Prije svega da kažem da naravno da Ramsey nije kriv za poraz, ali lik je toliko iritintan, loš izvan forme i ne znam jeste li primijetili, ali kod god Ramsey igra Arsenal odigra totalno loše i ispod svakog minimuma. Je li to slučajnost? Ne bih rekao. Lik totalno guši ovu ekipu i Rosicky a i ostatak veznog reda ne mogu funkcionisat sa njim u ekipi. To je i najvećem laiku jasno, jasno je i Wengeru samo što je Wenger tvrdoglav ko mazga pa ga forsira još više ne bi li kojim čudom proradio.
I samo da kažem da mi se gadi branjenje Ramseya kad je lik flop već cijelu sezonu (izuzev jedne solidne tekme protiv Chelsea kad su oni bili u knockdownu). I sad da bi se on opravdao prije svega napada se Rosicky (jer ga AGB mrzi iz dna duše što je i sam priznao) pa onda svi ostali pa čak toliko drsko da i RvP više ne valja. Jer eto on 3 utakmice nije dao gol, a što nam je svojim golovima ove sezone donio ni manje ni vise nego 30 bodova to je manje bitno. Eto de oduzmite 30 bodova i javite mi na kojoj poziciji bi Arsenal bio. I nemojte mi onihglupih priča, za to je ekipa zaslužna, bla-bla, nego budite iskreni i recite da je uvijek onbio taj koji se nalazio na pravom mjestu, a ne Gervinho ili ostatak ekipe.
Isto osuđujem napadanje Vermaelena jer kad nam je svojim golovima zadnja 2 kola donio 6 bodova bio je bog, isus, Allah. A sad je samo kanta jel?

Nije mi krivo za poraz koliko mi je krivo za Ramseya...lik nije za prve postave nikako.
Nadam se da iduće kolo dobijamo onu poluekipu, ne sumnjam u pobjedu ako budu igrala prava krila i ako publika bude na svom nivou. ako Ramsey bude igrao opet je svašta moguće.