FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la exbabilon » 30 mar 2012, 18:53

Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo.
Bez ikakve provokacije, želim da pitam, može li mi iko od upućenih ili bar onih koji misle da su upućeni reći ovdje ili na pp, na koga se misli ovdje. Pratim bh fudbal, sve klubove, pokušavam biti u toku sa dešavanjima u našim klubovima, a ova rečenica mi ostavlja milion upitnika nad glavom. Ko destabilizuje Sarajevo, Komitet? Željo? Bivši igrači i uprava ? Neko deseti ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2012, 19:00

exbabilon je napisao/la:
Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo.
Bez ikakve provokacije, želim da pitam, može li mi iko od upućenih ili bar onih koji misle da su upućeni reći ovdje ili na pp, na koga se misli ovdje. Pratim bh fudbal, sve klubove, pokušavam biti u toku sa dešavanjima u našim klubovima, a ova rečenica mi ostavlja milion upitnika nad glavom. Ko destabilizuje Sarajevo, Komitet? Željo? Bivši igrači i uprava ? Neko deseti ?
Ne znam zasto zelis da ti to neko odgovori na pp kad nema sta da se kaze nego da je sve regularno.

Niko ih ne destabilizira, ako oni pod time "destabilizira" smatraju to sto igrac zeli da mu se isplate zaradjene pare ili to sto izgube na svome terenu od mnogo slabijeg tima, ili sto imaju velike duogove prema drzavi ???

Ja cu ti samo reci da je svako odogovoran za sebe, pa tako i oni za svoje probleme unutar kluba kao i na terenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 mar 2012, 19:02

pokemon, tebe niko nije nista pitao!

@exbabilon nekoliko bivsih igraca od kojih se malo ko nadao
imena se jos uvijek drze u tajnosti ali sve ce biti objavljeno kad bude trebalo. nadam se da ce pojedinima nakon ovoga biti zabranjen dolazak na kosevo i u klub

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 30 mar 2012, 19:05

Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da sva ova potrazivanja u kratkom vremenskom periodu i vecinom negativni clanci po raznim portalima nas samo cine jacim. Tako da na kraju kad ako Bog da kad sve ove dusmane konacno rijesimo, cemo napokon imati stabilan klub sa fantasticnom upravom. PODRZIMO NOVO, BOLJE, EVROPSKO SARAJEVO!!! SVI NA KOSEVO!!!
mislis komsija da je to neka urota :)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 mar 2012, 19:08

Avdicu i Ihtijarevicu se duzno par godina, oni sad traze..cudno ?
Isto i za Mirzu i Calu, ali oni su ispali posteni i priznali.Svaka im cast NA TOME.
Zeka takodjer...i ima jos njih, manje poznatih.Onaj Nedic je u klubu bio ima bruka godina i sad odjednom trazi a mi u medjuvremenu odigrali 3-4 ture u Europi...hm..? ? ? A iza svega toga stoje one prosle uprave, rusioci kluba koji su svima opce poznati.Baljak,Muco itd...

o tome kako se prica o Banetu vrti po novinama i portalima svaki dan po 3 clanka je druga stvar...

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 30 mar 2012, 19:15

samosarajvo je napisao/la:Avdicu i Ihtijarevicu se duzno par godina, oni sad traze..cudno ?
Isto i za Mirzu i Calu, ali oni su ispali posteni i priznali.Svaka im cast NA TOME.
Zeka takodjer...i ima jos njih, manje poznatih.Onaj Nedic je u klubu bio ima bruka godina i sad odjednom trazi a mi u medjuvremenu odigrali 3-4 ture u Europi...hm..? ? ? A iza svega toga stoje one prosle uprave, rusioci kluba koji su svima opce poznati.Baljak,Muco itd...

o tome kako se prica o Banetu vrti po novinama i portalima svaki dan po 3 clanka je druga stvar...
Sada kada je Kmitet malo uredio stanje u bh nogometu,normalno da svi oni koju su ostali nerasciscenih racuna zele da im se vrate njihove pare. Imaju dobru situaciju jer komitet je sada tu da dize neke norme i da kaznjava ako treba klubove dok se ne izmire dugovanja. Ovo im je idealna prilika da dobiju svoje pare. Stari nogometni zavez tu su bili sve goli lopovi koji ako cemo realno pricat nisu uopste ni marili premijer nogometnom ligom koja je bila na samom dnu po pitanju svega.
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 19:16

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-na ... ljni/77632" onclick="window.open(this.href);return false; ;) Nadam se Sir Jovic nije ovo slagao, hajmo bordo bijeli do pobjede 3-0!!! :mrgreen:
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 mar 2012, 19:20

