FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barca i dalje svakako favorit, ali bit će to tijesno, neće vam biti lako.....Milan će opet stajat dosta dobro, Barca ak probije odbranu na vrijeme onda će to ići lakše, a ovako će Milanezi probat što duže da ne prime gol i da probaju jedan uvalit...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vi se u polufinalu pobrinite za fukare. Prvi pravi tim - niste vi ni CSK ni Apoel. Sretno Bavarcima ......effe_sa je napisao/la:Barca i dalje svakako favorit, ali bit će to tijesno, neće vam biti lako.....Milan će opet stajat dosta dobro, Barca ak probije odbranu na vrijeme onda će to ići lakše, a ovako će Milanezi probat što duže da ne prime gol i da probaju jedan uvalit...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ma i po meni nema govora o penalima ,alexisu je bolje bilo da je dao gol ne razmisljo kak ce upast cc,a puyol da je pametniji bio pa da je pao kad ga je onaj cupo,tad bi sudija mozda i sviro a vak ne moze samo za povlacenje svirat a da nije covjek ni paotech je napisao/la:Kakvi ba penali i gluposti, Barca je veceras trebala i morala mnogo bolje,brže i konkretnije igrati.
bice to nadam se sve bolje na nou campu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma mora biti bolje na NC-u, jer jednostavno gore od ovog veceras- ne može
logika.
Ni teren nije bio najbolji veceras,a znamo da je dobar teren jak saveznik Barci i njenoj igri.
U revanšu ocekujemo ofanzivu od prve minute i Cesca u prvih 11. I još nešto, jest Pedro van forme ali on ima iskustva u LP i njemu dobro ide to takmicenje. Možda cete mi se smijati, ali ja bih njega od prve minute umjesto Alexisa.
Ni teren nije bio najbolji veceras,a znamo da je dobar teren jak saveznik Barci i njenoj igri.
U revanšu ocekujemo ofanzivu od prve minute i Cesca u prvih 11. I još nešto, jest Pedro van forme ali on ima iskustva u LP i njemu dobro ide to takmicenje. Možda cete mi se smijati, ali ja bih njega od prve minute umjesto Alexisa.
Licno nisam gledao losiju Barcelonu x godina.
Nacin na koji su igrali je ispod prosjecan.Kada treba kontru ovoriti , dodje Xavi i pocne je meljat tamo na sredini sa Keitom i razmjenjivati tamo neke duple pasove dok Messi tamo siri ruke i ceka loptu u prostor.Ocajna izvedba.Vrlo lako bi Milan mogao proci ovo na Camp Nou
Nacin na koji su igrali je ispod prosjecan.Kada treba kontru ovoriti , dodje Xavi i pocne je meljat tamo na sredini sa Keitom i razmjenjivati tamo neke duple pasove dok Messi tamo siri ruke i ceka loptu u prostor.Ocajna izvedba.Vrlo lako bi Milan mogao proci ovo na Camp Nou
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- tyler durden
- Kontakt:
"Vrlo lako bi ovo Milan mogao proci " ?!
Pa olizace min. 3 gola na NC
Pa olizace min. 3 gola na NC
[quote="Johny"]Licno nisam gledao losiju Barcelonu x godina.
[/quote
Proci moze ali lahko to nisam siguran.... To je neka sasvim druga utakmica....
Proci moze ali lahko to nisam siguran.... To je neka sasvim druga utakmica....
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Realno, losiju Barcu nisam odavno gledao. Ne znam kako neka ekipa moze izgledati tako nezainteresovano u cetvrtfinalu lige prvaka.
Ali i sudija je bio cista 0. Katastrofalan. Ne mogu vjerovati da je ovako lose sudio. Hajd ako nije penal na Alexisu ,onaj prekrsaj na Puyolu vidi se iz aviona,covjek ga s dvije ruke povlaci kroz cijeli 16-erac a sudija stoji i gleda sve to.
Ali nismo Real da kukamo
Lose su igrali,uzas.
