FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Vastecija_GSE » 29 mar 2012, 11:16

Ma realno gledajuci ove sezone smo tambure i jedni i drugi....Borac je u boljem polozaju i bolja je ekipa , a kod nas je situacija ocajna. Valjda ce se nesto promijeniti. Neka bolji pobijedi i da se vidi dobar fudbal u derbiju! :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 mar 2012, 11:21

Vastecija_GSE je napisao/la:Ma realno gledajuci ove sezone smo tambure i jedni i drugi....Borac je u boljem polozaju i bolja je ekipa , a kod nas je situacija ocajna. Valjda ce se nesto promijeniti. Neka bolji pobijedi i da se vidi dobar fudbal u derbiju! :D
Ma jašta da smo trube ove sezone...ruku na srce...Ja bi bio najsrećniji da naš Rudar uzme,ali mi sve nešto više miriši na remi...pa ako već bude remi nek bude 4-4,bar da se golova nagledamo :D :D :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

old

Post Postao/la old » 29 mar 2012, 12:18

& је $ ¥ сезону са ". $ ' све $. У " 6 ? ' ? 16 $.
" &, $ ' $ тренера, па $, " то се ? $ " на ? " на ' у ".
$ " ? " с*ања, ' $ " $ ' & за ?...
" $ ", " ' " ' /, ? % ' ' $ $ / '. $ ' ? $ нас је ? " 3-0, ' ужас...

С $ стране $ " $ '. То је $ " " $ јер - $ све $ &, а $ " ? јер - се " "... Но невезеано за ову ", $ је ¥ $ $ је " $ рецепт " га је $ " 2. ? РС у ?, а то је ? на $ ". " " " $ $ & " са стране. & то &, ' " ? ?. Ове сезоне - " " & јер " ? ? " су $ ? $ ".

?, $ ове " ' " све. & & $ 100% $ & ' $ " $. & $ & у " ? Сарајеву, а $ & ' то " " $ пораз.
$, ? $ $ $ " " $ $ ? $. ;)

& " $... :)
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 mar 2012, 19:15

old je napisao/la:& је $ ¥ сезону са ". $ ' све $. У " 6 ? ' ? 16 $.
E to meni nije jasno, Borac je igrao zbilja dobro pod Cvetkovićem, a i učinkovito. Nakon jednog-dva kiksa odmah noga, kao situacija u svlačionici nije ok. A i ranije je Borac imao sličnih stvari, npr. otkaz Stojniću u zimskoj pauzi kad su bili drugi i igrali najatraktivniji nogomet u ligi, pa već pripremljen otkaz Jagodiću bez obzira što je ovaj jurišao na titulu. Na kraju je selektorsko mjesto bilo samo zamazivanje očiju, jasno je da je Vladi i ranije bilo presuđeno. Nisu to čista posla, a realno najviše je Borac izgubio u svemu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

old

Post Postao/la old » 29 mar 2012, 20:26

spielführer_21 je napisao/la: E to meni nije jasno, Borac je igrao zbilja dobro pod Cvetkovićem, a i učinkovito. Nakon jednog-dva kiksa odmah noga, kao situacija u svlačionici nije ok. A i ranije je Borac imao sličnih stvari, npr. otkaz Stojniću u zimskoj pauzi kad su bili drugi i igrali najatraktivniji nogomet u ligi, pa već pripremljen otkaz Jagodiću bez obzira što je ovaj jurišao na titulu. Na kraju je selektorsko mjesto bilo samo zamazivanje očiju, jasno je da je Vladi i ranije bilo presuđeno. Nisu to čista posla, a realno najviše je Borac izgubio u svemu.
' " је " & " ово % " " ", ? ? постоје $ " све ово $.
$ ? $ тренера је ?, а " " " су ? " ? " $ &.
Зато ' " ? $ " """ по " " ?. & $ за ", ? " ' ? ? $ & су ? ? " на " $, а $ " & ' " ?.
$ " ' ? $, 3-0 ? на ?, $ $ / " " " " & &. А $ % - $ ". " % ", у & - $ ? $. $ & $ $ своје " " $ " $ ?, ? & " ? " " " " &.
Zadnja izmjena: old, dana/u 29 mar 2012, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 mar 2012, 20:27

spielführer_21 je napisao/la:
old je napisao/la:& је $ ¥ сезону са ". $ ' све $. У " 6 ? ' ? 16 $.
E to meni nije jasno, Borac je igrao zbilja dobro pod Cvetkovićem, a i učinkovito. Nakon jednog-dva kiksa odmah noga, kao situacija u svlačionici nije ok. A i ranije je Borac imao sličnih stvari, npr. otkaz Stojniću u zimskoj pauzi kad su bili drugi i igrali najatraktivniji nogomet u ligi, pa već pripremljen otkaz Jagodiću bez obzira što je ovaj jurišao na titulu. Na kraju je selektorsko mjesto bilo samo zamazivanje očiju, jasno je da je Vladi i ranije bilo presuđeno. Nisu to čista posla, a realno najviše je Borac izgubio u svemu.

slazem se sa ovim da je borac najvise ispusio.....

old

Post Postao/la old » 30 mar 2012, 14:27

Све " везане за & ' $ на /. & $...

" " & & http://sr-rs.facebook.com/www.fkborac.net" onclick="window.open(this.href);return false;

" ова " је ажурна,' $ је " " уређује, ? " $ ? http://sr-rs.facebook.com/fkBoracBanjaLuka" onclick="window.open(this.href);return false;

Те &-спорт са $ " $ " http://sr-rs.facebook.com/pages/borac-s ... 2711114506" onclick="window.open(this.href);return false;

&, ту је " & " " ? у ", " & " & & 8-) http://www.facebook.com/rkborac" onclick="window.open(this.href);return false;
& &-" " 2000.

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 14:42

Borac ovu gubi, u najgoru ruku X..
Ali mislim da rudar poslije poraza od zelje mora se iskupiti. ;)
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 30 mar 2012, 22:37

TheBlues je napisao/la:Borac ovu gubi, u najgoru ruku X..
Rudaru gori pod nogama....tako da je sve moguce , ali Borac je sigurno ove sezone mnogo bolja ekipa ali i oni su kiksali u poslijednje vrijeme sto samo moze da znaci veliku borbu oba tima. Mozda bi nam svima odgovarao X ali jedan dobar X tj dobra utakmica! :D

old

Post Postao/la old » 31 mar 2012, 17:30

TheBlues je napisao/la:Borac ovu gubi, u najgoru ruku X..
? " прогноза ;)

$ $ за & $. По ? " $ ", те по ' % су " " " су ? у $ ?, ? $ ... 3 ?, &, $... 8-)
& ова " & & је " % је, " $ ' % " ? за " $...

$ " " ", " $ " $ % уз ? $ са " $ $ у ?....

$ се $ - $ " " - $ $ $ " $ ? $ " % ", & % су " " " " ? $ $ $ ', & је ? $ & " у % ?, а " ' " пута $ "... $ " снаге је " " са % $ & :shock:
& &-" " 2000.

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 31 mar 2012, 17:32

Prijedor je napisao/la:
sfpborac je napisao/la:Sa ovim pristupom (protiv ŠB) mislim da nećemo imati problema u Prijedoru. Sreća pa su angažovali Trenera, :D olakšali su nam posao na onom, kako ga Jagodić jednom nazva, strnjištu.
Ti vec 2 kola pricas istu pricu :lol:

Nidje veze igra protiv Sirokog, molim te lijepo Borac jeste imao loptu stalno i napadao ali kakvi su to bili napadi... Nikakvi! Ne mozete 3 pasa u napadu povezati... Izgubili ste od Leotara 3 0.

Sem onog cupavog 79tke niko se ne trudi...

Ne kazem ja da ne moze Borac pobjediti u Prijedoru, ali brate neka dodju izadju na teren budu bolji i pobjede ja nemam nista protiv toga, ali nemoj tako olako upisivati bodove unaprijed, obicno se to obije o glavu.
Samo da te pozdravim. Toliko o nasoj nemoci. A vidim raspisao si se gdje god moze i konstantno si prognozirao pobjedu Rudara. Malo realnosti, molim!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 31 mar 2012, 17:39

Papci se po običaju nalože,i onda im sljedi nokaut iz kojeg ne izlaze danima.Nafuravaju se da je ovaj susret neki derbi,a nisu ni svjesni koliko su jadni.Ipak im želim opstanak,obzirom da su mi draži i oni nego Travnik,Čelik,Gošk...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

old

Post Postao/la old » 31 mar 2012, 17:55

Поносан ' на све &, не ' на ' ' него " по $ " ? % не ? $ % $ $, а " су се ?, " свега " РС, ? $ ' % $ " ?, па & " $ $ ' $ ? ".

", " у својој $ " ' % је " тренер, $, " " за & ? ? " " $ ' за*" ".
У $, " на $, $ $ % прву / у настојању $ " ? &.

$ &, & & ?! 8-)
& &-" " 2000.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 31 mar 2012, 18:12

Razbili ste nas.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 31 mar 2012, 18:39

Svaka cast nema sta....dobra utakmica.Sve najbolje dalje u prvenstvu , a mi da se nekako izvucemo! :D

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 31 mar 2012, 19:06

VAM je napisao/la:Papci se po običaju nalože,i onda im sljedi nokaut iz kojeg ne izlaze danima.Nafuravaju se da je ovaj susret neki derbi,a nisu ni svjesni koliko su jadni.Ipak im želim opstanak,obzirom da su mi draži i oni nego Travnik,Čelik,Gošk...
kao ste vi tako ce i siroki uzeti bodove u prijedoru tako da ;) ;) ;) ;)
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 31 mar 2012, 19:30

У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.

$ се у $ ? - ? ? /. ;)
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 31 mar 2012, 21:01

Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav iz Prijedora ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 31 mar 2012, 21:03

& & ? 1926 je napisao/la:У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.

$ се у $ ? - ? ? /. ;)
Ja mislim da cemo vas uzeti 2-0 u sred Banja Luke :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

old

Post Postao/la old » 31 mar 2012, 21:06

Vastecija_GSE je napisao/la:Svaka cast nema sta....dobra utakmica.Sve najbolje dalje u prvenstvu , a mi da se nekako izvucemo! :D
Prijedor je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav iz Prijedora ;)
? ", " $ се $ - " &... позз
& &-" " 2000.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []