FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Damir_BvB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Damir_BvB » 03 apr 2012, 11:44

Dante mislim da je to zavrsen transfer i zelim cestitat na tom transferu . S njim u odbrani Bayern dobija novu dimenziju ;) . Napokon ce te imat jednog pravog stopera , ovaj Danteov transfer me podsjeca na Ismaelov transfer. Ismael takodje dosao u malo starijim godinama tako isto i Dante u najboljim najzrelim godinama je dosao velik je to korak, ali ako bude ovako igrao kao sto sad igra onda je pojacanje za svaku ekipu na svijetu momak je unikat jedinstven nije kopija nikakvog drugog stopera odlican je sve pohvale za ovo . Svaka cast i Nerlingeru koji nije bacao velike pare za stopera koji je cekao priliku za mal novac dovest odlicnog igraca i to je i uspjeo . Dante je za mene stopercine sve pohvale jos jednom za ovaj transfer, rado sam ga htio vidjet u crno zutom dresu .
BvB Echte Liebe !!!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 03 apr 2012, 13:42

šta mislite oće počet večeras utakmicu kross?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 apr 2012, 13:51

Vidim da svi vec pricaju o Realu, ali ajmo sacekati jos 10-ak sati za to. Utakmica sa Marseilom bi trebala biti formalnost, ali nikada nikoga ne smijemo otpisivati. Sigurno je da oni nece doci na izlet i da ce pokusati da zabiu gol. Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce Jupp traziti od igraca da nametnu odmah svoj ritam igre ili da prilike cekaju iz kontri, a pusti gostima da se gnjave sa loptom. Takodjer, pitanje je da li ce poceti sa najjacom postavom ili ce rezerve opet dobiti priliku. Bilo kako bilo, ocekujem da momci odrade posao kako treba i da naravno prodjemo dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 03 apr 2012, 14:08

Ne mogu da slušam ove koji trube da je Real favorit protiv Bajerna i ta poređenja liga koja nemaju
ama baš nikakve veze sa ovom utakmicom

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 apr 2012, 15:01

Hoće li fakat Bayern izaći sa najjačom postavom il' će Jupp nešto kombinovati (s obzirom da je 99.9% obezbijedio prolaz dalje)? Pitam zbog fantasyja. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2012, 15:38

L-Train je napisao/la:Bgm kako je post krenuo ja sam mislio da ce na kraju Bayern biti apsolutni favorit protiv Reala :mrgreen: ali dobro,na kraju se momak malo smirio,u biti ovog lika manje vise i ne zanima ova utakmica on je samo tu da bi flekao Real i da bi mogao da malo prica o Barci i baca drkicu na njih.Inace nemojte slucajno vise da izjednacavate ova dva kluba jer ce vam se ovaj gospon Romario iznova i iznova vracati da vam objasnjava neke stvari koje su prozvakane milion puta 8-)

nista nije prezvakano jer vidimo ovdje kako pojedini forumasi non stop stavljalju neke znakove jednakosti izmedju dva spanska kluba, kao spanci ovo ono, a raazlika je nebo i zemlja, a s obzirom da je taj real skoro i definitivno bayernov protivnik u polufinalu, prica o realu je aktuelna za podtemu bayern, a barca je pomenuta samo u kontekstu toga da se pokaze koliko je zapravo real jak, a ako vec pokusavas biti pametan procitaj koji post unazad i vidjet ces da gospon romariooo nije pisao o tome nicim izazvan, drugi su pokrenulu tu pricu i pricali puno vise nego romariooo, koji je samo iznio gole cinjenice i istine koje kazu da real nije nikakav apsolutni favorit u odnosu na bayern, a sto su pojedini strucnjaci pokusavali ovdje dokazati

Hoće li fakat Bayern izaći sa najjačom postavom il' će Jupp nešto kombinovati (s obzirom da je 99.9% obezbijedio prolaz dalje)? Pitam zbog fantasyja.

hoce vjerovatno, al najbolje ti je ako si u mogucnosti sacekati tamo do prije na pola sata od vecerasnjih utakmica kad ce izaci zvanicni sastavi, a ekipu mozes zakljuciti tamo do pol devet mislkim, tako da ces imati vremena da taktiziras heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 apr 2012, 16:00

Bayern mora izaci sa satvaom koji ce da rijesi prolaz u prvih 45 minuta,po mom i Roben i Bilal ce da zaigraju od pocetka,jer ovaj rezultat od 2:0 i nije bas neki za opustanje,znamo ako primimo go da nas znaju zadesiti nedace da se tesko cupamo .Jupp ce siguran sam izvesti najjaci sastav ,rijesiti tekmu u prvih 45 min.,nisam siguran kako stvari stoje sa ovim silnim kartonima,da li se oni brisu u polufinalu ili ostaju,trebaju se cuvati suspenzije jer u ovom trenutku svaki nam je igrac iz prvih 11 jako potreban u deficitu smo za stopera treba se cuvati.
VOLIM BAYERN

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 03 apr 2012, 16:23

Zabijte im jos 1, 2 i onda mogu lagano da iduu kuci sa placem..Igrao sam na vas 1 nemojte me iznevjeriti. :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 apr 2012, 16:47

Romariooo je napisao/la:

nista nije prezvakano jer vidimo ovdje kako pojedini forumasi non stop stavljalju neke znakove jednakosti izmedju dva spanska kluba, kao spanci ovo ono, a raazlika je nebo i zemlja, a s obzirom da je taj real skoro i definitivno bayernov protivnik u polufinalu, prica o realu je aktuelna za podtemu bayern, a barca je pomenuta samo u kontekstu toga da se pokaze koliko je zapravo real jak, a ako vec pokusavas biti pametan procitaj koji post unazad i vidjet ces da gospon romariooo nije pisao o tome nicim izazvan, drugi su pokrenulu tu pricu i pricali puno vise nego romariooo, koji je samo iznio gole cinjenice i istine koje kazu da real nije nikakav apsolutni favorit u odnosu na bayern, a sto su pojedini strucnjaci pokusavali ovdje dokazati

Ti o Barci fakat nekad previše tušiš, zaslužuje Barca da se spominje i mnogo je hvale izrečeno na račun Barce i Messija i ostalih igrača te ekipe koji to zaslužuju i to će ljudi činiti dok Barca to bude zasluživala. Ali jednostavno ti i kada Barca kiksa u prvenstvu to opravdavaš umorom i nezaintersovanošću....
Nemam ja ovde šta branit ni Real, ja sam svoje o Barci i Realu rekao na temama na kojima sam trebao reći i rekao sam da je individualna kvaliteta ta 2 kluba približna i to svaki pravi fudbalski ekspert zna.

Ali previše si opsjednut Realom da čak preko ove teme vodiš rat s navijačima Reala. Imaju teme tamo gdje ima prostora za raspravljat.
A sad mi smiješno koliko se stavljaš na stranu Bayerna u duelu protiv Reala. To je jako zanimljivo vidjet, samo je smaranje da neko preko ove teme ratuje s navijačima Reala. Ispade da ćeš ti više ratovat s njima za vrijeme ovog duela u polufinalu nego što ćemo mi sami ovde....

A et vidiš da se čuveni kobasičari ne opterečuju ni jednom ekipom, jer nas interesuje Bayern i znamo da svakog možemo dobit. Ali i svakog protivnika poštujemo i logično da će biti žestoki dueli protiv Reala, ali niti Barce, niti Reala se nikad nismo bojali. Nije Bayernov omjer ni s Barcom loš i tu je pozitivan.