Ali i sudija je bio cista 0. Katastrofalan. Ne mogu vjerovati da je ovako lose sudio. Hajd ako nije penal na Alexisu ,onaj prekrsaj na Puyolu vidi se iz aviona,covjek ga s dvije ruke povlaci kroz cijeli 16-erac a sudija stoji i gleda sve to.
Ali nismo Real da kukamo
Nisi Real(ovac) da kukaš, pa na kraju napisa čitav post posvećen tome ...FKKrajina je napisao/la:Realno, losiju Barcu nisam odavno gledao. Ne znam kako neka ekipa moze izgledati tako nezainteresovano u cetvrtfinalu lige prvaka.
Ali nismo Real da kukamoLose su igrali,uzas.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
To je najvaznije na kraju.Genghis je napisao/la:Nisi Real(ovac) da kukaš, pa na kraju napisa čitav post posvećen tome ...FKKrajina je napisao/la:Realno, losiju Barcu nisam odavno gledao. Ne znam kako neka ekipa moze izgledati tako nezainteresovano u cetvrtfinalu lige prvaka.
Ali nismo Real da kukamoLose su igrali,uzas.
Mi bar priznamo i kazemo lose su igrali i to je to
dobra utakmica sinoć... nema glume, padanja, udaranja kao protiv reala
tello me je malo razočarao kao i većina... onaj prvi šut kada je messi vikao na njega je uredu, ali ono drugo kada je abbiati odbranio šut messiju je trebao dodati jer su keita i još neko stajali sami na 11m
sudije su bile OK... puyol kod drugog penala da je pao odmah možda bi mu i svirao, onako ništa od penala
sve u svemu biće bolje na NC
ako neko pronađe onaj razgovor ibrahimovića i piquea negdje oko 70min kada je bila izmjena u milana nek postavi ovdje jer me baš interesuje šta su pričali

tello me je malo razočarao kao i većina... onaj prvi šut kada je messi vikao na njega je uredu, ali ono drugo kada je abbiati odbranio šut messiju je trebao dodati jer su keita i još neko stajali sami na 11m
sudije su bile OK... puyol kod drugog penala da je pao odmah možda bi mu i svirao, onako ništa od penala
sve u svemu biće bolje na NC
ako neko pronađe onaj razgovor ibrahimovića i piquea negdje oko 70min kada je bila izmjena u milana nek postavi ovdje jer me baš interesuje šta su pričali
Tello je meni jos kod prvog pojavljivanja kad sam ga vidjeo pokazao jednu dozu necega sto nije blaugranina igra. Skrtost. Za dlaku je skrt vise od drugih i to je moguce sonoc kostalo jednog gola. Nesto slicno ima i Thiago A., a i Alex je to imao no on je to odbacio i sad se uklopio. Ova prva dvojica kao da u glavama imaju ono viska misljenja .... "mogu ja to sam". To ne ide u blaugrani pa vidjet ce mo kako ce da se to otkloni....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Barcelona have announced on their official website that they have filed a formal complaint to Uefa about the state of the pitch during the first leg of their Champions League quarter-final against AC Milan at San Siro.
The Catalans were held to a scoreless draw in Wednesday's encounter and players such as Xavi, Lionel Messi and Javier Mascherano, as well as head coach Pep Guardiola, stated after the match that the poor conditions made things difficult for the Champions League holders.
Barcelona brought up the state of the pitch during the post-game meeting with Uefa representative Mikalai Varabyov, and the Bulgarian official has included the Blaugranas' formal complaint in his report of the game.
