Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

sencho
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la sencho » 05 sep 2009, 19:46

Hahaha Eno sada Muslimovic treba u prvu postavu...hahaha! Momak ne moze od povreda da sastavi 3 utakmice kako valja...mada je neupitan njegov kvalitet i borba za dres reprezentacije!
Volio bih da on pocne i onda da udju Ibisevic ili Dzeko pa da zabiju 2 komada da onda cujem experte....
Pjanic je kada sve sagledam trebao ipak krenuti od prve....4 komada bi im dali! Jer on jeste za ovih kloceva da ih nize ko cunjeve :mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 sep 2009, 19:46

Sto se tice igraca Salihovic mi je bio nekako najslabiji al u ofanzivi, nijedan centarsut nije valjao mislim da se na tome treba poradit malo!
Dosta tih lopti su bile upucene Dzeki, koji nikako nije trcao danas...

Ibricic mu je dao jednu u prazninu, na koju je potrcao, i nakon toga je preljepo i nesebicno dodao Muslimovicu. To je bio jedini put kad je potrcao.

Ibisevic ili Ibricic su trebali pucati penal ali eto...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 05 sep 2009, 19:47

Ja i dalje smatram da je Begović trebao da braniti jer trenutno brani u klubu. Ali Ćiro nebi bio Ćiro da nije stavio Supića koji je branio bez greške.Ali ja mislim da bi trebali biti neki principi ako igraš u svome klubu tek onda možeš da igraš u repki. TAko npr. Antić nije pozvao svoga najboljeg napadača Pantelića jer nema kluba.Ali nema veze, pobjedili smo sve čestitke momcima na pobjedi.
FEDERER= KLOC

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 05 sep 2009, 19:50

Ja neću previše pljuvati,ali ima stvari koje moram reći...

Supić-jako dobar...
Spahić-gospodin...
Jahić-možda previše bojažljiv...
Nadarević-dobar...
Salihović-odigrao katastrofalnu utakmicu...
Ibričić-moram priznati da me je pozitivno iznenadio...
Rahimić-rutinski...
Muratović-katastrofa...
Vladavić-uplašen...
Džeko-katastrofa...
Ibišević-solidan...

Muslimović-jako dobar...
Pjanić-jako dobar...
Bajramović-premalo igrao da bih nešto o njemu napisao...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 05 sep 2009, 19:51

aris je napisao/la:Supic=fantstican siguran i energican sve naj!
Spahic= majstor nemam reci sa Supicem naj!
Nadar=isto tako brz,energican sve ok
Jahic=zar je uopste dobio loptu??
Vlada,Slahovic=jenostavno nemaju kvaliteta! spori na sa loptom bez ideja!
Muratovic,Rahimic= sigurno je Rahmic bio bolji! ali su spori, sve nekako traljavo
Dzeko,Ibisevic=nemaju srece ne ide jednostavo,nezainteresovani! totalini kiks!
Pjanic= brz zeljan da se dokaze samo mu treba dati visu minutazu!
bajramovic=dobio je zuti karton.
Muslimovic=opet pokazao kakav majstor! brz,pokretliv,vrlo agresivan to nam treba!
Ibricic= mozda najbolji offanzivac! kreator igre! brz ! ne ide mu lopta u prazno!
Sve u svemu ok! ali mIske itekako fali! cestitam na pobjedi!
ali nismo nezadovoljni!
pod prvo, nauci se pisat prezimena reprezentativaca.... imaj postovanja barem prema njima!!

ovo ostalo, necu da ulazim u rasprave, jer vidim da nemas kulture i da nisi gledao utakmicu... il nisi skontao koji je salihovic.... :lol: :lol: :D :D

@virual, jarane, svaka cast, potpis.... :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 sep 2009, 19:52

sencho je napisao/la:Hahaha Eno sada Muslimovic treba u prvu postavu...hahaha! Momak ne moze od povreda da sastavi 3 utakmice kako valja...mada je neupitan njegov kvalitet i borba za dres reprezentacije!
Volio bih da on pocne i onda da udju Ibisevic ili Dzeko pa da zabiju 2 komada da onda cujem experte....
Pjanic je kada sve sagledam trebao ipak krenuti od prve....4 komada bi im dali! Jer on jeste za ovih kloceva da ih nize ko cunjeve :mrgreen:
Netreba da pocinje, ai treba da ude svaku.

