo za fudbal ..
brate da ti iskreno kazem i meni je ove mama kupila bez mene jer sam bio u zurbi trebale mi patike za TZO.Plave su, nebeskoplava boja ... preudobne su i namjenjene su iskljucivo za fudbal ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

ovo je na moj zonfa, volim slim odjecu, najbolje mi stoji

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Danas uzeo, 85km.. lafo neka akcija bila 1+1.. htio popola sa jaranom, nista mu se nije svidjalo i ona tamo mi da za pola cijene.. msm da sam mogao malo i jeftinije proc, al jbg.. dobro je

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- harebianconero
- Kontakt:

Moćna
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ima li se gdje u sarajevu kupit onih koledz jakni, da ne trazim slike na netu znate valjda na sta mislim, ako ima i gdje ima i koje su im cijene? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ako imate New yorker (a dje vi nećete imat) onda ima.LenBias je napisao/la:ima li se gdje u sarajevu kupit onih koledz jakni, da ne trazim slike na netu znate valjda na sta mislim, ako ima i gdje ima i koje su im cijene?
DRUG NEBI TI PUNCA
uh ovo je super,ima li gdje za kupiti i kolika je cijena?Bosniacum Lilium je napisao/la:
ovo je na moj zonfa, volim slim odjecu, najbolje mi stojia i ovo je moj stil kad je u pitanju neki izlazak i slicno, a preko dana uvijek sportska varijanta
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.