Jbg, i jesam i nisam zadovoljan, 0-0 je dobar rezultat na strani ali tuga je da sa onakvom igrom (da da, ne zanosite se Milan je ipak Milan) i onakvim sansama nismo uspjeli dati bar jedan gol

Sad ce u revansu biti tesko jer jedna kontra Milana (a vidjeli smo kako su tu opasni) i gol nas moze skupo kostati... Ne znam za vas ali ja cu se pojesti ako nas Milan prodje sa onakvom igrom.
Maloprije vidim da smo zaglavili jos u Milanu zbog strajka u Spaniji i samo se nadam da nam to nece utjecati na planove vezano za odmor i pripreme za revans. Jbt vazda neki pehovi kad putujemo, ako nisu vulkani onda su strajkovi

Moram spomenuti Tella, bas sam razocaran sto je bio sebican i nadam se da ce ga to kostati minutaze pa da se na vrijeme nauci, ta njegova sebicnost nas moze kostati ispadanja i pisanja historije kao prvi i jedini klub koji je uspio odbraniti CL.
Sto se tice dva penala, cista su bila ali mi je drago da nisu svirana jer bi se onda upalili ovi sto im smeta "dosadna" igra Barcelone i citali bi komentare o zasticenoj Barceloni, uticaju UNICEF-a, Platinija, Katra...
Ovako ce im samo biti teze kad aBd prodjemo Milan uz cinjenicu i da smo osteceni za dva penala.