Svaki put kad gledam reprezentaciju, covjek zabije gol.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 05 sep 2009, 19:53

Trenutno je Muslimović u boljoj formi od Džeke i Ibiševića.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 sep 2009, 19:56

Tanko je ovo danas bilo,ali eto pobjedili smo katastrofalne armence koji su poluamaterska reprezenztacija i to je najbitnije...3 boda piši,a igru briši i zaboraviti što prije...nema se ko posebno izdvojiti od igraca niti kritikovati,možda Spahić koji je pobjedio u svakom duelu i odnio svaku loptu (kao ponajbolji pojedinac) i Muratović koji je imao dosta pogrešnih pasova i kojeg slezena uhvatila vec pocetkom drugog poluvremena i nije mogao više trcati (kao ponajgori pojedinac).
Sad nam dolaze turci koji su za 3 klase bolji od Armenije i tu ce biti druga prica na terenu jer njima igra samo pobjeda,ali nema mjesta za pesimizam...mi možemo i moramo (kako znamo i umijemo) pobjediti u Zenici.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2009, 19:57

Ja upravo mislio da napisem svoje misljenje, ali eto vidim Virtu4l je bio brzi. Potpis. Svaka cast care i nemoj se zivcirati ako pojedini ne zele da akceptiraju cinjenice. Ko to ne zeli da razumje, tu je argumentacija izgubljena.
Kako god da je Supic branio do sada, danas je pokazao da je stabilan i dobar goalman. Mogla je danas lopta dobro uletiti, ali je covjek fino spasio. Svaka cast i Begovicu, ali dobro je znati da imamo sa Supicem goalmana na kojega se mozemo osloniti.

Dzeko danas jeste promasio jedanaesterac, to je Ibisevic trebao da uradi, ali sa onim pasom na Muslimovica je to ponovo poravnao. Apsolutno nesebicno, i tako glatko loptu probaci izmedju goalmana i igraca. Perfekt. Znam ja da se pojedini vec pripremaju da na njega navale, kao uzdigao se, ne zna pogoditi. Ne treba covjeka stavljati ispod pritiska, doci ce on. Nezaboravite da je taj Dzeko potopio Belgiju u Zenici za 2-3 minute.

Kao sto je vec neko rekao, Ibisevic danas veoma dobar. Steta nije ga htjeo goal ali imao je sansi, njegova igra danas ohrabruje prije utakmice sa Turskom, gdje ce nam trebati jedan opasan Ibisevic. Vladavic isto dobar, nekoliko puta je danas dobro probusio njihovu odbranu. Ne znam zasto su poneki osuli po Muratovicu, jeste dosla svjezija igra sa Pjanicem, ali su Armenci svoju snagu i protiv njega bili vec ispustili. U zadnjih 10-20 minuta dobro smo se oporavili i najzad i njih stisli.

Sve u svemu imali smo boljih utakmica posebno sto se tice optike, ali sta je na kraju bitno je samo pobjeda. Mozda smo Armence stvarno malo suvise uzdigli i stavili pritisak na nase reprezentativce, ali mozda je to bolje nego da smo se okliznuli na toj utakmici. Evo Turci se zezaju poslije ove utakmice, misle da je Bosna suvise uzdignuta u medijima i da nismo toliko vrijedni kao sto se prica. Fino, fino hehe. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 05 sep 2009, 19:57

LFC_LAVOV je napisao/la:Dzeko fakata umislio da je nezamjenjiv sta glumi nekog igraca....Ibisevic za njega izmislio fudbal setka se po terenu ,nemora da znaci ako fulis penal da se mozes vucarat po terenu ko slina ! et to je od mene i sve u svemu cestitke momcima za pobjedu
brate nemoj tako...svi znamo sta je deko uradio za reprezentaciju bih! to je definitvno uz misketa i spahica nas najjaci igrac! ;) svaka cast ibisevicu-trci,bori se,trazi loptu...al deko je deko...NAS DIJAMANT :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2009, 20:05

turci gube ... da stvar bude smjesnija, igrao sam na njih keca hahaha
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 sep 2009, 20:05

Samo cu rec to je bio Zlatan iz pozadine :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 05 sep 2009, 20:06

WOW WOW WOW komentari neki su presmjesni stvarno.....prvo se pljuje pa se onda hvali, cudno pravo cudno :?
Pljuvalo se po Supicu i po Ibricicu najvise a to za mene naravno pored Spahe dva najbolja igraca veceras, necu ni ja nesto pametovat, ali Salihovic katastrofalan, pa gdje ta ljevica :?: i gdje su ta primanja lopte koja se uce sa 10 god. ali glavu gore ide se dalje, Vladavic prvih 15 min odlican kasnije pao skroz, Ibisevic jednostavno nije spreman, Dzeko ustao na ljevu nogu jutros nece pa nece, ali svi oni koji su isto pljuvali po Muslimu on je usao i pokazao kako se to radi, cim je usao ja raji govorim reko "sad ce ga Muslimovic zabit" jer to kakav je on Djoker niko nije. Pjanic solidan ali naravno nije zreliji od Muratovica koji SAMO moze igrati 60 min i to je to. Nemanja Supic bez i jedne primjedbe svima je dokazao da taj covjek ima iskustva, bez sumnje u Begovica ali je prerano za njega. Bajramovic usao da onome samo j**** mater heheh

To je to sve u svemu losa igra ali PISI bodove, idemo sada malo na Tursku.

