NBA draft
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Ma mi ćemo pokupit Riversa 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kog doca?LBJ MVP je napisao/la:Ma mi ćemo pokupit Riversa
Ma onog iz Megavizuresparsfan je napisao/la:kog doca?LBJ MVP je napisao/la:Ma mi ćemo pokupit Riversa![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
e taj bi nam dobro dosao, mislim naslednik ginobilijaLBJ MVP je napisao/la:Ma onog iz Megavizuresparsfan je napisao/la:kog doca?LBJ MVP je napisao/la:Ma mi ćemo pokupit Riversa![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
sa obzirom na konkurenciju, itekako je moguce da padne ispod treceg pika. meni su barnes i lamb bolji igraci od njega, davis da ne govorim. iskreno se nadam da nece ove godine izaci na draft, i da ce ostat na koledzu jos barem godinu dana. steta bi bilo i za nejga i za nba.adriano_leite je napisao/la:Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nesto se spominje Drummond kao opcija za Cavse ako budemo birali poslije od petog do desetog picka, ali kao kruze price da mnogi GM-ovi nece sa njim rizikovati jer postoji mogucnost da se pretvori u Kwamea Browna ili Milicica, pa sam tako u neizvjesnosti, pa reko da vidim misljenja nekoga ko je imao priliku da ga prati vise puta.Donnie Darko je napisao/la:sa obzirom na konkurenciju, itekako je moguce da padne ispod treceg pika. meni su barnes i lamb bolji igraci od njega, davis da ne govorim. iskreno se nadam da nece ove godine izaci na draft, i da ce ostat na koledzu jos barem godinu dana. steta bi bilo i za nejga i za nba.adriano_leite je napisao/la:Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kakav je Sergio Llull
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Bas je i on na draftu?Zeljovac_1921 je napisao/la:Kakav je Sergio Llull
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sergio Llul je izabran još 2009 od strane Denvera, ali je poslije Houston otkupio prava na njega. vjerovatno zato pita.
pošteno govoreći nisam impresionran Llulovim kvalitetama, al' opet jedno je Europa, a drugo NBA.
pošteno govoreći nisam impresionran Llulovim kvalitetama, al' opet jedno je Europa, a drugo NBA.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ja koliko sam upratio top three picks bi trebali biti Davis, Kidd-Gilchrist i Robinson. Al svakako da ce se to jos dosta izmjeniti do samoga drafta. Jedino sto ce Davis gotovo 100% biti prvi.adriano_leite je napisao/la:Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?
Ne znam sta je sa Riversom. Po zavrsetku proslog drafta je on bio kao jedan on najboljih na iducem, a sada mu je rejting opao. Slabe igre ili sta?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rejting mu je slab,jer je prerano odlucio da ide na draft....Nije on jos na tom nivou i trebao je ostati bar jos godinu na koledzuCollegeGunner je napisao/la:Ja koliko sam upratio top three picks bi trebali biti Davis, Kidd-Gilchrist i Robinson. Al svakako da ce se to jos dosta izmjeniti do samoga drafta. Jedino sto ce Davis gotovo 100% biti prvi.adriano_leite je napisao/la:Ljudi ko prati NCAA, da li mislite moze li Drummond pasti ispod Top 3 picka? Cini mi se da A. Davis, Kidd-Gilcrist i Beal bolje kotiraju od njega, te sta mislite kako bi izgledalo prvih 10 pickova po vama da se sutra odrzi draft?![]()
Ne znam sta je sa Riversom. Po zavrsetku proslog drafta je on bio kao jedan on najboljih na iducem, a sada mu je rejting opao. Slabe igre ili sta?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nikad on nije bio kvalitet za neki visok pik na ovom draftu, ali je ogroman hype bio stvoren oko njega tako da su ga mnogi dosta, dosta precjenjivali. Ono, Davis, Lamb, Beal, Sullinger, Drummond, Ghilchrist, Robinson, Barnes su avioni za njega, a meni je vala i Marshall bolji igrac.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Davis je zvijer. :ugeek: Upravo ga gledam i decko ima kompletnu igru...Nije ni cudo sto ga porede sa meni najdrazim igracem(Duncan). 
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma ubija, cudi me kako Kentucky vodi samo 10 razlike. Mada bi volio Louisville da uzme, cisto sto su underdog ali eto nea veze.NEZALAGANJE je napisao/la:Davis je zvijer. :ugeek: Upravo ga gledam i decko ima kompletnu igru...Nije ni cudo sto ga porede sa meni najdrazim igracem(Duncan).
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema vas na ncaa pdf-u tamoZeljovac_1921 je napisao/la:Ma ubija, cudi me kako Kentucky vodi samo 10 razlike. Mada bi volio Louisville da uzme, cisto sto su underdog ali eto nea veze.NEZALAGANJE je napisao/la:Davis je zvijer. :ugeek: Upravo ga gledam i decko ima kompletnu igru...Nije ni cudo sto ga porede sa meni najdrazim igracem(Duncan).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
tu i tamorio_Ferdy88 je napisao/la: Nema vas na ncaa pdf-u tamo
- Kobe Bryant
- Kontakt:
lakersi nemaju pick ni I ni II runde ovoga drafta za kojeg misle da ce biti odmah poslije 2003 i 1996
dobar GM i "novi" vlasnik nema sta

dobar GM i "novi" vlasnik nema sta
- adriano_leite
- Kontakt:
U nardenih 5 draftova, Cavsi imaju 8 prvih pickova, upravo nadjoh taj podatak
. Morat cemo trejdati u noci nekog drafta nase pickove kako bismo se rijesili problema sa rosterom, jer nece biti mjesta za sve te pickove prvih rundi hahahha. Samo ko ce to docekati jbt zivot hahah.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Cavsi su pokazali da mogu , tj. da je Irwing i premasio ocekivanja , moje je licno misljenje da je cak bolji od toliko hvaljenog u americi Wall-aadriano_leite je napisao/la:U nardenih 5 draftova, Cavsi imaju 8 prvih pickova, upravo nadjoh taj podatak. Morat cemo trejdati u noci nekog drafta nase pickove kako bismo se rijesili problema sa rosterom, jer nece biti mjesta za sve te pickove prvih rundi hahahha. Samo ko ce to docekati jbt zivot hahah.