RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sretno u srijedu protiv sirokog.U kakvom ce te danas sastavu protiv Kozare istrcati ?,.Hoce li Mirza odmarati glavne igrace. 

- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kozari je više potrebna pobjeda ali valjalo bi danas makar do boda,radi što bolje atmosfere i sampouzdanja pred Široki.
I jedno pitanjce za Amira,da se ne uvrijedi,boli li te išta stari?
Da neće promjena,kažu kiša sutra
I jedno pitanjce za Amira,da se ne uvrijedi,boli li te išta stari?
Da neće promjena,kažu kiša sutra

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Sta ste se digli,vidjeces danas koliko je Kozara mala,nema te sta traziti u Gradisci,1 ko kuca!!!Rodjeni_BRato je napisao/la:3 nova boda protiv male Kozzzaaaare
Da Bog da mi u Zenici vidjeli evropu preko vas. Amin 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
sto se naloziolegenda 74 je napisao/la:Sta ste se digli,vidjeces danas koliko je Kozara mala,nema te sta traziti u Gradisci,1 ko kuca!!!Rodjeni_BRato je napisao/la:3 nova boda protiv male Kozzzaaaare

Vidi Vahe i face ko da su mu tutu s kakicom dali da drži

We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
samo jedno pitanje ako vi ove godine vidite evrope (uslov da mi osvojim duplu krunu koliko ja znam... sto je moguce pravo) hoce li vam tad "zalizani" valjat....
pa sta su mu onda drugo dali..Borg je napisao/la:
Vidi Vahe i face ko da su mu tutu s kakicom dali da drži![]()
![]()
![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Željo je 99% prvak ali ako osvoji kup neće u europu finalista nego onaj tko bude 4 na ljestvici u prvenstvu.To je pravilo koje vrijedi već nekoliko godina.jug-onostalgicar je napisao/la:samo jedno pitanje ako vi ove godine vidite evrope (uslov da mi osvojim duplu krunu koliko ja znam... sto je moguce pravo) hoce li vam tad "zalizani" valjat....
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
@jugonostalgicar mi nikada nismo bili protiv Mirze , bilo je trzavica nakon losih rezultata , ali sve je na tome ostalo , inace sad smo svi presretni sa SVAKIM ko je u vezi sa klubom , jer su odradjene stvari koje su nesto nevjerovatno obzirom na prosle godine i na lopove koji su prosli kroz klub 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Mirza nije najbolji trener U PLBIH ali jeste najuspješniji trener Veleža od rata naovamo , bez sumlje .To ko negira taj neželi dobro Veležu.I još nešto lik zaista voli Velež i zna šta bi za naše ljude u Mostaru značio jak Velež.BBIB.Adin_BiH je napisao/la:@jugonostalgicar mi nikada nismo bili protiv Mirze , bilo je trzavica nakon losih rezultata , ali sve je na tome ostalo , inace sad smo svi presretni sa SVAKIM ko je u vezi sa klubom , jer su odradjene stvari koje su nesto nevjerovatno obzirom na prosle godine i na lopove koji su prosli kroz klub

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Da li je Mirza najbolji trener od rata ili nije, nije ni bitno. Vjerovatno da nije. Ovo danas nije rezultat samo Mirzin ni u blizu. On je samo dio tima ljudi koji grade jak Velez, pocev od ljudi u vladi koji ne dozvoljavaju gazanje po Velezu, do uprave, do tandema Tanovica i Velagica u vodstvu kluba do tandema Rema/Zaim/Jazo i ostale ekipe sto rade s djecom, do novog plana kluba, prioriteta izmirice dugova, prioriteta na skolu itd... to je rezultat stvari i poteza povucenih prije nekoliko mjeseci koje sam ja tad hvalio ovdj
e kad su neki ovde pljuvali po Velezu i mene optuzivali da sam ja neko iz uprave itd...
Ovo se sve dalo vidit odma - gdje se radi rezultati moraju doc kad tad. Velez se stabilizira. To je prvi preduslov uspjeha. Sad se zna za red u Velezu i dok se radilo tako napredovacemo.

Ovo se sve dalo vidit odma - gdje se radi rezultati moraju doc kad tad. Velez se stabilizira. To je prvi preduslov uspjeha. Sad se zna za red u Velezu i dok se radilo tako napredovacemo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
A hocemo li dobit Kozaru i Sirokog ili necemo, to u ovom citavom procesu je manje bitno.
-
- Kontakt:
Ko ne dadne pare za Velezov rodjendanski poklon - majka mu zec!

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Umrtvili smo ih 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
pazi sad kad ga rodjeni " UTRPAJU " u 90 mintepsija je napisao/la:Umrtvili smo ih

i tito je volio velež :D
Završeno 0-0, bar na livescoreMont0 je napisao/la:Zavrsi li?
Evo stanje pred kraj:![]()
haj nije loše, teško golove primamo ovo proljeće
Zadnja izmjena: Borg, dana/u 31 mar 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
0-0 KRAJ !

Mont0 je napisao/la:Zavrsi li?
Evo stanje pred kraj:![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.