harry_90 je napisao/la:Za sad ima dovoljan broj kandidata,do tebe je hoces li ih sve primiti,naravno ako ko sta ubaci u dzep,bice primljen bez obrzira dal ima srednju skolu ili ne
Naravno da ce biti fizickih poslova,nekad ces ti odlucit sta treba radit,a nekad ja.. al posto sam ja sad zauzet,imam dvodnevnu posjeti Angeli Merkel u Njemackoj,pa pocetkom aprila idem kod Obame,kad je mogla ona glumica mogu i ja ..hos i ti sa mnom ? mozda povalis Merkel hahaha kontao sam legendu povesti da mi veze pertle al jucer mu vuk otkinuo dva prsta pa ce se sav spetljati i da me osramoti kod Obame,nece da moze
Limunu je sve ukinuto,ako hoce da vrati topli obrok i dnevnicu od 10 km,mora proci ispit u Mitalu,za koji ces se ti pobrinuti,al nema maske da znas,to je test izdrzljivosti za svakog clana ko izda partiju

Dogovoreno sefe,znaci ko vise ubaci primljen je

Trudit cu se da takvih bude sto vise
I tu se slazemo.Auu moras se spremiti dobro,Angelu Merkel pozdravi,dobra je ona zena.Trazi neki kredit da nam da od 10-20 miliona,da mozemo na ljetovanje.A znaci to je to putovanje sto spominjes,kod Obame,bravo svaka cast,ponesi nam onaj kip slobode u Bosnu

Necu ja,ti si zasluzio.A nemoj legendu imam ja jedan posao za njega,treba ocistiti one dimnjake na zeljezari,pa bi te molio da mi ga ostavis haha a vidim ne mozes ga povest i da hoces.Ja kazem bolje da je citavu ruku vuk otkino nego 2 prsta.
A to ce biti posebno,25 minuta u gasnoj komori u Mitalu bez ikakve maske,nece on nas kamenjem gadjat
Moram upoznati tu sekretaricu sto je spominjes