Samo da dodam da smo pali na njihov nivo, igrali smo nasim tempom zabili im gol i onda pali na njihov, a da smo igrali kao protiv belgije sramotili bi Armeniju.....
:lol:
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 sep 2009, 20:06

ma ljudi moji...sta vam je...realno danas vedo je bolje odigro od dzeke...i po meni dzeko je trebo izac...al dzeko ima nejveci kradit...i svaka mu bila...odlicna asistencija pokazao je svoju klasu....i muslimovic je odlican al po meni vedo opet zasluzuj prvu postavu s dzekom.....
supic-me iznenadio odlican ..odradio poso strano...
spahic-ma nemam rijeci momak najmanje zasluzuje da igra u jednom arsenalu.
nadarevic-standardan..
jahic-solidan..na pocetku nije bio u elementu..
ibricic-odlican..pozitino me iznenadio..
rahimic-vrlodobar..
muratovic-solidan..moze on bolje.
salihovic-solidan moze i mora pono puno bolje..al realno i neigra na svojoj poziciji..
dzeko-mora mora mora mora puno bolje...
ibisevic-odlican u prvom poluvramenu vise se krato od dzeke.u drugo ko i dzeko nije imo rave lopte..
vladavic-mora puno bolje...
pjanic-ma sta reci za novog zidana bravo pjanke..kako ih tijelom izbacuje i prolazi...ciro trebo si ga gurnut u vartru ood prve minute...sigurno bi sva to bilo rijeseno u prvih 45 min..
muslimovic-dobar ..pokazao klasu...pokazao da moze igrat i poluspica
bajramovic-ma bravo sine bosanski..nas borac...

znaci sve u svemu ako cemo realno gledat trebali smo dobit 4:0..al nema veze...meni je najvise drago sto gola nismo primili..sto je nasa odbrana bila sigurna,nije bilo nekog petljanja u odbrani..i tako i treba...nema sekirancije protiv turske kad bude miske ( bit ce dzeko vedo i muslimovic vise u prilici da daju gol.)
samo se pobjeda broji...kako je sad lijepo posjetiti fifinu stranicu
2.BIH 15 b
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 05 sep 2009, 20:09

samo da dodam da je 9 min i turska gubi od Estonije 1-0

hahahahaha :lol:
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 sep 2009, 20:09

ljudi moji pa sta je ovo turska gubi....oohohohohohohohohohohohohohohoh...ma sad svi vidite da smo mi najaci..
hajmo estonci prijatelji moji.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 05 sep 2009, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 sep 2009, 20:11

Eh ovako evo da i ja napisem svoje misljenje sto se tice utakmice. Ja sam taj koji je kritikovao Ibicica, ali momak mora poceti igrati timski imati dodavanja a ne uzeti loptu i krenuti prema golu pa sta bude. Dalje Muratovic nije za prve postave i on sigurno nece poceti protiv Turske, jer se vraca Misimovic, pa nek Ibro (momak je stvarno borben i svaka mu cast na tome) igra pored Rahimica. Ako budemo na desnoj strani igrali s Vladavicem jadna nam majka, jer tamo igra najbolji Turski igrac Arda Turan, i mislim da Ciro tu treba pronaci neko bolje rijesenje. Pjanic je dokazao da je kvalitet i da ce biti nasa buducnost, Ibisevicu treba malo vise samopuzdanja, da hoce konacno dati gol da vise skine s sebe taj teret. Ostali su odigrali onoliko koliko je bilo potrebno, ali meni nije stvarno jasno sto neki toliko kritikuju Dzeku zbog promasenog penala, pa taj momak nas je svojim golovima i svojim nesebicnim asistencijama doveo na korak do plasmana na SP i on kod mene ima jos kredita nego li ga pocnem kritikovati. Jos mi je drago sto nas stoperski par Spahic i Nadarevic nisu dobili zuti karton i bit ce spremni za Tursku (iskreno cjelu sam utakmicu samo na to mislio), Bajramovic je dokazao koliki je patriota kada ozljedjen zeli igrati, a Muslimovic je dokazao da imamo tri kvalitetna napadaca koji mogu svakoj repki na svijetu zagorcati zivot. Ja sada ljudi odoh na transfermarkt.de zahebavati Turke koji su govorili da ce Armenija nas lahko dobiti i da ce oni u srijedu biti drugi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 05 sep 2009, 20:11

miralem444 je napisao/la:ljudi moji pa sta je ovo turska gubi....oohohohohohohohohohohohohohohoh...ma sad svi vidite da smo mi najaci..
ahahahhaaha tako i treba nasoj "braci" :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 sep 2009, 20:12

gubeeeeeeeeeeeee turciiiiiiiiiiiiiiiiii 0 1 !!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 sep 2009, 20:12

TURSKA GUBIIIII
4-IN-A-ROW

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.