TM87doboj je napisao/la: Sada kada je Kmitet malo uredio stanje u bh nogometu,normalno da svi oni koju su ostali nerasciscenih racuna zele da im se vrate njihove pare. Imaju dobru situaciju jer komitet je sada tu da dize neke norme i da kaznjava ako treba klubove dok se ne izmire dugovanja. Ovo im je idealna prilika da dobiju svoje pare. Stari nogometni zavez tu su bili sve goli lopovi koji ako cemo realno pricat nisu uopste ni marili premijer nogometnom ligom koja je bila na samom dnu po pitanju svega.
Sta da ti kazem, vi opet najbolje znate sta jeste a sta nije... mislim glupo je i pricati

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 30 mar 2012, 19:42

UPS je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la: Sada kada je Kmitet malo uredio stanje u bh nogometu,normalno da svi oni koju su ostali nerasciscenih racuna zele da im se vrate njihove pare. Imaju dobru situaciju jer komitet je sada tu da dize neke norme i da kaznjava ako treba klubove dok se ne izmire dugovanja. Ovo im je idealna prilika da dobiju svoje pare. Stari nogometni zavez tu su bili sve goli lopovi koji ako cemo realno pricat nisu uopste ni marili premijer nogometnom ligom koja je bila na samom dnu po pitanju svega.
Sta da ti kazem, vi opet najbolje znate sta jeste a sta nije... mislim glupo je i pricati
nije glupo pricat,ali eto sagledaj cijelu situaciju pa sam skontaj

kazete svi navalili najednom. Pa ja sta ce nego navaliti......zamisli trazila 3 igraca da im se vrate repa sta ce ostali hoce oni trazit svoje nekad poslije????' normala da nece,svi ce reci :"kad mogu njima(bez obzira kome) hocu i ja da se moja dugovanaj rijese.....tako to ide kad ne ide :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 mar 2012, 19:44

TM87doboj je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Avdicu i Ihtijarevicu se duzno par godina, oni sad traze..cudno ?

Sada kada je Kmitet malo uredio stanje u bh nogometu,normalno da svi oni koju su ostali nerasciscenih racuna zele da im se vrate njihove pare. Imaju dobru situaciju jer komitet je sada tu da dize neke norme i da kaznjava ako treba klubove dok se ne izmire dugovanja. Ovo im je idealna prilika da dobiju svoje pare. Stari nogometni zavez tu su bili sve goli lopovi koji ako cemo realno pricat nisu uopste ni marili premijer nogometnom ligom koja je bila na samom dnu po pitanju svega.
Sve i da je tako a nije, zasto vas ne traze sa dugovanjima a dugujete isto ako ne i vise od nas? I zasto se po portalima mora 4 dana zaredom pisat clanak o Branislavu Arsenijevicu i oblatit nas maximalno.Zasto Bane kaze da u Sarajevu vedi i oblaci jedan covjek,misleci na Irfana, a ni u putu se sa Irfanom nije sreo.Nit je ovaj bio u klubu dok je igrao nit je ovaj kriv za njegova dugovanja, a jos mu ponudio pare iz svog dzepa ali bitno je da on vedri i oblaci.Je li i to povezano sa komitetom ili ovim rusiteljima kluba o kojim ja pricam?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 mar 2012, 19:50

Sve i da je tako a nije, zasto vas ne traze sa dugovanjima a dugujete isto ako ne i vise od nas? I zasto se po portalima mora 4 dana zaredom pisat clanak o Branislavu Arsenijevicu i oblatit nas maximalno.Zasto Bane kaze da u Sarajevu vedi i oblaci jedan covjek,misleci na Irfana, a ni u putu se sa Irfanom nije sreo.Nit je ovaj bio u klubu dok je igrao nit je ovaj kriv za njegova dugovanja, a jos mu ponudio pare iz svog dzepa ali bitno je da on vedri i oblaci.Je li i to povezano sa komitetom ili ovim rusiteljima kluba o kojim ja pricam?
vas problem je sto ste u zabludi i vjerujete u neke sile protiv vas, razlika izmedju nasih dugovanja i vasih je u tome sto vi dugujete igracima i to se trazi od vas, jeli se ijedan igrac javio da trazi od zelje pare? uvjeravate se vasim ublehama i cvrsto vjerujete u njih, i mi smo morali za dijalibu platit 100 000 i to je placene prije 3godine i mislim da je to zadnji dug koji smo imali sa te strane, slobodu je tuzio gavaric ili kako vec i oni su platili.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 30 mar 2012, 19:52

samosarajvo je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:

vi najbolje znate za situaciju u klubu ali ja samo kazem da je i svez u dobrom dijelu debeo razlog za ovu navalu na potrazivanje dug od vaseg kluba. A to za nase dugove pojedincima i igracima licno ne znam mada sitacija nije bajna to sigurno.....ceka se da Dzeko ode negdje 8-)

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 30 mar 2012, 19:55

TheBlues je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-na ... ljni/77632 ;) Nadam se Sir Jovic nije ovo slagao, hajmo bordo bijeli do pobjede 3-0!!! :mrgreen:
Hahaha puno je onih koje je on slago i prevario pogotovo igrače pa on je sa ljudima iz Zvijezde sjedio, pio :o a to posebno voli :lol: , mezio u kafani kod Džigare ;).... ma doguro da je jači od gradonačelnika :lol: i sve i.z.j.e.b.o. ;) ;) ;) sad ste vi na redu ;)

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 30 mar 2012, 19:57

UPS je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Ovo komunističko pisamce je najava ostavki, tako ja to tumačim. Živi bili pa vidjeli.
tacno, leti vodena glava, jos malo, kako si znao? opet vas pokrao? 8-)
Ako mislimo na istog, onda jedva čekam da se to desi. To tamo će tek biti spektal.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 30 mar 2012, 20:00

TheBlues je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-na ... ljni/77632 ;) Nadam se Sir Jovic nije ovo slagao, hajmo bordo bijeli do pobjede 3-0!!! :mrgreen:
S obzirom kakvu patnju gledamo zadnje 2,3 tekme treba biti realan i zadovoljan sa minimalnom pobjedom.;)

Tako da ohladite malo sa tim "pobjedit cemo 3:0, 4:0" isto ste pisali pred tekmu sa GOSK-om pa nam ljudi objasnise kako se igra fudbal.

Malo realnosti nije na odmet ... ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

High

Post Postao/la High » 30 mar 2012, 22:19

Bilo je i gorih dana, ja lično vjerujem u ovu upravu i siguran sam da će klub dići na noge i uspjeti u namjeri, da ćemo biti prvi klub u BiH koji je uradio nešto više što se tiče situacije u i oko kluba. Prvo zbog nas samih, da klub napokon bude tu gdje mu je mjesto, pa onda zbog svih dušmana koji klub mrze iz ovog ili onog razloga. Situacija je manje-više ista što se tiče svih premijerligaša, jadno je to da mislite kako je super to što jedan ili dva kluba iz BiH prednjače u odnosu na ostale jer eto, Bože moj imaju u klupskoj kasi koju hiljadarku više, to je jadno. Smijali ste se situaciji sa hrenovkama, viršlama i svemu tome, uživajte i ovaj period dok klub blate pojedinci i kvare ugled FK Sarajevo. Realnost je takva da država treba i mora pomoći klubovima kako bi opstali, a dosta vas misli kako je to ustvari jadno i ponižavajuće što čekamo u redu za pomoć od strane države ili čega već. Ruku na srce, niko neće odbiti koju hiljadu, nijedan klub iz ove države, jer je situacija takva kakva jeste. Vjerujem u ovu upravu, podržavam ljude koji vode ovaj klub i zajedno sa svim svojim prijateljima čekam bolje dane za FK Sarajevo !

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 mar 2012, 23:30

High je napisao/la:Bilo je i gorih dana, ja lično vjerujem u ovu upravu i siguran sam da će klub dići na noge i uspjeti u namjeri, da ćemo biti prvi klub u BiH koji je uradio nešto više što se tiče situacije u i oko kluba. Prvo zbog nas samih, da klub napokon bude tu gdje mu je mjesto, pa onda zbog svih dušmana koji klub mrze iz ovog ili onog razloga. Situacija je manje-više ista što se tiče svih premijerligaša, jadno je to da mislite kako je super to što jedan ili dva kluba iz BiH prednjače u odnosu na ostale jer eto, Bože moj imaju u klupskoj kasi koju hiljadarku više, to je jadno. Smijali ste se situaciji sa hrenovkama, viršlama i svemu tome, uživajte i ovaj period dok klub blate pojedinci i kvare ugled FK Sarajevo. Realnost je takva da država treba i mora pomoći klubovima kako bi opstali, a dosta vas misli kako je to ustvari jadno i ponižavajuće što čekamo u redu za pomoć od strane države ili čega već. Ruku na srce, niko neće odbiti koju hiljadu, nijedan klub iz ove države, jer je situacija takva kakva jeste. Vjerujem u ovu upravu, podržavam ljude koji vode ovaj klub i zajedno sa svim svojim prijateljima čekam bolje dane za FK Sarajevo !

