Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 22:34

harry_90 je napisao/la:Bez medalja neka se ne vraca inace sad pustamo tigra na njega :D javnost ce ostati zgrozena nakon sutrasnjeg saznanja sta su ova dva delikventa radila po Vlasicu.. cak su ukrali i dvije lopate od inoxa :mrgreen: trebao je vuk citavu ruku,da nema cime ispunjavat kladionica,al taj bi se snasao,u nos bi gurnuo olovku da napise sifre parova na papiru :mrgreen: jos ja danas sredstvima stranke poslao pile od 8 maraka i sky kolu,a oni ovako vracaju puuu .. da im vidis slike kako sjede na livadu,rasirili deku i poderali pile dok si reko keks.. :mrgreen:
100 % bolje mu je da se ne vraca :D Nadam se da ce pravda izaci na vidjelo i da ce svi saznati sta se zapravo desilo.Jao majko,pa nije valjda da su ukrali i lopatu,ajd sto nas osramotise sa vukovima sad i lopate :D hahah meni je krivo za legendu,kad je mogao 2 prsta mogao je i cijelu ruku,al kao sto kazes lisac je to nekako bi se snasao :lol: Puno dajes od sad kriska hljeba,komad salame i majoneze i sok na razmutiti,vidis da su nesposobni i plate sa 6 na 4 km skratiti ;) ;) hahah de mi posalji sliku bgt :lol: :lol:

@ samo celik

Ma tuca,vadili se pistolji ovo ono,al sve dobro zavrsi :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2012, 22:47

Necu ti slati sliku,bolje da se iznenadis :mrgreen: sta da ti kazem ja u njih imao povjerenje ,a oni lopatu u gace i bjezii :( saznace se sutra sve Emire,ti ces ispred stranke izaci pred javnost ,pred tobom je velika odgovornosti.. ne dam im vise ni marke dok ne vrate lopate :mrgreen: ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2012, 22:50

Mister Šojik, preguzite se Panjkoviću :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 22:57

harry_90 je napisao/la:Necu ti slati sliku,bolje da se iznenadis :mrgreen: sta da ti kazem ja u njih imao povjerenje ,a oni lopatu u gace i bjezii :( saznace se sutra sve Emire,ti ces ispred stranke izaci pred javnost ,pred tobom je velika odgovornosti.. ne dam im vise ni marke dok ne vrate lopate :mrgreen: ..
Aj sutra,valjda cu se iznenaditi :D :D Ma daj lopovi,sutra ce nama nesto ukrast,mafija je to :D Jel bas ja moram ? Nisam se pripremio,nemam odijelo,cipele.Moram ujutro u soping na racun kuce uzet svega :lol: :lol: I da,ocrnit cu ih sto vise mogu :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 mar 2012, 22:58

Harry,naravno da stojim iza tebe :mrgreen:

Snaci cu se ja za smjestaj,sve zavisi kak'a je plata :D

Tu dvojicu,o'ma na ulicu :lol: :lol:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 mar 2012, 23:04

ja sam portir :lol: :lol:
nisam za izbacivanje Legende i Limuna iz stranke,nisu oni krivi što su vukovi bili gladni :mrgreen:

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 26 mar 2012, 23:32

Emire koja je moja pozicija? (sjeti se da imam stele u policiji :mrgreen: )

Ne moze to tako, pojedincima se placa da budu clanovi a ja moram platiti, ne ide to nikako :?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 23:37

Zenichanin je napisao/la:Emire koja je moja pozicija? (sjeti se da imam stele u policiji :mrgreen: )

Ne moze to tako, pojedincima se placa da budu clanovi a ja moram platiti, ne ide to nikako :?
Cistacica,cisto zato sto imas veze u policiji :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 26 mar 2012, 23:47

Dajem neopozivu ostavku! :lol:
Zaglavit ces ti s policijom opet a veze u stranci nemas da te izvuce :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 mar 2012, 23:50

Zenichanin je napisao/la:Dajem neopozivu ostavku! :lol:
Zaglavit ces ti s policijom opet a veze u stranci nemas da te izvuce :mrgreen:
Ma ja ne odlucujem,hary je sef svega,njemu se obrati :lol: I ja radim kao crnac ! :mrgreen:
Ma necu ja imat problema vise,a-a :lol:
Volim te Celik ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 12:06

Vidi ljenguza samo bi da se prikljuce stranci,a niko nece fizicke poslove da obavlja.. ko stane na moju stranu ispod hiljadarke nece dobiti :mrgreen: imamo portira,cistacicu,lijepo bgmi sve gori od goreg,blagajnu stranke bi odnjeli dok trepnes okom :mrgreen:

Za sve one koji zele u stranku neka se obrate g-dinu Emiru iz Zenice,kod njega idete na kasting ako vas on probije do stranke znaci da ste dobri :D .. jooj kakvu sam sekretaricu nasao,strah me da ne ostanemo bez jednog clana stranke :mrgreen:

Pocela je sjednica stranke,prvi nemili dogadjaj se desio,kada je limun iz nepoznatih razloga bacio kamen na jednog clana stranke.. :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 mar 2012, 12:12

harry_90 je napisao/la:Vidi ljenguza samo bi da se prikljuce stranci,a niko nece fizicke poslove da obavlja.. ko stane na moju stranu ispod hiljadarke nece dobiti :mrgreen: imamo portira,cistacicu,lijepo bgmi sve gori od goreg,blagajnu stranke bi odnjeli dok trepnes okom :mrgreen:

Za sve one koji zele u stranku neka se obrate g-dinu Emiru iz Zenice,kod njega idete na kasting ako vas on probije do stranke znaci da ste dobri :D .. jooj kakvu sam sekretaricu nasao,strah me da ne ostanemo bez jednog clana stranke :mrgreen:

