FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TheBlues
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 15:09

Sarajlijc@ je napisao/la:Dzaba euforija preko neta kad nece biti 2000 ljudi na stadionu :cry:
To mi je sad palo na pamet, sve je ovdje nesto pozitivno, ali kad dodje nedelja...Moja prognoza da ce biti jedno 3-4000 gledalaca..
Na Sjeveru oko 1000! ;)
Ma da hoce biti i ovako samo da grmi sa sjevera 90min., pobjedu naravno i nista vise!R.I.P. VEDRAN PULJIC!! :(
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2012, 15:19

lakovic je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:"Mi ćemo njemu(Arsenijevicu) uplatiti novac, ali ćemo nastaviti pravnu bitku", dodao je Selimović
zna li mi iko objasniti o kakvi pravnim bitkama je rijec, jer sam mislio da je sve cisto ko suza cak je Arsenijevic oprostio taj dio te ispao gospodin ako je istina...
pitarska posla, cuj nastavice pravnu bitku, a duzni covjeku pare, cak im i oprostio, jeste glupan arsenijevic, a selimovic ovdje cak i prijeti, zamislite
Očigledna neupučenost mlađahnog direktora. Pravna bitka je gotova, a te protivtužbe ne piju vode već dvije godine. Čovjeku pod hitno treba savjetnik, jer krivično pravo ili parnično je sasvim drugačije od ovoga što se događa u sportu.
Taj Dino sigurno ima redovna primanja, nejmu plata ne kasni. A sto drugima kasni hebe se njemu, nedo bog nikome ko se nalazi na kljucnim pozicijama u klubovima. Bas bi ga voilio vidjeti bi li on pristao na reprogram.

Nema tu nikakava pravna bitka, jednostavno isplati covjeka jer je zaradio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 30 mar 2012, 15:20

Selimović je istakao kako je najveća pobjeda aktuelne garniture dobra volja i rješenje problema dogovorenog sa Poreznom upravom FBiH.

Svaka čast, konačno priznanje da se nije uradilo ništa.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 mar 2012, 15:28

Jel bila pres konferencija danas ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 mar 2012, 15:38

Elegant je napisao/la: Taj Dino sigurno ima redovna primanja, nejmu plata ne kasni. A sto drugima kasni hebe se njemu, nedo bog nikome ko se nalazi na kljucnim pozicijama u klubovima. Bas bi ga voilio vidjeti bi li on pristao na reprogram.

Nema tu nikakava pravna bitka, jednostavno isplati covjeka jer je zaradio.
Ne kasni ni amaru. zato se vecini igraca ne uplacuje redovno zdravstveno a dug prema SD je skoro pa kao prema poreznoj
ali to opet nije dio ove teme, hajde odstrumfaj se

p.s. pressica je sutra u 14h

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 mar 2012, 15:44

Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da sva ova potrazivanja u kratkom vremenskom periodu i vecinom negativni clanci po raznim portalima nas samo cine jacim. Tako da na kraju kad ako Bog da kad sve ove dusmane konacno rijesimo, cemo napokon imati stabilan klub sa fantasticnom upravom. PODRZIMO NOVO, BOLJE, EVROPSKO SARAJEVO!!! SVI NA KOSEVO!!!
Da si ti meni živ i zdrav,al 95 predmeta od tih,najmanje 55 predmeta ne pristaje na reprogram :roll: kao npr.Husref,Zeka itd
A ti članci bi bili ispunjeni da nisu novinari zamoljeni :oops: da ne iznose sve u javnost!!

pa pa
Einigkeit und Recht und Freiheit

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 mar 2012, 15:52

halo, kefalo, pamet prosipaj negdje drugo

ne obazirite se na ove jadne pokusaje strumfica, spisak je 10x manji nego sto bi oni voljeli 8-) 8-)

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 15:53

UPS je napisao/la:halo, kefalo, pamet prosipaj negdje drugo

ne obazirite se na ove jadne pokusaje strumfica, spisak je 10x manji nego sto bi oni voljeli 8-) 8-)
@UPS znam ja za njih vole oni da dodju na nasu temu, tako da se vise neobazirem uopste na njih!Nedelja je bitna... :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 30 mar 2012, 17:14

