Rekonstrukcija stadiona u BiH

nime_tm87
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la nime_tm87 » 31 mar 2012, 23:54

Svaka cast za zenicu, kvalitetno i dobro i lijepo... kad ce se na Kosevo i ovo u zenici stolice stavljat? kakvo je stanje u BL? kad ce travnjak u Zenici?

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 apr 2012, 19:20

U Zenici jos nije zavrseno,polako ide sve svojim redom ;) Dok se dodje do stolica ;) A travnjak na Bilinom ce se raditi u maju ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 19:22

Je li ovaj centar u Zenici ima teren sa vestackom travom na kome ce se isto moci odigravati utakmice,ili samo ovaj sa prirodnom ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2012, 19:27

Devil je napisao/la: Je li ovaj centar u Zenici ima teren sa vestackom travom na kome ce se isto moci odigravati utakmice,ili samo ovaj sa prirodnom ? :?
Nema još :mrgreen: al biće do ovog sa prirodnom travom,vidi se na ovim slikama..

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 apr 2012, 22:15

Devil je napisao/la:Je li ovaj centar u Zenici ima teren sa vestackom travom na kome ce se isto moci odigravati utakmice,ili samo ovaj sa prirodnom ? :?
Vjerovatno su danas postavili umjetnu travu, jučer sam prolazio i vidio da su poredali tu umjetnu travu u dijelovima da je postave...

Inače, tribina strašno izgleda, radi se punom parom, ovo je do kraja ljeta gotovo...
Čelik Zenica 1945

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 22:27

Fakin prestrašna tribina.

Ne znam je li mi netko prije odgovorio - nemojte se ljutiti ako je - ali zna li se cijena samo te tribine?
Hayley <3

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2012, 01:14

Nimla_RZ je napisao/la: Inače, tribina strašno izgleda, radi se punom parom, ovo je do kraja ljeta gotovo...
A nakon toga Emir se popne na najveće brdo iznad grada i slika ovo :lol: :lol:
Jesmo se dogovrili :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 02 apr 2012, 08:37

Za novu rekonstrukciju stadiona Bilino polje Općina Zenica neće čekati obećani novac od Svjetske i Evropske nogometne federacije (FIFA i UEFA), koji, kako je vijećnicima u četvrtak prilikom usvajanja budžeta za 2012. kazao načelnik Husejin Smajlović, kasni zbog procedura ovih organizacija.

Budžetom Općine, naime, umjesto 700.000 KM planiranih nacrtom, bit će osigurano svih 1.500.000 KM.

- Kada dobijemo novac od FIFA-e i UEFA-e, knjižit ćemo ga kao vanredni prihod budžeta - kazao je vijećnicima Smajlović, istaknuvši da moraju zauzeti stav žele li da državni nogometni tim u septembru igra u Zenici.

Već je raspisan i tender za izbor izvođača radova, a za 24. april zakazano je i otvaranje prispjelih ponuda potencijalnih izvođača, dok bi radovi trebali početi 25. maja.

- Rekonstrukcijom će biti urađena nova kanalizacija i drenaža te promijenjena trava, s električnim grijanjem terena. Bit će promijenjeni i golovi te klupe za rezervne igrače - objašnjava Lejla Brljevac iz Javnog preduzeća za prostorno planiranje i uređenje grada te dodaje da bi ovi radovi mogli koštati između 1,3 i 1,5 miliona KM.
Republika Zenica

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 16:15

legenda reala je napisao/la:
Ma ne bi sliko tacno da mi mala dole igra fudbala.
@Nimla je zaduzen za to :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2012, 16:25

Emir ZENICA je napisao/la:
Ja sam naredio i mene nije briga ;)
Sad je do tebe ili na zgradu onu iza ili na brdo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 02 apr 2012, 17:37

Emir ZENICA je napisao/la:
Možda nekad kad budem iš'o na Smetove :lol:
@legenda naće se neko, šta se sekiraš...
Čelik Zenica 1945

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 17:49

Ja sam naredio i mene nije briga ;)
Sad je do tebe ili na zgradu onu iza ili na brdo :P
Samo ti,mozda ti neko i uslika ;)
Mozel na skolu,po sto se tu skolujem ? :mrgreen:

@ nimla

eto imas zadatak da uslikas :lol:

Lijepo je vrijeme,mislim da bi se radovi mogli i ubrzati :lol:
Volim te Celik ! ! !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 apr 2012, 18:07

dubioza je napisao/la:Za novu rekonstrukciju stadiona Bilino polje Općina Zenica neće čekati obećani novac od Svjetske i Evropske nogometne federacije (FIFA i UEFA), koji, kako je vijećnicima u četvrtak prilikom usvajanja budžeta za 2012. kazao načelnik Husejin Smajlović, kasni zbog procedura ovih organizacija.

Budžetom Općine, naime, umjesto 700.000 KM planiranih nacrtom, bit će osigurano svih 1.500.000 KM.

- Kada dobijemo novac od FIFA-e i UEFA-e, knjižit ćemo ga kao vanredni prihod budžeta - kazao je vijećnicima Smajlović, istaknuvši da moraju zauzeti stav žele li da državni nogometni tim u septembru igra u Zenici.

Već je raspisan i tender za izbor izvođača radova, a za 24. april zakazano je i otvaranje prispjelih ponuda potencijalnih izvođača, dok bi radovi trebali početi 25. maja.

- Rekonstrukcijom će biti urađena nova kanalizacija i drenaža te promijenjena trava, s električnim grijanjem terena. Bit će promijenjeni i golovi te klupe za rezervne igrače - objašnjava Lejla Brljevac iz Javnog preduzeća za prostorno planiranje i uređenje grada te dodaje da bi ovi radovi mogli koštati između 1,3 i 1,5 miliona KM.
Super je ovo sve bas me raduje, korak po korak. ;) Zna li neko jel unutrasnjost (svacionice, WC, sobe za press) jel to sredjeno kako treba ?

Uglavnom se nadam da ce reprezentacija i dalje moci igrati na BP kada se ovo zavrsi tj. da ce zadovoljavati uslove UEFE.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 18:10

Sve je sredjeno,samo travnjak jos :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 apr 2012, 19:28

Emir ZENICA je napisao/la:Sve je sredjeno,samo travnjak jos :mrgreen:
I da prošire bar sjever ili jug, pa da grmi...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 19:31

Lik je napisao/la: I da prošire bar sjever ili jug, pa da grmi...
Doci ce i do tog ,polako samo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 apr 2012, 21:49

Joj ovaj @Emir ko da je načelnik Zenice na svako postavljeno pitanje odgovara biti ce ili doci ce i do toga polako samo :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 22:05

samocelik je napisao/la:Joj ovaj @Emir ko da je načelnik Zenice na svako postavljeno pitanje odgovara biti ce ili doci ce i do toga polako samo :lol: :lol: :lol:
Pa kad ce biti :lol: :lol: Nema se tu sta reci,biti ce i polako :mrgreen: Samo glasajte za mene ! :D
Volim te Celik ! ! !

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 03 apr 2012, 13:15

Elegant je napisao/la:
dubioza je napisao/la:Za novu rekonstrukciju stadiona Bilino polje Općina Zenica neće čekati obećani novac od Svjetske i Evropske nogometne federacije (FIFA i UEFA), koji, kako je vijećnicima u četvrtak prilikom usvajanja budžeta za 2012. kazao načelnik Husejin Smajlović, kasni zbog procedura ovih organizacija.

Super je ovo sve bas me raduje, korak po korak. ;) Zna li neko jel unutrasnjost (svacionice, WC, sobe za press) jel to sredjeno kako treba ?

Uglavnom se nadam da ce reprezentacija i dalje moci igrati na BP kada se ovo zavrsi tj. da ce zadovoljavati uslove UEFE.

Ja sam bio par puta ove godine i sve je extra uredjeno.I sam sam bio iznenadjen jer sam ocekivao uredjenje u komunistickom stilu ali veliki SABA je sve prostorije sredio na nivou(zna covjek sebi ugodit) ;)
Nema vise :P

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 apr 2012, 13:51

Kako ce ova tribina mocno izgledati, pa vecina manjih gradova i klubova treba da tezi ka izgradnji ovakve dvije tribine i da imaju stadion koji bi bio i vise nego dovoljan za lokalni klub i plus moze se ugostiti mlada reprezentacija.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.