RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Moze li mi netko u poruku poslati, naravno ako zna, sta je sa Zokom sto je bio vodja navijaca ?
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
vidi sto je krenulo nase klince
od kad su zaim i igor preuzeli samo dobre vjesti iz omladinskog pogona
samo tako.
Dvije pobjede omladinskog pogona u Sarajevu.
Da to je najdragocjeniji dio Veleža, i jedino kroz omladinu Velež može opstati i nadati se boljem !
Da to je najdragocjeniji dio Veleža, i jedino kroz omladinu Velež može opstati i nadati se boljem !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Rodjeni_BRato je napisao/la:vidi sto je krenulo nase klinceod kad su zaim i igor preuzeli samo dobre vjesti iz omladinskog pogona
samo tako.
I Djurasovic isto od kako je poceo radit sa Velezom (u-12) - isto tako, samo odlicne stvari.
Slazem se, ovo je super stvar. Veliki plus. Tamo negdje 2016, bi trebali imati 70% tima iz omladinskog pogona ako ovako nastavimo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ja mislim da ga još nisu izbacili iz kluba samo što plaća članarinu i što je srbin

mislim da niko nije imao srca kroz čitavo ovo njegovo treniranje da mu kaže da veze s loptom nema
vjerovatno će mu ovo biti jedina utakmica u čitavoj karijeri
mislim da niko nije imao srca kroz čitavo ovo njegovo treniranje da mu kaže da veze s loptom nema
Zadnja izmjena: zare, dana/u 29 mar 2012, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
zare je napisao/la:ja mislim da ga još nisu izbacili iz kluba samo što plaća članarinu i što je srbin
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
U Mostaru raja tradicionalno vrlo rano hvali ili kritikuje igraca. A to moze biti i greska.zare je napisao/la:ja mislim da ga još nisu izbacili iz kluba samo što plaća članarinu i što je srbin
Npr. Kad je Vladavic tek poceo igrat, nema ko mu nije mater psovo sa tribine. Prvih par tekmi uzas bilo pratit.
Kad je Dusko Bajevic bio klinac u osnovnoj, na turnirima za mahale on je bio rezervni golman. Eto koliko su vrijednovali njegov talenat.
Pa jeli i Dzeko bio kloc u Zelji? Nemojte momku unistavat samopouzdanje bez potrebe i prerano.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
slažem se, očigledno da se počelo raditi kako BOG zapovijeda u omladinskoj školi, ovo je obećao Tanović, i izgleda ispunio, evo čitam da redovno izmirujemo obaveze prema državi, a slijedeće je nastavak radova na stadionu, pa kud će nam osvanuti bolja godina, nego ova......kimbo je napisao/la:Svaka cast za malu raju !!
Jos kad bi Europu vidjeliAlemC85 je napisao/la:slažem se, očigledno da se počelo raditi kako BOG zapovijeda u omladinskoj školi, ovo je obećao Tanović, i izgleda ispunio, evo čitam da redovno izmirujemo obaveze prema državi, a slijedeće je nastavak radova na stadionu, pa kud će nam osvanuti bolja godina, nego ova......kimbo je napisao/la:Svaka cast za malu raju !!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
abd hoćemo, samo polahko..ANTIFA ! je napisao/la:Jos kad bi Europu vidjeliAlemC85 je napisao/la:slažem se, očigledno da se počelo raditi kako BOG zapovijeda u omladinskoj školi, ovo je obećao Tanović, i izgleda ispunio, evo čitam da redovno izmirujemo obaveze prema državi, a slijedeće je nastavak radova na stadionu, pa kud će nam osvanuti bolja godina, nego ova......kimbo je napisao/la:Svaka cast za malu raju !!
Nadam se kako možete proći ŠB, jer realno gledajući snage momčadi su podjednake. Nadam se jednom dobrom meču i prolazu Veleža jer ste mi mnogo draži od ŠB da budem iskren. GL ^ HF. 
Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ako moze tekst pjesme koju ste pjevali protiv Sarajeva? A melodija je ova....
" onclick="window.open(this.href);return false;
SVAKE DRUGE SUBOTE
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
Velež Mostar 'le Velež Mostar 'le ale ale
Samo tebi znaj, armija je uvijek odana
na na na na na na...
Who dares, wins !
Hajmo sad RA jednu pjesmu na ovu melodiju
" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je ta melodijaAnalic je napisao/la:Hajmo sad RA jednu pjesmu na ovu melodiju![]()
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Brate ti nisi normalan, Lopez je samo iskopirala 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Haha, o cemu oni muhabete. Kako vam se cini ova nasa za Eurosong? 
Support Velez, It's logical! ★
Eo moze u srijedu Sevcenku da pjevamoa "Korake ti znam " i "Ne kvari mi dan"Mont0 je napisao/la:Haha, o cemu oni muhabete. Kako vam se cini ova nasa za Eurosong?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jako teska za odpjevati pogotovo ako imas uljeze na navijackoj..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.