RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 27 mar 2012, 13:00

Demic je potpisao samo do kraja sezone.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 mar 2012, 13:23

Amar Balalić zabio direktno iz kornera

Rijetko se danas viđaju golovi direktno iz kornera. Nekad je to s lakoćom činio Baka Slišković, ali novog Bake nema pa nema.

I sam Slišković je jedne prilike izjavio da je danas s obzirom na pažnju odbrane koja je znatno veća nego prije, teže pogoditi direktno iz kornera nego u njegovo vrijeme.

Ali se ipak desi. U nedjelju je na stadionu u Stocu u okviru 17.kola 2.lige FBiH – grupa Jug, Lokomotivin Amar Balalić zabio direktno iz kornera! Sjajnu igru mladi napadač posuđen iz Veleža krunisao je prelijepim golom.

Nikad prethodno nisam zabio iz kornera. Ovaj put mi je pošlo za rukom. Gol je zaista prelijep. Drago mi je da smo odigrali dosta dobro te da smo osvojili bod na gostovanju, iako smo po igri i prilikama zaslužili puni bodovni plijen, kazao je Balalić.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 mar 2012, 01:41

Sta se desava u kup utakmici ako Velez dadne gol 1-0, jesu produzetci pa penali ili sta?

Sta ako bude 2:1 za Velez? Ko tu ide dalje?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 mar 2012, 02:05

2-1 siroki ide dalje zbog gola u gostima a ja mislim da nema produzetaka odma penali.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 mar 2012, 02:28

Znaci ako bude 1-0 za Velez. Penali.
Ako Siroki Velezu dadne gol, Velez mora Sirokom 3.

Super!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 28 mar 2012, 08:13

isto kao u ligi prvaka:-p

imam neki osjecaj da cemo na penale proci dalje ;) ;) ;) ;) ;)

jer rodjeni nas uvijek moraju do kraja u neizvjesnosti drzat,daj boze da bude drugacije pa se ponovi kup prije 7-8 godina kad smo sirokog dobili 5:0 u vrapcicima :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 mar 2012, 14:13

gledao sam tekmu u nedjelju, i nisam nešto pretjerano vidio zanimljivo, valjda su previše oprezno ušle obje ekipe, bili smo za nijansu bolji, ali eto nije nam se dalo, sarajevo skroz loše, bez igre, ne znam razlog zašto su onako nepovezano igrali.

sada nam u subotu slijedi teško gostovanje u gradišci, mada kako ove sezone igramo na strani, ne bi me čudilo da osvojimo nove bodove, ali vidjet ćemo....

drago mi je da u ovom timu igra čak 5 juniora, znači 50% je iz naše škole.

i na kraju treba reći da abd 4. aprila igramo utakmicu sezone, jer nam je to šansa da nakon 1989. godine kada smo posljednji put ušli u finale, opet uđemo i zaigramo u evropi nakon 23. godine, dug je to post, nadam se najboljem.......

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 mar 2012, 18:51

Koliko smo igrali s Igmanom ?

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 mar 2012, 19:14

Fudbaleri Igmana i Veleža remizirali su danas u Konjicu u prijateljskoj utakmici. Stručni štab Veleža priliku je pružio igračima koji nemaju preveliku minutažu, kao i trojici juniora. Domaći su u prvom dijelu prikazali angažovanu igru i golom Sultanića, koji je skrenuo loptu upućenu iz slobodnog udarca, na odmor otišli sa prednošću. U nastavku su „Rođeni“ su imali mnogo više od igre, a preko Škaljića su i poravnali rezultat.

Igman – Velež 1:1 (1:0)

Konjic. Gradski stadion. Gledalaca 150. Strijelci: 1:0 Sultanić (32), 1:1 Škaljić (54).

