Odj ebi smradu sa teme ...bekicamir je napisao/la:Sto se tice euro nastupa na ovome stadionu :
NEĆE DA MOŽE!
![]()
![]()
![]()
![]()
Vikend je poce zar jos nisi otisao na selo ... Nemojte brisati u nedelju navecer kad se vrati sa sela da moze da procita ....
Odj ebi smradu sa teme ...bekicamir je napisao/la:Sto se tice euro nastupa na ovome stadionu :
NEĆE DA MOŽE!
![]()
![]()
![]()
![]()
POD BIJELIM BRIJEGOM ZASTAVA SE VIJORI I ONA NAM GOVORI VELEZ JE NAJBOLJI !bekicamir je napisao/la:AJ malo sale na "odmet" ne skodi nikome!
AL svejedno NEĆE DA MOŽE!
Osim toga ja mislim da vi trebate osvojiti kup da bi isli u europu,jel tako,ma volio bi ja radi vas da izidjete na euro scenu pa da dozivite sudbine Zrinjskog,Zeljeznicara,Borca ,Sirokog i Sarajeva pa da imamo koga na forumu zezati jedno godinu dana...
Usabekicamir je napisao/la:AJ malo sale na "odmet" ne skodi nikome!
AL svejedno NEĆE DA MOŽE!
Osim toga ja mislim da vi trebate osvojiti kup da bi isli u europu,jel tako,ma volio bi ja radi vas da izidjete na euro scenu pa da dozivite sudbine Zrinjskog,Zeljeznicara,Borca ,Sirokog i Sarajeva pa da imamo koga na forumu zezati jedno godinu dana...
Jao fora kod komsinicabekicamir je napisao/la:Ma ne zaboli ga vec pita :"gdje je sada Zelja Samardzic"?!![]()
![]()
ANTIFA ! je napisao/la:Jao fora kod komsinicabekicamir je napisao/la:Ma ne zaboli ga vec pita :"gdje je sada Zelja Samardzic"?!![]()
![]()
![]()
ja mislim da ga zaboli
bekicamir je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Jao fora kod komsinicabekicamir je napisao/la:Ma ne zaboli ga vec pita :"gdje je sada Zelja Samardzic"?!![]()
![]()
![]()
ja mislim da ga zaboli
Ma dobro..ima tu kucnih zajebancija na njegovu"crnu" proslost al staces vremena se mijenjaju...
Sta ste se digli,vidjeces danas koliko je Kozara mala,nema te sta traziti u Gradisci,1 ko kuca!!!Rodjeni_BRato je napisao/la:3 nova boda protiv male Kozzzaaaare
sto se naloziolegenda 74 je napisao/la:Sta ste se digli,vidjeces danas koliko je Kozara mala,nema te sta traziti u Gradisci,1 ko kuca!!!Rodjeni_BRato je napisao/la:3 nova boda protiv male Kozzzaaaare

pa sta su mu onda drugo dali..Borg je napisao/la:
Vidi Vahe i face ko da su mu tutu s kakicom dali da drži![]()
![]()
![]()
Željo je 99% prvak ali ako osvoji kup neće u europu finalista nego onaj tko bude 4 na ljestvici u prvenstvu.To je pravilo koje vrijedi već nekoliko godina.jug-onostalgicar je napisao/la:samo jedno pitanje ako vi ove godine vidite evrope (uslov da mi osvojim duplu krunu koliko ja znam... sto je moguce pravo) hoce li vam tad "zalizani" valjat....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.