AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 25 mar 2012, 12:15

Ibri fale jos 3 gola da stigne onaj njegov najbolji golgeterski ucinak od 25 golova u ligi. Inace ima 30 golova u svim takmicenjima. Sezona iz snova !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 mar 2012, 12:49

milan bez zlatana ko 'n sync bez justina :D

cestitke na pobjedi

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 mar 2012, 14:56

teško je bez zlatana ali milan je dokazao da mogu i bez zlatana i pata i robinha i cassana itd. npr. pobjeda na super tekškom gostovanju u udinama sa el shaarawyem i lopezom gdje su rijetki uzeli bod a kamoli sva 3. milan ima širinu klupe koju dugo nisu imal, srećom, jer su povrede poharale milan ko nikad dosad. na kraju sezone biti će tih statistika u vezi povreda i bit će interesantno to pogledati.
realno od lige prvaka ne očekujem mnogo. barca je barca, imaju na svakoj poziciji po 2 vrhunska igrača. jače bekove imaju, jači vezni red (kreativniji i mnogo brži) i nije barca samo messi. sad će milan biti i bez jake odbrane, ne znam hoće li moći igrati nesta? jer nesta u ovakvim utakmicama uvijek odigra na nivou a mexes je solidan. bit će teško ali treba dati sve od sebe pa šta bude.

potvrda činjenice koja je svima već poznata. ibra kako sam kaže igra najbolju sezonu u karijeri.

-Milan has one more point than last year in the same round !

-Un-Confirmed reports : Thiago Silva could be out for 3-4 WEEKS

COMUNICATO UFFICIALE: Thiago un mese fuori znači bez silve mjesec dana. ako je postojala kakva šansa za ligu prvaka sada je znatno manja. silva će vjerovatno biti spreman tek za sami finiš sezone...
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 mar 2012, 16:24

Allegri ga nije smio koristiti protiv Juventusa, jer Milanu ne treba kup, opet se pokazao kao los takticar... sad i ako je postojala neka mala sansa za prolaz vise je nema !!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 mar 2012, 16:26

Znaci bez Silve u oba meca protiv barcelone ?
Steta,milan ce sada biti dosta oslabljen,ipak je Silva jedan od najbolji stopera trenutno.
Visca el Barça ! Mes que un club !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 25 mar 2012, 16:58

DesimaL je napisao/la:Znaci bez Silve u oba meca protiv barcelone ?
Steta,milan ce sada biti dosta oslabljen,ipak je Silva jedan od najbolji stopera trenutno.
U prvoj da , za drugu nije sigurno.
Sloboda Tuzla !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 mar 2012, 17:32

meskalin je napisao/la:Allegri ga nije smio koristiti protiv Juventusa, jer Milanu ne treba kup, opet se pokazao kao los takticar... sad i ako je postojala neka mala sansa za prolaz vise je nema !!!
slažem se. još je i ibru riskirao iako se i prije tekme žalio na povredu leđa. šta misliš da se ibra teže povrijedio i da nije igrao protiv rome? ionako je igrao pod injekcijama jer i sad ima problema sa leđima i nije se znalo hoće li igrati protiv rome. allegri noobe već sam to rekao, 3. tim šalješ ko ancelotti kad se kup igra i čuvaš se za ligu prvaka. silva neće igrati ni uzvrat, prognoze kažu tačnije narednih 6 utakmica nema uz ibru najvažnijeg igrača milana. koliko pehova za milan ove sezone, nevjerovatno.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 17:35

pesmaster je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Znaci bez Silve u oba meca protiv barcelone ?
U prvoj da , za drugu nije sigurno.
Jeste i za drugu vjerovatno, jer odmarat ce 3-4 tjedna ,mozda i vise :roll:
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 mar 2012, 17:40

Fakat nemamo sreće ove sezone

1. U grupi Lige Prvaka od onoliko nobova mi dobijemo Barcelonu :roll:
2. Povreda Cassana 80% od 100% sezone ne moze igrat
3. Konstantne povrede glavnih igrača
4. Pored 7 ostalih klubova mi Barsu izvukli u četvrtini LP ... puna vreća pi'čki, mi se za ku'rac ufatili :roll:

-Ja se ne sjećam kad je zadnji put bilo ovoliko povreda u jednoj sezone, strasno fakat :roll:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 mar 2012, 17:42

On je bio vazniji za osvajanje titule prosle sezone od Ibre. Ibra je tad dao 14 golova, kao i Pato i Robinho. Dok je granitna odbrana na celu sa Silvom odlucila titulu. Ove sezone sam ocekivo da to jos bolje bude, pogotovo sa Mexesom i Taiwom al :S .

EDIT : Mesbah i Bonera: Možemo se nositi s Barcom. Jesu se nasli, ko lolek i bolek

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 25 mar 2012, 17:54

Pozz ja sam ovdje novi na forumu!

hardluck
Kontakt:

Post Postao/la hardluck » 25 mar 2012, 17:57

ma mozemo se nosit sa barcom ..sto ne bi mogli ...ovaj tim sadasnji je jako dobar..i imamo sanse da izbacimo barcelonu a ako ih iko moze izbacit to smo mi ni real ni niko drugi

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 25 mar 2012, 18:01

IlPrincipe je napisao/la:Fakat nemamo sreće ove sezone

4. Pored 7 ostalih klubova mi Barsu izvukli u četvrtini LP ... puna vreća pi'čki, mi se za ku'rac ufatili :roll:

-Ja se ne sjećam kad je zadnji put bilo ovoliko povreda u jednoj sezone, strasno fakat :roll:
Sama ta dešavanja daju ogromnu težinu za enentualni Scudetto ( a uvjeren sam da je ostvarivo ) A što se tiče Barce, trebaju nekako probati ući hladne glave, al bez Silve, ne znam..nekako sam pesimista. Sa ovakvim timom možda bi cilj bio ne primiti gol u prvoj tekmi, pa makar i po cijenu 0:0. Pa onda u revanšu, sve je moguće, iako imam osjećaj da će nam oni kratki pasovi Barce doći glave.. :roll:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 18:11

harunsmajic je napisao/la:Pozz ja sam ovdje novi na forumu!

