NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

sparsfan
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la sparsfan » 30 mar 2012, 19:25

NEZALAGANJE je napisao/la:
sparsfan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:tesko,nema vise takvih iznenadjenja iz Evrope...pozornije se to prati...
ma bre iskopace nesto popovic :lol:
a ovaj draft bice pakleno jak 8-) ,jedva cekam
iskren da ti budem,slusao sam dosta o tom draftu i pregledao,ali mislim da nema bas nekog kvaliteta ispod top 10...izvikan je samo....
bogami bice ovo mozda i najjaci draft u poslednjih 10 godina
pogledaj samo igracine,jer dosta pratim NCAA: samo iz Kentakija ima par odlicnih kosarkasa (davis,gilhrist,jones,teageu), onda tu je harrison Barnes, Sully, Jones sa baylora kao i miller, Lamb, Drammond,Rivers mada meni on i nije neki igrac vise je prepunpan medijski,tomas robinskon sa kanzasa jako dobar PF, brad beal odlican ali odlican suter najbolji suter sa sledeceg drafta neodoljivo me podseca na erica gordona... ima tu jos dobrih momaka koji mogu imati dobru karijeru

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2012, 00:15

Ma mi ćemo pokupit Riversa :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 31 mar 2012, 00:49

LBJ MVP je napisao/la:Ma mi ćemo pokupit Riversa :lol:
kog doca? :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2012, 00:51

sparsfan je napisao/la:
Ma onog iz Megavizure :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 31 mar 2012, 00:53

LBJ MVP je napisao/la:
sparsfan je napisao/la:
Ma onog iz Megavizure :lol:
e taj bi nam dobro dosao, mislim naslednik ginobilija :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2012, 21:57

Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2012, 22:08

adriano_leite je napisao/la:Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
sa obzirom na konkurenciju, itekako je moguce da padne ispod treceg pika. meni su barnes i lamb bolji igraci od njega, davis da ne govorim. iskreno se nadam da nece ove godine izaci na draft, i da ce ostat na koledzu jos barem godinu dana. steta bi bilo i za nejga i za nba.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2012, 22:24

Donnie Darko je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
sa obzirom na konkurenciju, itekako je moguce da padne ispod treceg pika. meni su barnes i lamb bolji igraci od njega, davis da ne govorim. iskreno se nadam da nece ove godine izaci na draft, i da ce ostat na koledzu jos barem godinu dana. steta bi bilo i za nejga i za nba.
Ma nesto se spominje Drummond kao opcija za Cavse ako budemo birali poslije od petog do desetog picka, ali kao kruze price da mnogi GM-ovi nece sa njim rizikovati jer postoji mogucnost da se pretvori u Kwamea Browna ili Milicica, pa sam tako u neizvjesnosti, pa reko da vidim misljenja nekoga ko je imao priliku da ga prati vise puta.

Mes Que Un Club!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 mar 2012, 22:25

Kakav je Sergio Llull
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2012, 22:56

Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakav je Sergio Llull
Bas je i on na draftu?

Mes Que Un Club!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 31 mar 2012, 23:06

Sergio Llul je izabran još 2009 od strane Denvera, ali je poslije Houston otkupio prava na njega. vjerovatno zato pita.
pošteno govoreći nisam impresionran Llulovim kvalitetama, al' opet jedno je Europa, a drugo NBA.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2012, 23:39

Ja koliko sam upratio top three picks bi trebali biti Davis, Kidd-Gilchrist i Robinson. Al svakako da ce se to jos dosta izmjeniti do samoga drafta. Jedino sto ce Davis gotovo 100% biti prvi. :D

Ne znam sta je sa Riversom. Po zavrsetku proslog drafta je on bio kao jedan on najboljih na iducem, a sada mu je rejting opao. Slabe igre ili sta?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 apr 2012, 00:52

CollegeGunner je napisao/la:
Ja koliko sam upratio top three picks bi trebali biti Davis, Kidd-Gilchrist i Robinson. Al svakako da ce se to jos dosta izmjeniti do samoga drafta. Jedino sto ce Davis gotovo 100% biti prvi. :D

Ne znam sta je sa Riversom. Po zavrsetku proslog drafta je on bio kao jedan on najboljih na iducem, a sada mu je rejting opao. Slabe igre ili sta?
Rejting mu je slab,jer je prerano odlucio da ide na draft....Nije on jos na tom nivou i trebao je ostati bar jos godinu na koledzu ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2012, 00:55

Ma nikad on nije bio kvalitet za neki visok pik na ovom draftu, ali je ogroman hype bio stvoren oko njega tako da su ga mnogi dosta, dosta precjenjivali. Ono, Davis, Lamb, Beal, Sullinger, Drummond, Ghilchrist, Robinson, Barnes su avioni za njega, a meni je vala i Marshall bolji igrac.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 apr 2012, 00:56

Davis je zvijer. :ugeek: Upravo ga gledam i decko ima kompletnu igru...Nije ni cudo sto ga porede sa meni najdrazim igracem(Duncan). ;)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 01:44

NEZALAGANJE je napisao/la:Davis je zvijer. :ugeek: Upravo ga gledam i decko ima kompletnu igru...Nije ni cudo sto ga porede sa meni najdrazim igracem(Duncan). ;)
Ma ubija, cudi me kako Kentucky vodi samo 10 razlike. Mada bi volio Louisville da uzme, cisto sto su underdog ali eto nea veze.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 apr 2012, 01:48

Zeljovac_1921 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Davis je zvijer. :ugeek: Upravo ga gledam i decko ima kompletnu igru...Nije ni cudo sto ga porede sa meni najdrazim igracem(Duncan). ;)
Ma ubija, cudi me kako Kentucky vodi samo 10 razlike. Mada bi volio Louisville da uzme, cisto sto su underdog ali eto nea veze.
Nema vas na ncaa pdf-u tamo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 01:51

rio_Ferdy88 je napisao/la: Nema vas na ncaa pdf-u tamo :mrgreen:
tu i tamo :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 apr 2012, 11:51

lakersi nemaju pick ni I ni II runde ovoga drafta za kojeg misle da ce biti odmah poslije 2003 i 1996 :roll:

dobar GM i "novi" vlasnik nema sta :!: :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 apr 2012, 12:06

U nardenih 5 draftova, Cavsi imaju 8 prvih pickova, upravo nadjoh taj podatak :o . Morat cemo trejdati u noci nekog drafta nase pickove kako bismo se rijesili problema sa rosterom, jer nece biti mjesta za sve te pickove prvih rundi hahahha. Samo ko ce to docekati jbt zivot hahah.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.