mislim da je dzeko igro super, dok je city igro lijepo i brzo. trenutno city igra ko pocetkom prosle godine. pokusavaju da imaju veci posjed lopte, s tim sto se ne dodaju toliko, nego silva, aguero itd. sami driblaju. okupiraju sesnaesterac i onda probaju kroz sredinu. ta igra dzeki definitivno ne odgovara.. centarsutevi sa strana, nula bodova.. po neku kolarov nabaci i to je to..marseille7 je napisao/la:Iskreno mozes suditi, ako vec hoces. I taj dio je dio cjele slike.ZOI84 je napisao/la:Ne možes o Džeki suditi na osnovu trenutne forme, pogotovo što je u Engleskoj odigrao nekoliko savrsenih partija, a svi znamo u prošlosti kakve je igre pružao, pa da smo sudili o Benzemi kao igracu kad je tek došao u Real onda smo ga tada trebali odmh odbaciti i reci ovaj je limitiran do bola.ek0 je napisao/la:Ovo za Real je suplja, doduse treba uvijek ostaviti prostora i za istinu. Misljenja sam da Dzeko nema sta traziti u Realu vec mu je bolje da ide kao sto je vec receno u Njemacku ili Italiju. Pisao sam ja prije nego sto ce otici iz Wolfsburga da bi bilo dobro da dodje u Real i naveo razloge, ali ipak nakon igranja u Engleskoj se vide limitiranosti u pojedinim segmentima. A i pritisak u City-u je 0 naspram onoga u Realu tako da bi Dzeko bio samljeven.
Slazem se sto ek0 govori, Dzeko stvarno nema sta traziti u Real-u, niti ce dobiti neke vece pare a niti ima vecu mogucnost da igra. Jos kad uzmes u obzir da Real iskljucivo igra sa jednim napadacem i da igra iza tog napadaca je jos komplikovanija i brza nego sto Silva cini Cityijevu, mora se priznati da bi bio visak.
Benzema je i brzi i spretnji od Dzeke, to je cinjenica, pa se zato uspiva snaći u njihovom napadu.
ne znam kako bi se snasao u realu, al definitivno realovi veznjaci nisu ni upola toliko sebicni ko city-jevi
ma da mislim da treba sacekat ljeto.. ne vjerujem da ce mancini ostati, ako ne osvoje ligu.. a ako ode, onda se moze svasta desiti, pa i da dzekson ostane..