Volio bih da on pocne i onda da udju Ibisevic ili Dzeko pa da zabiju 2 komada da onda cujem experte....
Pjanic je kada sve sagledam trebao ipak krenuti od prve....4 komada bi im dali! Jer on jeste za ovih kloceva da ih nize ko cunjeve

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Dosta tih lopti su bile upucene Dzeki, koji nikako nije trcao danas...Sto se tice igraca Salihovic mi je bio nekako najslabiji al u ofanzivi, nijedan centarsut nije valjao mislim da se na tome treba poradit malo!
pod prvo, nauci se pisat prezimena reprezentativaca.... imaj postovanja barem prema njima!!aris je napisao/la:Supic=fantstican siguran i energican sve naj!
Spahic= majstor nemam reci sa Supicem naj!
Nadar=isto tako brz,energican sve ok
Jahic=zar je uopste dobio loptu??
Vlada,Slahovic=jenostavno nemaju kvaliteta! spori na sa loptom bez ideja!
Muratovic,Rahimic= sigurno je Rahmic bio bolji! ali su spori, sve nekako traljavo
Dzeko,Ibisevic=nemaju srece ne ide jednostavo,nezainteresovani! totalini kiks!
Pjanic= brz zeljan da se dokaze samo mu treba dati visu minutazu!
bajramovic=dobio je zuti karton.
Muslimovic=opet pokazao kakav majstor! brz,pokretliv,vrlo agresivan to nam treba!
Ibricic= mozda najbolji offanzivac! kreator igre! brz ! ne ide mu lopta u prazno!
Sve u svemu ok! ali mIske itekako fali! cestitam na pobjedi!
ali nismo nezadovoljni!
Netreba da pocinje, ai treba da ude svaku.sencho je napisao/la:Hahaha Eno sada Muslimovic treba u prvu postavu...hahaha! Momak ne moze od povreda da sastavi 3 utakmice kako valja...mada je neupitan njegov kvalitet i borba za dres reprezentacije!
Volio bih da on pocne i onda da udju Ibisevic ili Dzeko pa da zabiju 2 komada da onda cujem experte....
Pjanic je kada sve sagledam trebao ipak krenuti od prve....4 komada bi im dali! Jer on jeste za ovih kloceva da ih nize ko cunjeve
brate nemoj tako...svi znamo sta je deko uradio za reprezentaciju bih! to je definitvno uz misketa i spahica nas najjaci igrac!LFC_LAVOV je napisao/la:Dzeko fakata umislio da je nezamjenjiv sta glumi nekog igraca....Ibisevic za njega izmislio fudbal setka se po terenu ,nemora da znaci ako fulis penal da se mozes vucarat po terenu ko slina ! et to je od mene i sve u svemu cestitke momcima za pobjedu
ahahahhaaha tako i treba nasoj "braci"miralem444 je napisao/la:ljudi moji pa sta je ovo turska gubi....oohohohohohohohohohohohohohohoh...ma sad svi vidite da smo mi najaci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.