Caljeon.LBJ MVP je napisao/la:Pa vjerovatno aprilili,ali ne bi bilo čudo.Angel je najbolje krilo na svijetu meni i naš najbolji igrač
a dobro,afirmativno je kada covjek moze promjeniti misljenje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Caljeon.LBJ MVP je napisao/la:Pa vjerovatno aprilili,ali ne bi bilo čudo.Angel je najbolje krilo na svijetu meni i naš najbolji igrač
Pod broj jedan ako ne znaš komunicirati na normalan način nemoj mi se obraćat više, molim teanonymousHD je napisao/la:Nadam se da je ovo aprilska šala, ako nije flop si...
Ne govorim ja da je on onda bio bolji igrač, ali je po meni više koristio ekipi nego sad.. Onda si imao uz njega dobrog Rooneya, Teveza, Giggsa, nadolazećeg Nanija, nije se samo na Ronalda išlo kad zagusti. I kao krilo zadnju je sezonu utrpao hrpu golova i asistencija, Manchester osvojio ligu prvaka, ligu. Sigurno nije imao ovoliku slobodu kao danasRaul_64 je napisao/la:U Unitedu je igrao cisto krilo,isto sto i u Realu prvu sezonu..
ali sa dolaskom Josea se pretvorio u maltene tu neku "lažnu" devetku,gdje dosta vremena provede kao najisturenije igrac dok Karim ordinira po strani..
i vise nema bespotrebnih bicikala i slicna sranja su dovedena na minimum,postaje savrsen igrac.
a ove sezone milion dokaza njegove nesebicnosti.
Raul_64 je napisao/la:U Unitedu je igrao cisto krilo,isto sto i u Realu prvu sezonu..
ali sa dolaskom Josea se pretvorio u maltene tu neku "lažnu" devetku,gdje dosta vremena provede kao najisturenije igrac dok Karim ordinira po strani..
i vise nema bespotrebnih bicikala i slicna sranja su dovedena na minimum,postaje savrsen igrac.
a ove sezone milion dokaza njegove nesebicnosti.
za ovaj prvi pasus,dobar video.
[youtube][/youtube]
pa to,poenta je da jest bolji..sad sto je on imao drugu ulogu u datom trenutku..Toxicity je napisao/la:Ne govorim ja da je on onda bio bolji igrač, ali je po meni više koristio ekipi nego sad.. Onda si imao uz njega dobrog Rooneya, Teveza, Giggsa, nadolazećeg Nanija, nije se samo na Ronalda išlo kad zagusti. I kao krilo zadnju je sezonu utrpao hrpu golova i asistencija, Manchester osvojio ligu prvaka, ligu. Sigurno nije imao ovoliku slobodu kao danas
pomoglo bi kad imao recimo teziste od 170 cmtyler durden je napisao/la:CUj savrsen igrac, a ne moze proci igraca
Po ko zna koji put, lupas u prazno, al' to je tvoja sramota, yebiga. Kad napises sljedeci post argumentirano cu razbiti tu tvoju tvrdnju.tyler durden je napisao/la: CUj savrsen igrac, a ne moze proci igraca
Pa čekaj, jesi ti svestan da je Ronaldo odigrao 2 pune sezone u Real Madrid i da trenutno igra treću? On je u Manutd proveo 6 sezona ako se ne varam, a upisao 46 asistencija, a Ronaldo za nepunih 3 sezone u Madridu ima oko 30tak asistencija ( otprilike )... Što znači da će za 6 sezona ( ako ostane toliko u Madridu ) imati oko 60 asistencija.. I ? Gde je više timski igrač ?Toxicity je napisao/la:Pod broj jedan ako ne znaš komunicirati na normalan način nemoj mi se obraćat više, molim te..
Pod broj dva, ne, jako je nesebičan Ronaldo u Realu, toliko da je prošle godine u svim natjecanjima imao čak 12 asistencija..
Doduše ove se godine popravio, samo u ligi ima 10![]()
http://www.statbunker.com/football/ktg/ ... ype=assist" onclick="window.open(this.href);return false;
Pod rednim brojem 10
I sta ti to govori? Da je zaboravio driblat jel'?Ne bi tu nista pomoglo ,on je u UTd-u znao driblat i prelazit igrace, i ovo sto si postavio klipove su iz njegove prve sezone u Realu![]()
[youtube][/youtube]A da ne postavljam ja tebi klipove, realno nije tesko ukucat na YT Lionel Messi i vidjet kako se driblaju i prelaze igraci.
Bravo.tech je napisao/la:Razlika postoji, Messi predribla odbranu protivnika, nadmudri ih sviju i zabije gol. To raja voli, radi toga se i uživa u fudbalu.
Ronaldu je Bog podario snagu i noge k'o u konja, i zahvaljujuci tim konjskim nogama ne mora driblati i sebe yebavati i izlagati nasrtajima stopera i eventuanim ozljedama, vec može sa 40 metara ispucavati projektile i bušiti mreže.

auuuuf al se ti nakenja u relativno malom postu, brukicatyler durden je napisao/la:@Raul_64
Ne bi tu nista pomoglo ,on je u UTd-u znao driblat i prelazit igrace, i ovo sto si postavio klipove su iz njegove prve sezone u Realu![]()
Totalno je otupio na to, i fokusiran je samo na golove, sto je ok dok igra Di Maria u Realu jer taj zna preci igraca![]()
Ronaldo danas zna samo povuci loptu 500m ispred sebe i pretrcat igraca, sto za mene predstavlja veliki minus u igri.
A da ne postavljam ja tebi klipove, realno nije tesko ukucat na YT Lionel Messi i vidjet kako se driblaju i prelaze igraci.
Messi tri puta zaredom Zlatna lopta FIFE, tri puta zaredom najbolji igrac na svijetumadridist je napisao/la:dok god mazge pod navodnicima xavi i iniesta imaju dotle ce mesi blistat,nemojte poredit kruske i jabuke,ronaldo se dokazao u dvije najjace lige sam kao najbolji igrac u manutd a sad u madridu ,kad mesi napravi nesto izvan ekipe u kojoj je igrom slucaja trenutno 7-8 prvotimaca svjetskog prvaka onda cemo pricat,mani suplje o konjima i udarcima sa 50m.mesi ko sveta krava,ni slucajno da ko sta ruzno napise o njem odma pucaju cuvari barcina grba s krizom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.