FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Svi na Koševo...Rezultati nisu bitni...Podržimo Sarajevo kao klub, a ne igrače kao individue koji su tu u prolazu...Ja se mogu ljutiti na Comora, Vucinu i kompaniju ali na Sarajevo...eh to nikako ne mogu...
Svi na Koševo...Rezultati nisu bitni...Podržimo Sarajevo kao klub, a ne igrače kao individue koji su tu u prolazu...Ja se mogu ljutiti na Comora, Vucinu i kompaniju ali na Sarajevo...eh to nikako ne mogu...
Mi nikada odustati necemo...
-
burek pita
- Kontakt:
doso si ovdje vrijedjati navijace sarajeva, mars s tememalta071 je napisao/la:Ti ako imas preko 12 onda si glup.Hordas Doboj je napisao/la: Komsinice bona budi vesela evo ide komsija da ti zapjevaZar nije ocito? Zar se mora sve odjednom traziti? Zar mora i onaj levat sto je igrao nekad 97. sad da trazi lovu? Neke legende, koje vole klub? Zasto ne odgode par mjeseci kad su odgadjali predhodnih 5-6, neki cak i 10ak godina? Tesko kume da je to zbog neke normalizacije, tesko... Ti hoces reci da je u npr kod vas u zeljeznicaru dok je bilo onih 5-6 godina posta za Evropom sve placano u egalu? Mislis da ste nesto manje duzni? Da ste cisti po tom pitanju? Mozda i jeste al buraz moj ja cisto sumnjam. Sto li se bas samo kod nas toliko potrazuju novci a ni u jednom drugom klubu ne desava nista? Po meni je cilj je jasan a to je destabilizacija FKS tj ljudi koji su trenutno u klubu. Grijesim? Tesko brate! Al buraz moj, jeb** ce ih Horde zla, u to sam siguran
NEDJELJA, 15:30
SVI NA KOŠEVO !!!
U INAT DUŠMANIMA !!!
Sta pripremamo li se,sto se mene tice sad bih isao.Znam da te volim,ali ovo se granici sa "bolescu".VOLIM TE F.C.S.RutherfordFKS je napisao/la:malta, smaraš...
.........................
Nego, braćo, pripremate l' se za sutra?
Ovaj iz Doboja je u pravu eto vi imate para moj vam rođak (vaš bivši igrač)svake godine potpisuje da možete igrati pa i Amaru ste dužni pare a tek ljudima što rade ovi što čiste niste im feninga dali ali eto kod vas je med i mlijeko a svi ste navalili na Sarajevo,naslađujete se, ok nek bude nek se jednom i to završi . Kako samo plitko razmišljamo vidi duga Reala i španjolskih prvoligaša eee jad smo mi od naroda veliki jad ne znam šta bi rekao na sve fujj drago nam što Sloboda-Čelik-Sarajevo.... nemaju para e pa hajde dobro meni nije drago a vi kako hočete najviše na svijetu mrzim lopove a oni su u svim sferama našeg društva a u fudbalu najviše a i svačije smeče ispod tepiha če isplivati
Sarajevo ljubavi moja!
tako niste pricali kad je Savic trazio svoja dugovanja prema njemu..malta071 je napisao/la:Ahh kao sto sam i mislio, glup si.Hordas Doboj je napisao/la:
Dovoljno sam star za mamu ti
Sad je vrijeme da se naplate dugovi.I prije su oni trazili svoje zaradjene novce samo sto klubovi nisu bili duzni da ih isplate pa su im prosipali neku suplju, nema se para, nije sad vrijeme i tako godinama.
Eh sad se mora platiti.I ne samo vi, kao sto to pokusavate da predstavite, nego i mi (Zeljo) i Sloboda, koja je vjerovatno i u goroj situaciji od vas a sve su isplatili i neki drugi.Ali samo se kod vas zvoni na sva zvona da je svijet protiv vas i da vam svi zlo misle.
Prosuli bodove Siroki, Zrinjski, Borac i svi krive svoj tim za neuspjeh i katastrofu jedino FKS krivi kockarnice, iluminate i nekakve bermudske trouglove za lose rezultate.
Nemate igrace za vise ciljeve, jednostavno ste smijesan tim i kad svi to shvate kao sto je Gosk shvatio najebali ste.
Moja je prognoza (ne zelja) da vi necete vidjeti Evrope ako sve bude fer i korektno do kraja.
Svaka cast ljudima u savezu sto nas vade iz govana (iako mi toga nismo svjesni) i jos da im pozelim da ih zdravlje sluzi i da godinama budu na celu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
sekac je napisao/la:Ovaj iz Doboja je u pravu eto vi imate para moj vam rođak (vaš bivši igrač)svake godine potpisuje da možete igrati pa i Amaru ste dužni pare a tek ljudima što rade ovi što čiste niste im feninga dali ali eto kod vas je med i mlijeko a svi ste navalili na Sarajevo,naslađujete se, ok nek bude nek se jednom i to završi . Kako samo plitko razmišljamo vidi duga Reala i španjolskih prvoligaša eee jad smo mi od naroda veliki jad ne znam šta bi rekao na sve fujj drago nam što Sloboda-Čelik-Sarajevo.... nemaju para e pa hajde dobro meni nije drago a vi kako hočete najviše na svijetu mrzim lopove a oni su u svim sferama našeg društva a u fudbalu najviše a i svačije smeče ispod tepiha če isplivati
Nemoj ih dirati molim te,sad kad navale ne moze ih se insan kutarisati.