Pocela je sjednica stranke,prvi nemili dogadjaj se desio,kada je limun iz nepoznatih razloga bacio kamen na jednog clana stranke.. :mrgreen:
Ja se slazem,nema hljeba bez motike.Eto ako hocete posao,stanije na harijevu stranu i imate pare,al morate i raditi,ne samo lezati :D :D Sve je dobro osim blagajnika,ja mislim ako ostane isti blagajnik da cemo bankrotirati prvog derneka u Bosni :lol: :lol:

Valjda bude manje od 2 prijavljena ipak je to tezak posao za mene :lol: Al ako nam ubace sta u dzep proci ce u stranku 100 % :mrgreen:

Sramota,ja tamam htio napisati to.Krivo mu sto mu je ukinut topli obrok nakon sramotnog dogadjaja sa legendom,samo cekam kad ce legenda poluditi ! :lol:
Volim te Celik ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 12:20

Za sad ima dovoljan broj kandidata,do tebe je hoces li ih sve primiti,naravno ako ko sta ubaci u dzep,bice primljen bez obrzira dal ima srednju skolu ili ne :D

Naravno da ce biti fizickih poslova,nekad ces ti odlucit sta treba radit,a nekad ja.. al posto sam ja sad zauzet,imam dvodnevnu posjeti Angeli Merkel u Njemackoj,pa pocetkom aprila idem kod Obame,kad je mogla ona glumica mogu i ja ..hos i ti sa mnom ? mozda povalis Merkel hahaha kontao sam legendu povesti da mi veze pertle al jucer mu vuk otkinuo dva prsta pa ce se sav spetljati i da me osramoti kod Obame,nece da moze :mrgreen:

Limunu je sve ukinuto,ako hoce da vrati topli obrok i dnevnicu od 10 km,mora proci ispit u Mitalu,za koji ces se ti pobrinuti,al nema maske da znas,to je test izdrzljivosti za svakog clana ko izda partiju :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 mar 2012, 12:26

harry_90 je napisao/la:Za sad ima dovoljan broj kandidata,do tebe je hoces li ih sve primiti,naravno ako ko sta ubaci u dzep,bice primljen bez obrzira dal ima srednju skolu ili ne :D

Naravno da ce biti fizickih poslova,nekad ces ti odlucit sta treba radit,a nekad ja.. al posto sam ja sad zauzet,imam dvodnevnu posjeti Angeli Merkel u Njemackoj,pa pocetkom aprila idem kod Obame,kad je mogla ona glumica mogu i ja ..hos i ti sa mnom ? mozda povalis Merkel hahaha kontao sam legendu povesti da mi veze pertle al jucer mu vuk otkinuo dva prsta pa ce se sav spetljati i da me osramoti kod Obame,nece da moze :mrgreen:

Limunu je sve ukinuto,ako hoce da vrati topli obrok i dnevnicu od 10 km,mora proci ispit u Mitalu,za koji ces se ti pobrinuti,al nema maske da znas,to je test izdrzljivosti za svakog clana ko izda partiju :mrgreen:
Dogovoreno sefe,znaci ko vise ubaci primljen je :D Trudit cu se da takvih bude sto vise :D

I tu se slazemo.Auu moras se spremiti dobro,Angelu Merkel pozdravi,dobra je ona zena.Trazi neki kredit da nam da od 10-20 miliona,da mozemo na ljetovanje.A znaci to je to putovanje sto spominjes,kod Obame,bravo svaka cast,ponesi nam onaj kip slobode u Bosnu :lol: Necu ja,ti si zasluzio.A nemoj legendu imam ja jedan posao za njega,treba ocistiti one dimnjake na zeljezari,pa bi te molio da mi ga ostavis haha a vidim ne mozes ga povest i da hoces.Ja kazem bolje da je citavu ruku vuk otkino nego 2 prsta. :lol:

A to ce biti posebno,25 minuta u gasnoj komori u Mitalu bez ikakve maske,nece on nas kamenjem gadjat :D

Moram upoznati tu sekretaricu sto je spominjes :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 13:02

a moj emire, zar i ti ? haj harry, on je dijete samo tak'o, al zar se i ti bakces ovim djetinjarijama ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 mar 2012, 13:10

u kojoj si stranci hari, imal striptiza i pečenih volova :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 15:34

Papastathopoulos je napisao/la:a moj emire, zar i ti ? haj harry, on je dijete samo tak'o, al zar se i ti bakces ovim djetinjarijama ?
Djesi veliki sta ima nisam te prepoznao :mrgreen: ee moj Limune vidi koja raja zeli prikljucit se stranci,a ti takav .. to je znak da napredujem,a ti sjedi i placi :mrgreen: inace kakav si mi ??
Heller je napisao/la:u kojoj si stranci hari, imal striptiza i pečenih volova :mrgreen:
SZR !

Nema striptiza,necemo na startu da pokvarimo ugled stranke ;) a pecenih volova ce biti kad predjemo cenzus ,pa zasjednemom u skupstinske klupe.. bice volici,prasici,jagnjici sta ti dusa pozeli :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 15:48

moj harry, uozbilji se malo, vakat ti je...a malo sam hasta, grlo me kara, al et gura se...zgutil' se ista podase ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 mar 2012, 16:07

Ja ozbiljan,ne znam sta je tebi ? Hoces ti da pijes hladno pivo ;) slabo se zguti,kod tebe ?

fallen01
Kontakt:

Post Postao/la fallen01 » 27 mar 2012, 16:11

imam bonus code ...dobije se 15kn=2eura pri registraciji..moze se koristit kolko hocete puta ..na pm zainteresirani

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.