slika
Momak oko ovih dugovanja necu pisati nista jer si i sam svjestan da covjek citajuci postove forumasa bez obzira za koga navijaju ima osjecaj da imaju takav"kapacitet i ekonomsko znanje"da berza u Njujorku place za njima.Hocu da kazem nesto oko oko nadanja klubova i nas navijaca da ce drzavne institucije pomoci,jarane od toga nema nista vjerujmi jer drzava bez jake privrede, industrije i jakih privrednih subjekata nemoze iz finansirati svoj administrativni aparat a kamo li sta drugo.I ti i ja svaki dan gledamo one ljude ispred skupstine a o jadnom zivotu penzionera i invalida da ne govorim.Zato mrka nam je kapa zadugo a pravo da ti kazem ne ocekujem da ce i eventualnom mogucnoscu za privatizovanje klubova biti nesto bolje jer tesko ce se naci neko koce uloziti desetak miliona u bilo koji klub jer je svjestan da ih nece zadugo moci povratiti.To je nasa realna slika a vidimo da u stecaj i bakrot idu klubovi i iz mnogo razvijenijih zemalja od nase(Svica,Skotska ili Hrvatska).Komsije izvinite na dugom postu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 31 mar 2012, 00:15

TM87doboj je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da sva ova potrazivanja u kratkom vremenskom periodu i vecinom negativni clanci po raznim portalima nas samo cine jacim. Tako da na kraju kad ako Bog da kad sve ove dusmane konacno rijesimo, cemo napokon imati stabilan klub sa fantasticnom upravom. PODRZIMO NOVO, BOLJE, EVROPSKO SARAJEVO!!! SVI NA KOSEVO!!!
mislis komsija da je to neka urota :)
Komsinice bona budi vesela evo ide komsija da ti zapjeva :lol: Zar nije ocito? Zar se mora sve odjednom traziti? Zar mora i onaj levat sto je igrao nekad 97. sad da trazi lovu? Neke legende, koje vole klub? Zasto ne odgode par mjeseci kad su odgadjali predhodnih 5-6, neki cak i 10ak godina? Tesko kume da je to zbog neke normalizacije, tesko... Ti hoces reci da je u npr kod vas u zeljeznicaru dok je bilo onih 5-6 godina posta za Evropom sve placano u egalu? Mislis da ste nesto manje duzni? Da ste cisti po tom pitanju? Mozda i jeste al buraz moj ja cisto sumnjam. Sto li se bas samo kod nas toliko potrazuju novci a ni u jednom drugom klubu ne desava nista? Po meni je cilj je jasan a to je destabilizacija FKS tj ljudi koji su trenutno u klubu. Grijesim? Tesko brate! Al buraz moj, jeb** ce ih Horde zla, u to sam siguran ;)

NEDJELJA, 15:30
SVI NA KOŠEVO !!!

U INAT DUŠMANIMA !!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 31 mar 2012, 02:20

Hordas Doboj je napisao/la:
Dovoljno sam star za mamu ti ;)
Ahh kao sto sam i mislio, glup si.
Sad je vrijeme da se naplate dugovi.I prije su oni trazili svoje zaradjene novce samo sto klubovi nisu bili duzni da ih isplate pa su im prosipali neku suplju, nema se para, nije sad vrijeme i tako godinama.
Eh sad se mora platiti.I ne samo vi, kao sto to pokusavate da predstavite, nego i mi (Zeljo) i Sloboda, koja je vjerovatno i u goroj situaciji od vas a sve su isplatili i neki drugi.Ali samo se kod vas zvoni na sva zvona da je svijet protiv vas i da vam svi zlo misle.
Prosuli bodove Siroki, Zrinjski, Borac i svi krive svoj tim za neuspjeh i katastrofu jedino FKS krivi kockarnice, iluminate i nekakve bermudske trouglove za lose rezultate.
Nemate igrace za vise ciljeve, jednostavno ste smijesan tim i kad svi to shvate kao sto je Gosk shvatio najebali ste.
Moja je prognoza (ne zelja) da vi necete vidjeti Evrope ako sve bude fer i korektno do kraja.

Svaka cast ljudima u savezu sto nas vade iz govana (iako mi toga nismo svjesni) i jos da im pozelim da ih zdravlje sluzi i da godinama budu na celu.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

RutherfordFKS
Kontakt:

Post Postao/la RutherfordFKS » 31 mar 2012, 08:20

malta, smaraš...

.........................

Nego, braćo, pripremate l' se za sutra? :D
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 25 gostiju.