IGMAN: Tufekdžija (od 46. D.Kovačević), Habibija, Begeta, S.Kovačević (od 59. Hebibović), Džumhur, Boloban (od 46. Murtić), Macić, Prevljak (od 79. Hušafčić), Džajić, Sultanić, Bajrić

Trener: Mehmed Slato

VELEŽ: Bobić (od 46. Hero), Knežević, Jazvin, Kajtaz (od 46. Cerić), Mehremić, Škaljić (od 75. Pintul), Demić, Serdarević (od 73. Bulić), Hajdarović (od 75. Puce), Hiroš (od 46. Okić), Ćemalović

Trener: Mirza Varešanović

EDIT: Vrijedi spomenuti da su i kadeti i juniori savladali Sarajevo 8-) . Kadeti su dobili 3-2 , juniori 2-1 :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 mar 2012, 19:23

Svaka cast za malu raju !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 28 mar 2012, 21:58

Moze li mi netko u poruku poslati, naravno ako zna, sta je sa Zokom sto je bio vodja navijaca ?

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 28 mar 2012, 23:34

vidi sto je krenulo nase klince :) od kad su zaim i igor preuzeli samo dobre vjesti iz omladinskog pogona :) samo tako.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 mar 2012, 23:46

Dvije pobjede omladinskog pogona u Sarajevu.

Da to je najdragocjeniji dio Veleža, i jedino kroz omladinu Velež može opstati i nadati se boljem !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 mar 2012, 01:33

Rodjeni_BRato je napisao/la:vidi sto je krenulo nase klince :) od kad su zaim i igor preuzeli samo dobre vjesti iz omladinskog pogona :) samo tako.

I Djurasovic isto od kako je poceo radit sa Velezom (u-12) - isto tako, samo odlicne stvari.

Slazem se, ovo je super stvar. Veliki plus. Tamo negdje 2016, bi trebali imati 70% tima iz omladinskog pogona ako ovako nastavimo.

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 29 mar 2012, 02:00

ja mislim da ga još nisu izbacili iz kluba samo što plaća članarinu i što je srbin
:D
mislim da niko nije imao srca kroz čitavo ovo njegovo treniranje da mu kaže da veze s loptom nema
vjerovatno će mu ovo biti jedina utakmica u čitavoj karijeri
Zadnja izmjena: zare, dana/u 29 mar 2012, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 mar 2012, 02:03

zare je napisao/la:ja mislim da ga još nisu izbacili iz kluba samo što plaća članarinu i što je srbin
:shock: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 mar 2012, 06:07

zare je napisao/la:ja mislim da ga još nisu izbacili iz kluba samo što plaća članarinu i što je srbin
mislim da niko nije imao srca kroz čitavo ovo njegovo treniranje da mu kaže da veze s loptom nema
vjerovatno će mu ovo biti jedina utakmica u čitavoj karijeri
U Mostaru raja tradicionalno vrlo rano hvali ili kritikuje igraca. A to moze biti i greska.
Npr. Kad je Vladavic tek poceo igrat, nema ko mu nije mater psovo sa tribine. Prvih par tekmi uzas bilo pratit.
Kad je Dusko Bajevic bio klinac u osnovnoj, na turnirima za mahale on je bio rezervni golman. Eto koliko su vrijednovali njegov talenat.

Pa jeli i Dzeko bio kloc u Zelji? Nemojte momku unistavat samopouzdanje bez potrebe i prerano.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 mar 2012, 10:29

kimbo je napisao/la:Svaka cast za malu raju !!
slažem se, očigledno da se počelo raditi kako BOG zapovijeda u omladinskoj školi, ovo je obećao Tanović, i izgleda ispunio, evo čitam da redovno izmirujemo obaveze prema državi, a slijedeće je nastavak radova na stadionu, pa kud će nam osvanuti bolja godina, nego ova...... :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 mar 2012, 10:30

AlemC85 je napisao/la:
slažem se, očigledno da se počelo raditi kako BOG zapovijeda u omladinskoj školi, ovo je obećao Tanović, i izgleda ispunio, evo čitam da redovno izmirujemo obaveze prema državi, a slijedeće je nastavak radova na stadionu, pa kud će nam osvanuti bolja godina, nego ova...... :D
Jos kad bi Europu vidjeli 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 mar 2012, 10:32

ANTIFA ! je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Jos kad bi Europu vidjeli 8-)
abd hoćemo, samo polahko.. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []