Rekonstrukcija stadiona u BiH

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 apr 2012, 19:20

U Zenici jos nije zavrseno,polako ide sve svojim redom ;) Dok se dodje do stolica ;) A travnjak na Bilinom ce se raditi u maju ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 19:22

Je li ovaj centar u Zenici ima teren sa vestackom travom na kome ce se isto moci odigravati utakmice,ili samo ovaj sa prirodnom ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2012, 19:27

Devil je napisao/la: Je li ovaj centar u Zenici ima teren sa vestackom travom na kome ce se isto moci odigravati utakmice,ili samo ovaj sa prirodnom ? :?
Nema još :mrgreen: al biće do ovog sa prirodnom travom,vidi se na ovim slikama..

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 apr 2012, 22:15

Devil je napisao/la:Je li ovaj centar u Zenici ima teren sa vestackom travom na kome ce se isto moci odigravati utakmice,ili samo ovaj sa prirodnom ? :?
Vjerovatno su danas postavili umjetnu travu, jučer sam prolazio i vidio da su poredali tu umjetnu travu u dijelovima da je postave...

Inače, tribina strašno izgleda, radi se punom parom, ovo je do kraja ljeta gotovo...
Čelik Zenica 1945

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 22:27

Fakin prestrašna tribina.

Ne znam je li mi netko prije odgovorio - nemojte se ljutiti ako je - ali zna li se cijena samo te tribine?
Hayley <3

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2012, 01:14

Nimla_RZ je napisao/la: Inače, tribina strašno izgleda, radi se punom parom, ovo je do kraja ljeta gotovo...
A nakon toga Emir se popne na najveće brdo iznad grada i slika ovo :lol: :lol:
Jesmo se dogovrili :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 02 apr 2012, 08:37

Za novu rekonstrukciju stadiona Bilino polje Općina Zenica neće čekati obećani novac od Svjetske i Evropske nogometne federacije (FIFA i UEFA), koji, kako je vijećnicima u četvrtak prilikom usvajanja budžeta za 2012. kazao načelnik Husejin Smajlović, kasni zbog procedura ovih organizacija.

Budžetom Općine, naime, umjesto 700.000 KM planiranih nacrtom, bit će osigurano svih 1.500.000 KM.

- Kada dobijemo novac od FIFA-e i UEFA-e, knjižit ćemo ga kao vanredni prihod budžeta - kazao je vijećnicima Smajlović, istaknuvši da moraju zauzeti stav žele li da državni nogometni tim u septembru igra u Zenici.

Već je raspisan i tender za izbor izvođača radova, a za 24. april zakazano je i otvaranje prispjelih ponuda potencijalnih izvođača, dok bi radovi trebali početi 25. maja.

- Rekonstrukcijom će biti urađena nova kanalizacija i drenaža te promijenjena trava, s električnim grijanjem terena. Bit će promijenjeni i golovi te klupe za rezervne igrače - objašnjava Lejla Brljevac iz Javnog preduzeća za prostorno planiranje i uređenje grada te dodaje da bi ovi radovi mogli koštati između 1,3 i 1,5 miliona KM.
Republika Zenica

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 16:15

legenda reala je napisao/la:
Ma ne bi sliko tacno da mi mala dole igra fudbala.
@Nimla je zaduzen za to :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2012, 16:25

Emir ZENICA je napisao/la:
Ja sam naredio i mene nije briga ;)
Sad je do tebe ili na zgradu onu iza ili na brdo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 02 apr 2012, 17:37

Emir ZENICA je napisao/la:
Možda nekad kad budem iš'o na Smetove :lol:
@legenda naće se neko, šta se sekiraš...
Čelik Zenica 1945

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 17:49

Ja sam naredio i mene nije briga ;)
Sad je do tebe ili na zgradu onu iza ili na brdo :P
Samo ti,mozda ti neko i uslika ;)
Mozel na skolu,po sto se tu skolujem ? :mrgreen:

@ nimla

eto imas zadatak da uslikas :lol:

Lijepo je vrijeme,mislim da bi se radovi mogli i ubrzati :lol:
Volim te Celik ! ! !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 apr 2012, 18:07

dubioza je napisao/la:Za novu rekonstrukciju stadiona Bilino polje Općina Zenica neće čekati obećani novac od Svjetske i Evropske nogometne federacije (FIFA i UEFA), koji, kako je vijećnicima u četvrtak prilikom usvajanja budžeta za 2012. kazao načelnik Husejin Smajlović, kasni zbog procedura ovih organizacija.

Budžetom Općine, naime, umjesto 700.000 KM planiranih nacrtom, bit će osigurano svih 1.500.000 KM.

- Kada dobijemo novac od FIFA-e i UEFA-e, knjižit ćemo ga kao vanredni prihod budžeta - kazao je vijećnicima Smajlović, istaknuvši da moraju zauzeti stav žele li da državni nogometni tim u septembru igra u Zenici.

Već je raspisan i tender za izbor izvođača radova, a za 24. april zakazano je i otvaranje prispjelih ponuda potencijalnih izvođača, dok bi radovi trebali početi 25. maja.

- Rekonstrukcijom će biti urađena nova kanalizacija i drenaža te promijenjena trava, s električnim grijanjem terena. Bit će promijenjeni i golovi te klupe za rezervne igrače - objašnjava Lejla Brljevac iz Javnog preduzeća za prostorno planiranje i uređenje grada te dodaje da bi ovi radovi mogli koštati između 1,3 i 1,5 miliona KM.
Super je ovo sve bas me raduje, korak po korak. ;) Zna li neko jel unutrasnjost (svacionice, WC, sobe za press) jel to sredjeno kako treba ?

Uglavnom se nadam da ce reprezentacija i dalje moci igrati na BP kada se ovo zavrsi tj. da ce zadovoljavati uslove UEFE.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 18:10

Sve je sredjeno,samo travnjak jos :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 apr 2012, 19:28

Emir ZENICA je napisao/la:Sve je sredjeno,samo travnjak jos :mrgreen:
I da prošire bar sjever ili jug, pa da grmi...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 19:31

Lik je napisao/la: I da prošire bar sjever ili jug, pa da grmi...
Doci ce i do tog ,polako samo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 apr 2012, 21:49

Joj ovaj @Emir ko da je načelnik Zenice na svako postavljeno pitanje odgovara biti ce ili doci ce i do toga polako samo :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 22:05

samocelik je napisao/la:Joj ovaj @Emir ko da je načelnik Zenice na svako postavljeno pitanje odgovara biti ce ili doci ce i do toga polako samo :lol: :lol: :lol:
Pa kad ce biti :lol: :lol: Nema se tu sta reci,biti ce i polako :mrgreen: Samo glasajte za mene ! :D
Volim te Celik ! ! !

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 03 apr 2012, 13:15

Elegant je napisao/la:
dubioza je napisao/la:Za novu rekonstrukciju stadiona Bilino polje Općina Zenica neće čekati obećani novac od Svjetske i Evropske nogometne federacije (FIFA i UEFA), koji, kako je vijećnicima u četvrtak prilikom usvajanja budžeta za 2012. kazao načelnik Husejin Smajlović, kasni zbog procedura ovih organizacija.

Super je ovo sve bas me raduje, korak po korak. ;) Zna li neko jel unutrasnjost (svacionice, WC, sobe za press) jel to sredjeno kako treba ?

Uglavnom se nadam da ce reprezentacija i dalje moci igrati na BP kada se ovo zavrsi tj. da ce zadovoljavati uslove UEFE.

Ja sam bio par puta ove godine i sve je extra uredjeno.I sam sam bio iznenadjen jer sam ocekivao uredjenje u komunistickom stilu ali veliki SABA je sve prostorije sredio na nivou(zna covjek sebi ugodit) ;)
Nema vise :P

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 apr 2012, 13:51

Kako ce ova tribina mocno izgledati, pa vecina manjih gradova i klubova treba da tezi ka izgradnji ovakve dvije tribine i da imaju stadion koji bi bio i vise nego dovoljan za lokalni klub i plus moze se ugostiti mlada reprezentacija.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 apr 2012, 23:57

Gledajuci danas 1/2 finale izmedju Borca i Zelje ako sam dobro primjetio, tamo na onoj tribini sto se gradi vec su se poceli radit zidovi, vidjelo se nesto crveno, kao cigle. Ako ima netko neke slike da postavi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []