Baš nam se posrećilo sa povredama ove sezone.
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Jao evo nam Schobera na golu
Hebote zivot ovo stvarno ne mogu da vjerujem. Prvo Fährmann, zatim Unnerstall i kao slag na tortu Hildebrand. Bit ce Stevens naredne sezone na slatkim mukama kada se svi vrate. Ja mislim da ce Hildebrand onda dobiti nogu, i da ce tokom priprema biti borba izmedju Ralfa i Larsa za #1.Zdena04 je napisao/la:Jao evo nam Schobera na golu![]()
![]()
![]()
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zdena04 je napisao/la:Jao evo nam Schobera na golu![]()
![]()
![]()
Bolji Schalke, ocekujem pobjedu do kraja.
SENOOOOOOOOOOOR TOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRR!!!!!!
Kakav majstor, busiiiiiiiiiiii!
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 29 mar 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Jedan je Raul.
Toooooooooo. Hajmo jos jedan gol i tako biti nadomak polufinala.
E u PM vise. Ovaj Bilbao ima vise srece nego pameti.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nepotrebno primljen gol i to bas kad je Schalke trebao zabiti treci.
Treba reci da je Llorente napravio faul nad Matipom i to je sudac dobro vidio jer se sve odvijalo ispred njegovih ociju, ali ocigledno nije zelio da svira. Osim te greske, jos nekoliko situacija je svirano na stetu Rudara.
Treba reci da je Llorente napravio faul nad Matipom i to je sudac dobro vidio jer se sve odvijalo ispred njegovih ociju, ali ocigledno nije zelio da svira. Osim te greske, jos nekoliko situacija je svirano na stetu Rudara.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako jadna fizička spremnost igrača Schalke-a xD ...
Steta nepšotrebno ih vratise u igru, ali su imali vise srece nego pameti. Tesko da moze Schalke do polufinala.

Schalke izgubi utakmicu na greške golmana. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kako je glupo Schalke odigrao ovih zadnjih 15 minuta 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa moraju izgubit' kad im brane 3 i 4 golman.Saurman je napisao/la:Schalke izgubi utakmicu na greške golmana.
Fahrman, Unerstal, Hildebrand pa Schober.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Stvarno velika steta . Jako mi je zao bili ste super odlicno ste odigrali . Ali kad imate glupu upravu i sportskog direktora onda jbg. Prodati Neuera za 20 mio i ne dovest adekvatno pojacanje smjesno, cuj Fahrman pa Hildebrand, pa onaj nesretnik Unerstal pa citavu sezonu vazne utakmice gubite radi uprave i niceg drugog iz kupa ispadoste radi golmana, evo iz euro lige radi golmana . Zao mi je vas navijaca al ovo je samo do uprave sramota ko vodi velike klubove i prima milionske plate zalosno odmah bi otpustio sportskog direktora tj glupog Helda . Zalosno jbg steta stvarno ne mogu prezalit ovaj poraz jos pogotov protiv Spanaca kakav je ovo mogao bit udarac Njemacke uhhh . Al jbg znam kako vam je . Nema veze glavu gore imate super ekipu samo jos 2 pojacanja i to je to i naravno zadrzat huntelara Farfana Raula . Bit ce paklen Derby protiv vas hehe ..
BvB Echte Liebe !!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE MOGU DA VJERUJEM.
Pa šta se ovo večeras desilo? Imali smo prilika za deset golova a izgubimo sa 2:4. Nevjerovatno!!!
Ključna situacija za mene bila ona greška sudije kada je svirao faul za Baskijce na sredini terena iz kojeg de uslijedio korner (prvi put u drugom poluvremenu da su prismrdili našem golu) a iz gornera, naravno pogodak za 2:2.
To nam je slomilo vrat i igra je pala......
Pa šta se ovo večeras desilo? Imali smo prilika za deset golova a izgubimo sa 2:4. Nevjerovatno!!!
Ključna situacija za mene bila ona greška sudije kada je svirao faul za Baskijce na sredini terena iz kojeg de uslijedio korner (prvi put u drugom poluvremenu da su prismrdili našem golu) a iz gornera, naravno pogodak za 2:2.
Schade!
Nejverovatan pad u zadnjih 20-ak minuta. Tri gola su primljena iz peterca.
Ali sta ocekivati bez Howedesa i s ovim klotzevima na golu.
Schalke je kotrolisao utakmicu i bilo je samo pitanje da li ce ici s jednim ili vise golova prednosti u Baskiju.
Pehu nikad kraja, stativa i promasaj Raula za 3-3, a Baskjici zabise na isteku vremenu i cetvrti.
Pehu nikad kraja, stativa i promasaj Raula za 3-3, a Baskjici zabise na isteku vremenu i cetvrti.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Onaj olako primljeni drugi gol ih je izabcio iz takta. Stvarno velika šteta.
A do tog trenutka su se poigravali s Baskijcima. Hajd bit će bolje..
A do tog trenutka su se poigravali s Baskijcima. Hajd bit će bolje..
Baskijci su daleko od prave forme u zadnje vrijeme,zadnje cetiri utakmice u primeri imaju 3 poraza i jedan remi i to protiv Gijona na svom terenu,ali bez obzira sto ih ne ide bas najbolje ljudi zaista imaju veliko srce.Schalke ce tesko sta uraditi na San Mamesu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sto bi rekao Mancini tiz iz futbOOl.Zdena04 je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE MOGU DA VJERUJEM.
Nego kad imate tolikih problema sa golmanima,sta vam fali Burica dovesti,nije skup.
Kad je mogao onako dobro braniti protiv Manchester Cityja ,mogao bi sasvim biti dobar i u BL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Raul
, neznam sto ste stali bio je Bilbao nakon Raulovog 2.gola zreo i za treci .. Al eto ..
, neznam sto ste stali bio je Bilbao nakon Raulovog 2.gola zreo i za treci .. Al eto ..MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nafaka film drugi dio
pizda im materina sretna dabogda meteor pao i zbriso cijelu baskiju
pado 400 km na klandzi zbog njih
pizda im materina sretna dabogda meteor pao i zbriso cijelu baskiju
pado 400 km na klandzi zbog njih
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.