Evo sad čitam Cassano će možda zaigrati do kraja sezone
http://www.calciomercato.com/milan/mila ... ano-717738
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
U prvoj da , za drugu nije sigurno.DesimaL je napisao/la:Znaci bez Silve u oba meca protiv barcelone ?
Steta,milan ce sada biti dosta oslabljen,ipak je Silva jedan od najbolji stopera trenutno.
slažem se. još je i ibru riskirao iako se i prije tekme žalio na povredu leđa. šta misliš da se ibra teže povrijedio i da nije igrao protiv rome? ionako je igrao pod injekcijama jer i sad ima problema sa leđima i nije se znalo hoće li igrati protiv rome. allegri noobe već sam to rekao, 3. tim šalješ ko ancelotti kad se kup igra i čuvaš se za ligu prvaka. silva neće igrati ni uzvrat, prognoze kažu tačnije narednih 6 utakmica nema uz ibru najvažnijeg igrača milana. koliko pehova za milan ove sezone, nevjerovatno.meskalin je napisao/la:Allegri ga nije smio koristiti protiv Juventusa, jer Milanu ne treba kup, opet se pokazao kao los takticar... sad i ako je postojala neka mala sansa za prolaz vise je nema !!!
Jeste i za drugu vjerovatno, jer odmarat ce 3-4 tjedna ,mozda i visepesmaster je napisao/la:U prvoj da , za drugu nije sigurno.DesimaL je napisao/la:Znaci bez Silve u oba meca protiv barcelone ?
Steta,milan ce sada biti dosta oslabljen,ipak je Silva jedan od najbolji stopera trenutno.
Sama ta dešavanja daju ogromnu težinu za enentualni Scudetto ( a uvjeren sam da je ostvarivo ) A što se tiče Barce, trebaju nekako probati ući hladne glave, al bez Silve, ne znam..nekako sam pesimista. Sa ovakvim timom možda bi cilj bio ne primiti gol u prvoj tekmi, pa makar i po cijenu 0:0. Pa onda u revanšu, sve je moguće, iako imam osjećaj da će nam oni kratki pasovi Barce doći glave..IlPrincipe je napisao/la:Fakat nemamo sreće ove sezone
1. U grupi Lige Prvaka od onoliko nobova mi dobijemo Barcelonu![]()
2. Povreda Cassana 80% od 100% sezone ne moze igrat
3. Konstantne povrede glavnih igrača
4. Pored 7 ostalih klubova mi Barsu izvukli u četvrtini LP ... puna vreća pi'čki, mi se za ku'rac ufatili![]()
-Ja se ne sjećam kad je zadnji put bilo ovoliko povreda u jednoj sezone, strasno fakat
harunsmajic je napisao/la:Pozz ja sam ovdje novi na forumu!
Ni Barcu ne maze povrede ove sezoneIlPrincipe je napisao/la:Fakat nemamo sreće ove sezone
1. U grupi Lige Prvaka od onoliko nobova mi dobijemo Barcelonu![]()
2. Povreda Cassana 80% od 100% sezone ne moze igrat
3. Konstantne povrede glavnih igrača
4. Pored 7 ostalih klubova mi Barsu izvukli u četvrtini LP ... puna vreća pi'čki, mi se za ku'rac ufatili![]()
-Ja se ne sjećam kad je zadnji put bilo ovoliko povreda u jednoj sezone, strasno fakat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.