FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma realno gledajuci ove sezone smo tambure i jedni i drugi....Borac je u boljem polozaju i bolja je ekipa , a kod nas je situacija ocajna. Valjda ce se nesto promijeniti. Neka bolji pobijedi i da se vidi dobar fudbal u derbiju! 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ma jašta da smo trube ove sezone...ruku na srce...Ja bi bio najsrećniji da naš Rudar uzme,ali mi sve nešto više miriši na remi...pa ako već bude remi nek bude 4-4,bar da se golova nagledamoVastecija_GSE je napisao/la:Ma realno gledajuci ove sezone smo tambure i jedni i drugi....Borac je u boljem polozaju i bolja je ekipa , a kod nas je situacija ocajna. Valjda ce se nesto promijeniti. Neka bolji pobijedi i da se vidi dobar fudbal u derbiju!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
& је $ ¥ сезону са ". $ ' све $. У " 6 ? ' ? 16 $.
" &, $ ' $ тренера, па $, " то се ? $ " на ? " на ' у ".
$ " ? " с*ања, ' $ " $ ' & за ?...
" $ ", " ' " ' /, ? % ' ' $ $ / '. $ ' ? $ нас је ? " 3-0, ' ужас...
С $ стране $ " $ '. То је $ " " $ јер - $ све $ &, а $ " ? јер - се " "... Но невезеано за ову ", $ је ¥ $ $ је " $ рецепт " га је $ " 2. ? РС у ?, а то је ? на $ ". " " " $ $ & " са стране. & то &, ' " ? ?. Ове сезоне - " " & јер " ? ? " су $ ? $ ".
?, $ ове " ' " све. & & $ 100% $ & ' $ " $. & $ & у " ? Сарајеву, а $ & ' то " " $ пораз.
$, ? $ $ $ " " $ $ ? $.
& " $...
$ " ? " с*ања, ' $ " $ ' & за ?...
" $ ", " ' " ' /, ? % ' ' $ $ / '. $ ' ? $ нас је ? " 3-0, ' ужас...
С $ стране $ " $ '. То је $ " " $ јер - $ све $ &, а $ " ? јер - се " "... Но невезеано за ову ", $ је ¥ $ $ је " $ рецепт " га је $ " 2. ? РС у ?, а то је ? на $ ". " " " $ $ & " са стране. & то &, ' " ? ?. Ове сезоне - " " & јер " ? ? " су $ ? $ ".
?, $ ове " ' " све. & & $ 100% $ & ' $ " $. & $ & у " ? Сарајеву, а $ & ' то " " $ пораз.
$, ? $ $ $ " " $ $ ? $.
& " $...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- spielführer_21
- Kontakt:
E to meni nije jasno, Borac je igrao zbilja dobro pod Cvetkovićem, a i učinkovito. Nakon jednog-dva kiksa odmah noga, kao situacija u svlačionici nije ok. A i ranije je Borac imao sličnih stvari, npr. otkaz Stojniću u zimskoj pauzi kad su bili drugi i igrali najatraktivniji nogomet u ligi, pa već pripremljen otkaz Jagodiću bez obzira što je ovaj jurišao na titulu. Na kraju je selektorsko mjesto bilo samo zamazivanje očiju, jasno je da je Vladi i ranije bilo presuđeno. Nisu to čista posla, a realno najviše je Borac izgubio u svemu.old je napisao/la:& је $ ¥ сезону са ". $ ' све $. У " 6 ? ' ? 16 $.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
' " је " & " ово % " " ", ? ? постоје $ " све ово $.spielführer_21 je napisao/la: E to meni nije jasno, Borac je igrao zbilja dobro pod Cvetkovićem, a i učinkovito. Nakon jednog-dva kiksa odmah noga, kao situacija u svlačionici nije ok. A i ranije je Borac imao sličnih stvari, npr. otkaz Stojniću u zimskoj pauzi kad su bili drugi i igrali najatraktivniji nogomet u ligi, pa već pripremljen otkaz Jagodiću bez obzira što je ovaj jurišao na titulu. Na kraju je selektorsko mjesto bilo samo zamazivanje očiju, jasno je da je Vladi i ranije bilo presuđeno. Nisu to čista posla, a realno najviše je Borac izgubio u svemu.
$ ? $ тренера је ?, а " " " су ? " ? " $ &.
Зато ' " ? $ " """ по " " ?. & $ за ", ? " ' ? ? $ & су ? ? " на " $, а $ " & ' " ?.
$ " ' ? $, 3-0 ? на ?, $ $ / " " " " & &. А $ % - $ ". " % ", у & - $ ? $. $ & $ $ своје " " $ " $ ?, ? & " ? " " " " &.
Zadnja izmjena: old, dana/u 29 mar 2012, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:E to meni nije jasno, Borac je igrao zbilja dobro pod Cvetkovićem, a i učinkovito. Nakon jednog-dva kiksa odmah noga, kao situacija u svlačionici nije ok. A i ranije je Borac imao sličnih stvari, npr. otkaz Stojniću u zimskoj pauzi kad su bili drugi i igrali najatraktivniji nogomet u ligi, pa već pripremljen otkaz Jagodiću bez obzira što je ovaj jurišao na titulu. Na kraju je selektorsko mjesto bilo samo zamazivanje očiju, jasno je da je Vladi i ranije bilo presuđeno. Nisu to čista posla, a realno najviše je Borac izgubio u svemu.old je napisao/la:& је $ ¥ сезону са ". $ ' све $. У " 6 ? ' ? 16 $.
slazem se sa ovim da je borac najvise ispusio.....