Dobro dosao, treba i nama novih :D
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 mar 2012, 18:15

ma realno nema se šta očekivati od lige prvaka. još kad su svi bili fit i zdravi i sa vjerom u taiwa da će biti dobar bek niko nije pucao na ligu prvaka. polufinale bi bilo nekako najdalje i najrealnije za milan ali sad je tu barca kao najveća moguća prepreka. milan ima bod više nego prošle sezone u isto toliko odigranih kola. ako sezona završi sa scudettom i četvrtinalom lige prvaka ja sam prezadovoljan. s obzirom na sve što se izdešavalo i katastrofalnim povredama i suspenzijama ibre i ostalih ključnih igrača sezona sa scudettom i superkupom je po meni fantastična sezona! dogodine uz lijevog beka npr. armera, montoliva i jednog razbijača u sredini i pokoje osvježenje u napadu bit će milan još jači. ovaj tim milana je poseban i igrači su uz sve nedaće pokazali zašto su šampioni italije i kada je bilo najteže odigrali su najbolje. vjerujem da će uprava znati to nagraditi sa kvalitetnim pojačanjima.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 25 mar 2012, 19:35

Ni Barcu ne maze povrede ove sezone ;) po 4-5 igraca je uvijek van stroja. I sad je nekoliko igraca rovito, zato Pep i gura ove momke iz B tima.
Koliko Milanu fali Silva ,toliko isto Barci fali Villa i Abidal- igraci koji su starteri i vrlo bitno za igru.

Što se tice žrijeba, mogla je i Barca izvuci daleko lakšeg protivnika u 1/4 finalu, ako cemo pošteno ;) . Real izvuce onaj Apoel, a Barca Milan :!: razlika nenormalna....znaš li koja je to razlika u potrošnji na te dvije utakmice, koja ce se morati reflektovati kasnije na igre u Primeri :?: . Real može igrati sa 50% kapaciteta, zapravo riješiti sve u prvom mecu i u revanšu odmarati pola tima.

Ali nema kukanja, to je fudbal. Da bi konacno postala prvi tim koji bi odbranio titulu LP, Barca mora stisnuti zube i pobjeđivati najteže. To i jest put šampiona.

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 25 mar 2012, 20:05

tech je napisao/la:

Ni Barcu ne maze povrede ove sezone ;) po 4-5 igraca je uvijek van stroja. I sad je nekoliko igraca rovito, zato Pep i gura ove momke iz B tima.
Koliko Milanu fali Silva ,toliko isto Barci fali Villa i Abidal- igraci koji su starteri i vrlo bitno za igru.

Što se tice žrijeba, mogla je i Barca izvuci daleko lakšeg protivnika u 1/4 finalu, ako cemo pošteno ;) . Real izvuce onaj Apoel, a Barca Milan :!: razlika nenormalna....znaš li koja je to razlika u potrošnji na te dvije utakmice, koja ce se morati reflektovati kasnije na igre u Primeri :?: . Real može igrati sa 50% kapaciteta, zapravo riješiti sve u prvom mecu i u revanšu odmarati pola tima.

ma ima i toga druze. inace mrzim kad ima povrijedjeni igraca ne samo sto se tice Milana nego uopsteno. vise bi volio da su svi na broju pa da bude spektakl pravi. ovako prolaz barcelone je vidljiv daleko vise sad... i ta tvoja brojka 4-5 povrijedjeni barce ajd nije ni malo a ni puno, pazi sad jarane ovo ko sve nedostaje milanu:

Abate, Silva, Nesta(pod upitnikom), M.V.Bomel, Gatusso, Pato, Robinho, Cassano, Flamini, Inzaghi.. kud ces dalje.... ove da sastavimo zajedno ako ne bi uzeli skudeto ev glava hehe

Ali nema kukanja, to je fudbal. Da bi konacno postala prvi tim koji bi odbranio titulu LP, Barca mora stisnuti zube i pobjeđivati najteže. To i jest put šampiona.
Some of us only see in red and black Forza Milan

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 20:08

harunsmajic je napisao/la:Pozz ja sam ovdje novi na forumu!
ev da i ja poželim dobrodošlicu... :mrgreen:

''kumovati'' ćemo se još ... 8-) ;)

šteta za Silvu u ligi prvaka, biće šta bude... ni oni nisu svemirci.. i to su ljudi od krvi i mesa
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 25 mar 2012, 20:59

Bit ce za nas u prvoj tekmi 1:0 a tamo 1:1 :lol:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 mar 2012, 00:43

ma hebo barcu da je cataniu u subotu dobiti, evo i juventus poceo pobjedjivati mislim da se u narednih par kola sve lomi, nadam se u nasu korist :P

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.