Varabyov has submitted his version of events to European football's governing body, and Uefa is expected to ask Milan for an explanation about the poor state of the pitch following Barca's complaint.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mali Tello , bice opasan igrac
jako mi se svidja,podsjeca me na Overmarsa . Sinoc dobra utakmica,mada Barca nije bila u svom najboljem izdanju . Malo defanzivna taktika Barcelone ,vjerovatno je urodila ovakvom utakmicom. Naravno,razlog tome je sto druge strane jos jedna odlicna ekipa i stari lisac Nesta koji je sa 36 godina objasnio neke stvari . U nekim momentima igraci Barce jednostavno nisu znali sta s loptom. Ako u napadu Messi ne uradi nesto onda nece niko ,ocigledno je da Villa jako fali ovoj ekipi .Takodje,ljeva strana bez Abidala je totalno bezopasna za protivnike . Barca se jako zahebala sto je prodala Maxwela .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Tacno tako. Svi kukaju, milanezi pogotovu, kako im fali ovaj, kako im fali onaj...a niko da primjeti koliko Barci fali jedan takav klasan igrac i strijelac kao Villa koji ce rasteratiti Messija i biti dodatna opasnost po odbranu protivnika ili koliko fali Abidal na lijevom beku.juznjak> je napisao/la:Mali Tello , bice opasan igracjako mi se svidja,podsjeca me na Overmarsa . Sinoc dobra utakmica,mada Barca nije bila u svom najboljem izdanju . Malo defanzivna taktika Barcelone ,vjerovatno je urodila ovakvom utakmicom. Naravno,razlog tome je sto druge strane jos jedna odlicna ekipa i stari lisac Nesta koji je sa 36 godina objasnio neke stvari . U nekim momentima igraci Barce jednostavno nisu znali sta s loptom. Ako u napadu Messi ne uradi nesto onda nece niko ,ocigledno je da Villa jako fali ovoj ekipi .Takodje,ljeva strana bez Abidala je totalno bezopasna za protivnike . Barca se jako zahebala sto je prodala Maxwela .
Napravljen je previd i velika greška kad je Maxwell prodat PSG-u jer sad nemamo ni backup lijevog beka, plus Adriano ,kao neki univerzalac, ozljeđen.
- adriano_leite
- Kontakt:
Imamo Puyola koji je nas najbolji defanzivac, dokle god on igra mene ne brine niti jedna pozicija u odbrani, jer on to moze itekako dobro da popuni i odgovori svakom zadatku koji se pred njega postavi. Ovu sezonu izgurati pa sljedece dovesti beka, jer i Puyol vise ne moze da izdrzi jer covjek citav zivot daje 150%, normalno da ga nekada i povrede docekaju.tech je napisao/la:Tacno tako. Svi kukaju, milanezi pogotovu, kako im fali ovaj, kako im fali onaj...a niko da primjeti koliko Barci fali jedan takav klasan igrac i strijelac kao Villa koji ce rasteratiti Messija i biti dodatna opasnost po odbranu protivnika ili koliko fali Abidal na lijevom beku.juznjak> je napisao/la:Mali Tello , bice opasan igracjako mi se svidja,podsjeca me na Overmarsa . Sinoc dobra utakmica,mada Barca nije bila u svom najboljem izdanju . Malo defanzivna taktika Barcelone ,vjerovatno je urodila ovakvom utakmicom. Naravno,razlog tome je sto druge strane jos jedna odlicna ekipa i stari lisac Nesta koji je sa 36 godina objasnio neke stvari . U nekim momentima igraci Barce jednostavno nisu znali sta s loptom. Ako u napadu Messi ne uradi nesto onda nece niko ,ocigledno je da Villa jako fali ovoj ekipi .Takodje,ljeva strana bez Abidala je totalno bezopasna za protivnike . Barca se jako zahebala sto je prodala Maxwela .
Napravljen je previd i velika greška kad je Maxwell prodat PSG-u jer sad nemamo ni backup lijevog beka, plus Adriano ,kao neki univerzalac, ozljeđen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma što bi dovodili Montoya je tu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Montoya je desni bek, kad hoces da trolas barem se malo informisiLBJ MVP je napisao/la:Ma što bi dovodili Montoya je tu
Don't hate what you don't understand.
Pa trolanje i treba da bude bez informacije,a znam da je Montoya par puta pokušavao oponašat Alvesaxaviesta je napisao/la:Montoya je desni bek, kad hoces da trolas barem se malo informisiLBJ MVP je napisao/la:Ma što bi dovodili Montoya je tu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.