Све " везане за & ' $ на /. & $...
" " & & http://sr-rs.facebook.com/www.fkborac.net" onclick="window.open(this.href);return false;
" ова " је ажурна,' $ је " " уређује, ? " $ ? http://sr-rs.facebook.com/fkBoracBanjaLuka" onclick="window.open(this.href);return false;
Те &-спорт са $ " $ " http://sr-rs.facebook.com/pages/borac-s ... 2711114506" onclick="window.open(this.href);return false;
&, ту је " & " " ? у ", " & " & &
http://www.facebook.com/rkborac" onclick="window.open(this.href);return false;
" " & & http://sr-rs.facebook.com/www.fkborac.net" onclick="window.open(this.href);return false;
" ова " је ажурна,' $ је " " уређује, ? " $ ? http://sr-rs.facebook.com/fkBoracBanjaLuka" onclick="window.open(this.href);return false;
Те &-спорт са $ " $ " http://sr-rs.facebook.com/pages/borac-s ... 2711114506" onclick="window.open(this.href);return false;
&, ту је " & " " ? у ", " & " & &
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Borac ovu gubi, u najgoru ruku X..
Ali mislim da rudar poslije poraza od zelje mora se iskupiti.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Rudaru gori pod nogama....tako da je sve moguce , ali Borac je sigurno ove sezone mnogo bolja ekipa ali i oni su kiksali u poslijednje vrijeme sto samo moze da znaci veliku borbu oba tima. Mozda bi nam svima odgovarao X ali jedan dobar X tj dobra utakmica!TheBlues je napisao/la:Borac ovu gubi, u najgoru ruku X..
? " прогнозаTheBlues je napisao/la:Borac ovu gubi, u najgoru ruku X..
$ $ за & $. По ? " $ ", те по ' % су " " " су ? у $ ?, ? $ ... 3 ?, &, $...
& ова " & & је " % је, " $ ' % " ? за " $...
$ " " ", " $ " $ % уз ? $ са " $ $ у ?....
$ се $ - $ " " - $ $ $ " $ ? $ " % ", & % су " " " " ? $ $ $ ', & је ? $ & " у % ?, а " ' " пута $ "... $ " снаге је " " са % $ &
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Samo da te pozdravim. Toliko o nasoj nemoci. A vidim raspisao si se gdje god moze i konstantno si prognozirao pobjedu Rudara. Malo realnosti, molim!Prijedor je napisao/la:Ti vec 2 kola pricas istu pricusfpborac je napisao/la:Sa ovim pristupom (protiv ŠB) mislim da nećemo imati problema u Prijedoru. Sreća pa su angažovali Trenera,olakšali su nam posao na onom, kako ga Jagodić jednom nazva, strnjištu.
![]()
Nidje veze igra protiv Sirokog, molim te lijepo Borac jeste imao loptu stalno i napadao ali kakvi su to bili napadi... Nikakvi! Ne mozete 3 pasa u napadu povezati... Izgubili ste od Leotara 3 0.
Sem onog cupavog 79tke niko se ne trudi...
Ne kazem ja da ne moze Borac pobjediti u Prijedoru, ali brate neka dodju izadju na teren budu bolji i pobjede ja nemam nista protiv toga, ali nemoj tako olako upisivati bodove unaprijed, obicno se to obije o glavu.
Papci se po običaju nalože,i onda im sljedi nokaut iz kojeg ne izlaze danima.Nafuravaju se da je ovaj susret neki derbi,a nisu ni svjesni koliko su jadni.Ipak im želim opstanak,obzirom da su mi draži i oni nego Travnik,Čelik,Gošk...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Поносан ' на све &, не ' на ' ' него " по $ " ? % не ? $ % $ $, а " су се ?, " свега " РС, ? $ ' % $ " ?, па & " $ $ ' $ ? ".
", " у својој $ " ' % је " тренер, $, " " за & ? ? " " $ ' за*" ".
У $, " на $, $ $ % прву / у настојању $ " ? &.
$ &, & & ?!
", " у својој $ " ' % је " тренер, $, " " за & ? ? " " $ ' за*" ".
У $, " на $, $ $ % прву / у настојању $ " ? &.
$ &, & & ?!
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Razbili ste nas.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Svaka cast nema sta....dobra utakmica.Sve najbolje dalje u prvenstvu , a mi da se nekako izvucemo! 
- forza_juve
- Kontakt:
kao ste vi tako ce i siroki uzeti bodove u prijedoru tako daVAM je napisao/la:Papci se po običaju nalože,i onda im sljedi nokaut iz kojeg ne izlaze danima.Nafuravaju se da je ovaj susret neki derbi,a nisu ni svjesni koliko su jadni.Ipak im želim opstanak,obzirom da su mi draži i oni nego Travnik,Čelik,Gošk...
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
Борац Бања Лука 1926
- Kontakt:
У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.
$ се у $ ? - ? ? /.
$ се у $ ? - ? ? /.
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav iz Prijedora 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ja mislim da cemo vas uzeti 2-0 u sred Banja Luke& & ? 1926 je napisao/la:У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.
$ се у $ ? - ? ? /.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Vastecija_GSE je napisao/la:Svaka cast nema sta....dobra utakmica.Sve najbolje dalje u prvenstvu , a mi da se nekako izvucemo!
? ", " $ се $ - " &... поззPrijedor je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav iz Prijedora
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.