100 % slazem se.Limuna na paraolimpijadu poslati,i bez medalje da se ne vraca,inace opet kaznaharry_90 je napisao/la:Limuna ce stranka o svom trosku poslati na paraolimpijadunisu ih dzaba dva vuka napali,imali su debeo razlog,al o tome necemo javno,sve ce se sutra saznati na vanrednom zasjedanju stranke
legendi samo dva prsta,kakav je to vuk hebem ga gladna,zakazao
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Bez medalja neka se ne vraca inace sad pustamo tigra na njega
javnost ce ostati zgrozena nakon sutrasnjeg saznanja sta su ova dva delikventa radila po Vlasicu.. cak su ukrali i dvije lopate od inoxa
trebao je vuk citavu ruku,da nema cime ispunjavat kladionica,al taj bi se snasao,u nos bi gurnuo olovku da napise sifre parova na papiru
jos ja danas sredstvima stranke poslao pile od 8 maraka i sky kolu,a oni ovako vracaju puuu .. da im vidis slike kako sjede na livadu,rasirili deku i poderali pile dok si reko keks.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja stem neam ništa !!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta's se prep'o za polozaj,ostat' ces u stranci,sad mi ej Harry rek'o na pm 
Sredicemo nesto ,obrati se svom sugradjaninu Emiru on je glavni u Zenickom kantonuZenichanin je napisao/la:Ima li za mene nekog posla u toj stranci?
Vukovi su dobro prosli![]()
Lopove kako prsti jesu ostali na Vlasicu ?? Gdje mi je lopata jbm ti nedjeljulegenda reala je napisao/la:Ja stem neam ništa !!!!
harry_90 je napisao/la:Sredicemo nesto ,obrati se svom sugradjaninu Emiru on je glavni u Zenickom kantonuZenichanin je napisao/la:Ima li za mene nekog posla u toj stranci?
Vukovi su dobro prosli![]()
on te moze ubaciti,al moras doci sa obrazom (kovertom)
![]()
Lopove kako prsti jesu ostali na Vlasicu ?? Gdje mi je lopata jbm ti nedjeljulegenda reala je napisao/la:Ja stem neam ništa !!!!dodjete mi 9.50 marki za hranu,i 40 marki za lopatu..sutra ce se stranka izjasniti u vezi tebe i tvog partnera
saljemo vas u mital bez maski za kaznu,test izdrzljivosti je pred vama,na vama je dal cete ga proci ili BIRO
Mislis,dal' ce te ga proci,il' GASULHANA
@alacious
Hoces to ti u stranku ? Vidim vrtis se oko mene,zeljan si dobre funkcije
.. ako ces biti na mojoj strani onda mozemo popricati u vezi tvog uclanjenja u stranku 
Hoces to ti u stranku ? Vidim vrtis se oko mene,zeljan si dobre funkcije
Harry,nisam od onih koji se uvlace u guzicu
Al' eto,nece se odbit' dobar pos'o,sam' me nemoj k'o legendu i limuna na neke fizicke,da nisam djaba skolu izucav'o
Al' eto,nece se odbit' dobar pos'o,sam' me nemoj k'o legendu i limuna na neke fizicke,da nisam djaba skolu izucav'o
Da se primjetit da se ne uvlacisalacious je napisao/la:Harry,nisam od onih koji se uvlace u guzicu![]()
Gdje cu ja tebe za fizicke poslove,imas ruke ko beba,ti si mi vise za kancelarije,nekako ide mi to uz tebe..samo valja ti se preselit u zlaTu ak zelis biti clan stranke,samo postoji problem gdje ces spavati
- Emir ZENICA
- Kontakt:
100 % bolje mu je da se ne vracaharry_90 je napisao/la:Bez medalja neka se ne vraca inace sad pustamo tigra na njegajavnost ce ostati zgrozena nakon sutrasnjeg saznanja sta su ova dva delikventa radila po Vlasicu.. cak su ukrali i dvije lopate od inoxa
trebao je vuk citavu ruku,da nema cime ispunjavat kladionica,al taj bi se snasao,u nos bi gurnuo olovku da napise sifre parova na papiru
jos ja danas sredstvima stranke poslao pile od 8 maraka i sky kolu,a oni ovako vracaju puuu .. da im vidis slike kako sjede na livadu,rasirili deku i poderali pile dok si reko keks..
@ samo celik
Ma tuca,vadili se pistolji ovo ono,al sve dobro zavrsi
Volim te Celik ! ! !
Necu ti slati sliku,bolje da se iznenadis
sta da ti kazem ja u njih imao povjerenje ,a oni lopatu u gace i bjezii
saznace se sutra sve Emire,ti ces ispred stranke izaci pred javnost ,pred tobom je velika odgovornosti.. ne dam im vise ni marke dok ne vrate lopate
..
- legenda reala
- Kontakt:
Mister Šojik, preguzite se Panjkoviću

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Aj sutra,valjda cu se iznenaditiharry_90 je napisao/la:Necu ti slati sliku,bolje da se iznenadissta da ti kazem ja u njih imao povjerenje ,a oni lopatu u gace i bjezii
saznace se sutra sve Emire,ti ces ispred stranke izaci pred javnost ,pred tobom je velika odgovornosti.. ne dam im vise ni marke dok ne vrate lopate
..
Volim te Celik ! ! !
Harry,naravno da stojim iza tebe
Snaci cu se ja za smjestaj,sve zavisi kak'a je plata
Tu dvojicu,o'ma na ulicu

Snaci cu se ja za smjestaj,sve zavisi kak'a je plata
Tu dvojicu,o'ma na ulicu
ja sam portir
nisam za izbacivanje Legende i Limuna iz stranke,nisu oni krivi što su vukovi bili gladni
nisam za izbacivanje Legende i Limuna iz stranke,nisu oni krivi što su vukovi bili gladni
- Zenichanin
- Kontakt:
Emire koja je moja pozicija? (sjeti se da imam stele u policiji
)
Ne moze to tako, pojedincima se placa da budu clanovi a ja moram platiti, ne ide to nikako
Ne moze to tako, pojedincima se placa da budu clanovi a ja moram platiti, ne ide to nikako
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cistacica,cisto zato sto imas veze u policijiZenichanin je napisao/la:Emire koja je moja pozicija? (sjeti se da imam stele u policiji)
Volim te Celik ! ! !
- Zenichanin
- Kontakt:
Dajem neopozivu ostavku!
Zaglavit ces ti s policijom opet a veze u stranci nemas da te izvuce
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma ja ne odlucujem,hary je sef svega,njemu se obratiZenichanin je napisao/la:Dajem neopozivu ostavku!![]()
Ma necu ja imat problema vise,a-a
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.