A kako to da se odjednom sad svi ovi bivši igraci sjete da potražuju neka svoja dugovanja i prijete tužbama FCS-u :shock:
Onaj Hadžić kuka mjesecima po novinama na Sarajevo, Arsenijević traži pare, cak se i onaj Nedić (ili kako vec) koji je igrao prije 7 godina, dosjetio da tuži klub :o sad 2012 se sjetio, a proteklih 7 ništa :lol: pa to ne može biti slucajno da ga yebeš. Dušmanska posla koja su dirigovana odnekud...ovo bez provokacije ;)
I nemojte kriviti Osima za te stvari.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2012, 17:22

tech je napisao/la:A kako to da se odjednom sad svi ovi bivši igraci sjete da potražuju neka svoja dugovanja i prijete tužbama FCS-u :shock:
Onaj Hadžić kuka mjesecima po novinama na Sarajevo, Arsenijević traži pare, cak se i onaj Nedić (ili kako vec) koji je igrao prije 7 godina, dosjetio da tuži klub :o sad 2012 se sjetio, a proteklih 7 ništa :lol: pa to ne može biti slucajno da ga yebeš. Dušmanska posla koja su dirigovana odnekud...ovo bez provokacije ;)
I nemojte kriviti Osima za te stvari.
Nije da su se ti svi sjetili sada da traze zaradjene pare nego se to vuce godinama, a sada izlazi na vidilo. Uzmi samo koliko duguju Husrefu i Varesanovicu da ne pominjemo druge. Nema tu nikakve slucajnosti, jer kad su pare u pitanju kad tad dodje naplata.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 mar 2012, 17:35

Svi pogledajte video sto je jedan momak napravio!
[youtube][/youtube]

Svi na Kosevo!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 mar 2012, 17:55

Htjeli su ispraznit Koševo, a izgleda da će ga napunit :mrgreen:

@Sarajlijica
Protiv Slavije ni kad smo najbolje igrali nije dolazilo više od 5 milja. Koliko se sejaćam, možda onu sezonu kad smo se za prvaka ganjali da ej bilo više raje. Ne znam.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 30 mar 2012, 18:21

Burberry46 je napisao/la:Svi pogledajte video sto je jedan momak napravio!
[youtube][/youtube]

Svi na Kosevo!!
Ja sam se najezio... :!:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 mar 2012, 18:23

Sve iznad 3500 ravno tituli :mrgreen: :lol:

ZA KOSEVO, ZA SARAJVO !

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 30 mar 2012, 18:38

„UNFKS ovim putem apeluje na sve istinske zaljubljenike bordo boje, da svojim prisustvom na nedjeljenoj utakmci između FK Sarajevo i FK Slavija, još jednom iskažu odanost i bordo fanatizam, kakav krasi samo navijače najvećeg bh. kluba. Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo. Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu. Ono što svaki navijač može uraditi jeste dati neophodan vjetar u krila, i direktno pomoći da se naš voljeni klub vrati tamo gdje mu je i mjestu, u sam vrh bh. fudbala. Što nas je više na tribinama stadiona Asim Ferhatović Hase, to je naš klub bliže cilju. Svi na Koševo – u inat svima!“

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2012, 18:43

Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo. Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu.
@UNFKS

Od strane koga sto se ne navede ? Opet krece prica kako je neko drugi kriv za vase probleme.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 mar 2012, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 mar 2012, 18:44

ma bravo! potpis za svako slovo ovog saopstenja!

nema izgovora, svi na kosevo :!:

p.s. pokemon, ne smaraj vise

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 30 mar 2012, 18:45

Ovo komunističko pisamce je najava ostavki, tako ja to tumačim. Živi bili pa vidjeli.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 30 mar 2012, 18:46

Elegant je napisao/la:
Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo. Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu.
@UNFKS

Od strane koga sto se ne navede ? Opet krece prica kako je neko drugi kriv za vase probleme.
u skokovima zajedno sa tim klošarom iz mašinske, kojeg imaš na avataru!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 mar 2012, 18:48

arbitraža je napisao/la:Ovo komunističko pisamce je najava ostavki, tako ja to tumačim. Živi bili pa vidjeli.
tacno, leti vodena glava, jos malo, kako si znao? opet vas pokrao? 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Proximic, Tatamata1946 i 36 gostiju.