Brate svakako smaraju naslađuju se i bez mene vjeruj mi, nek počiste u svojoj avliji a nas nek puste da barem propadnemo dostojanstvenosenci-071 je napisao/la:sekac je napisao/la:Ovaj iz Doboja je u pravu eto vi imate para moj vam rođak (vaš bivši igrač)svake godine potpisuje da možete igrati pa i Amaru ste dužni pare a tek ljudima što rade ovi što čiste niste im feninga dali ali eto kod vas je med i mlijeko a svi ste navalili na Sarajevo,naslađujete se, ok nek bude nek se jednom i to završi . Kako samo plitko razmišljamo vidi duga Reala i španjolskih prvoligaša eee jad smo mi od naroda veliki jad ne znam šta bi rekao na sve fujj drago nam što Sloboda-Čelik-Sarajevo.... nemaju para e pa hajde dobro meni nije drago a vi kako hočete najviše na svijetu mrzim lopove a oni su u svim sferama našeg društva a u fudbalu najviše a i svačije smeče ispod tepiha če isplivati
Sarajevo ljubavi moja!
sekac je napisao/la:Brate svakako smaraju naslađuju se i bez mene vjeruj mi, nek počiste u svojoj avliji a nas nek puste da barem propadnemo dostojanstvenosenci-071 je napisao/la:sekac je napisao/la:Ovaj iz Doboja je u pravu eto vi imate para moj vam rođak (vaš bivši igrač)svake godine potpisuje da možete igrati pa i Amaru ste dužni pare a tek ljudima što rade ovi što čiste niste im feninga dali ali eto kod vas je med i mlijeko a svi ste navalili na Sarajevo,naslađujete se, ok nek bude nek se jednom i to završi . Kako samo plitko razmišljamo vidi duga Reala i španjolskih prvoligaša eee jad smo mi od naroda veliki jad ne znam šta bi rekao na sve fujj drago nam što Sloboda-Čelik-Sarajevo.... nemaju para e pa hajde dobro meni nije drago a vi kako hočete najviše na svijetu mrzim lopove a oni su u svim sferama našeg društva a u fudbalu najviše a i svačije smeče ispod tepiha če isplivati
Znam drug oni ovde su privilegovani i mogu pisati,vrijedati ,raditi sta hoce.Zato ti kazem ako ih navuces necemo rijeci moci napisati o sutrasnjoj tekmi sa Slavijom.
Ma ja vala ocekujem 3 bobe..
Tata-mata u prvom timu na desnom beku i nema da masimo
svi su spremni,to je najvaznije ,bod iz Mostara je malo podigao raspolozenje i nadamo se dobroj tekmi..
samo Comu da ne gledam na beku i sve je ok,vrijeme je da ga Emir zavuce..
Tata-mata u prvom timu na desnom beku i nema da masimo
svi su spremni,to je najvaznije ,bod iz Mostara je malo podigao raspolozenje i nadamo se dobroj tekmi..
samo Comu da ne gledam na beku i sve je ok,vrijeme je da ga Emir zavuce..
FK SARAJEVO.
Kakvo crno dostojanstveno propadanje,šta pričaš.SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI !!!
U INAT SVIMA!!!
U INAT SVIMA!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
DA SE NAJEZIS.!!
DA SE NAJEZIS.!!
nadam se da ce mo je u buducnosti sto manje pjevati..senci-071 je napisao/la:
DA SE NAJEZIS.!!
FK SARAJEVO.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
vidio sam plakate za tekmu
zanima me jeli se jos ista uradilo a ako nije smatram da je trebalo jos
sretno komsije
zanima me jeli se jos ista uradilo a ako nije smatram da je trebalo jos
sretno komsije
Svaki put kad je čujem naježim se .senci-071 je napisao/la:
DA SE NAJEZIS.!!
Što se mene tiče, ako nas bude 3 milje to je velika pobjeda za nas, uzimajući u obzir igru ekipe, tv prenos ...
SVI NA KOŠEVO !!!
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi na Koševo !!!
Svi na Koševo !!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
uzimajuci u obzir igru ekipe, tv prijenos ... i katastrofalno vrijeme koje najavljuju, SNIJEGdzenan01 je napisao/la:Svaki put kad je čujem naježim se .senci-071 je napisao/la:
DA SE NAJEZIS.!!
Što se mene tiče, ako nas bude 3 milje to je velika pobjeda za nas, uzimajući u obzir igru ekipe, tv prenos ...
SVI NA KOŠEVO !!!
a danas bio ekstra dan, toplo... lose za utakmicu, mada sjever nebi trebao puno osjetiti, vjerovatno na istoku ce biti dosta manje raje...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nemojte se ravnati prema onom internet stranici za vrijeme.Kaze danas kisa cjeli dan, kap kise palo nije

pogodišesamosarajvo je napisao/la:Nemojte se ravnati prema onom internet stranici za vrijeme.Kaze danas kisa cjeli dan, kap kise palo nije![]()
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- sarajlija89
- Kontakt:
Snijeg sve sjeba...nece milja bit... 
Kakav smo mi pehh u svemu, strasno...
Kakav smo mi pehh u svemu, strasno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bolje snijeg nego kisa,
bas dobra furka
,kapica na vugla,dobra jakna, i pravac Kosevo. 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.