I ovaj izraz kobasičari mi je ovako zanimljiv često, kad ga se sad dotakoh, jer mnogi i ne znaju zašto taj izraz, a i to je izraz pojedinaca koji imaju kompleks prema ovom klubu i koji pojma, barem ne kako treba, nemaju o tradiciji ovog velikog kluba. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 apr 2012, 16:51

Ove sezone ima 4 kluba koja mogu uzeti LP a tu spada i Bayern...Nema tu diskusije,da Bayern moze bilo koga dobiti,isto tako i izgubiti...Bice zanimljivo gledati Bayern-Real,i koliko se sjecam za vrijeme Hitzfelda ste ih redovno derali...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 apr 2012, 17:01

trxel je napisao/la:Ove sezone ima 4 kluba koja mogu uzeti LP a tu spada i Bayern...Nema tu diskusije,da Bayern moze bilo koga dobiti,isto tako i izgubiti...Bice zanimljivo gledati Bayern-Real,i koliko se sjecam za vrijeme Hitzfelda ste ih redovno derali...
To stoji 100 %.....Sva 4 koja ostanu, tu će svako svakog moći dobit, jer ove sezone definitivno ostaju oni najjači....Tako da...Sve si rekao... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2012, 17:08

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Ti o Barci fakat nekad previše tušiš, zaslužuje Barca da se spominje i mnogo je hvale izrečeno na račun Barce i Messija i ostalih igrača te ekipe koji to zaslužuju i to će ljudi činiti dok Barca to bude zasluživala. Ali jednostavno ti i kada Barca kiksa u prvenstvu to opravdavaš umorom i nezaintersovanošću....
Nemam ja ovde šta branit ni Real, ja sam svoje o Barci i Realu rekao na temama na kojima sam trebao reći i rekao sam da je individualna kvaliteta ta 2 kluba približna i to svaki pravi fudbalski ekspert zna.

Ali previše si opsjednut Realom da čak preko ove teme vodiš rat s navijačima Reala. Imaju teme tamo gdje ima prostora za raspravljat.
A sad mi smiješno koliko se stavljaš na stranu Bayerna u duelu protiv Reala. To je jako zanimljivo vidjet, samo je smaranje da neko preko ove teme ratuje s navijačima Reala. Ispade da ćeš ti više ratovat s njima za vrijeme ovog duela u polufinalu nego što ćemo mi sami ovde....

A et vidiš da se čuveni kobasičari ne opterečuju ni jednom ekipom, jer nas interesuje Bayern i znamo da svakog možemo dobit. Ali i svakog protivnika poštujemo i logično da će biti žestoki dueli protiv Reala, ali niti Barce, niti Reala se nikad nismo bojali. Nije Bayernov omjer ni s Barcom loš i tu je pozitivan.

I ovaj izraz kobasičari mi je ovako zanimljiv često, kad ga se sad dotakoh, jer mnogi i ne znaju zašto taj izraz, a i to je izraz pojedinaca koji imaju kompleks prema ovom klubu i koji pojma, barem ne kako treba, nemaju o tradiciji ovog velikog kluba. ;)

ma kakav rat protiv navijaca reala, samo mi je smijesno koliko neki ljudi velicaju nesto sto uopste nije dokazana velicna, a smijesno su mi i tvrdnje da bayern nema sansi protiv toga reala, samo se o tome radi, niti mi je cilj omalovaziti real, niti se stavljam na stranu bayerna nesto posebno, jednostavno samo govorim istine neke i reagujem na smijesne price koje ovdje iznose pojedinci. sad ako je neko shvatio to kao velicanje barcelone, omalovazavanje reala, ili da sam sad nesto previse zaljubljen u bayern, to je problem tih koji to tako razumijevaju, ako kazem da real nije imao nekih jakih utakmica osim barce i da je to gubio uglavnom, to nije omalovazavanje reala nego jednostavna empirijska cinjenica vec vidjena i dokazana i ne znam sta je sad tu problem niti sta ja to ovdje velicam barcelonu, pomenem je samo kad moram spomenuti, da igra bayern sa celzijem recimo ne bi pominjao barcu jer nije to ista liga, a sto je najzanimljivije nikad i ne pominjem barcu prvi niti sam uopste ja taj koji pokrece te price, jednostavno vidim sta su drugi napisali i nadovezem se

uostalom effe fino pogledaj rezultate reala zadnjih godina i reci mi fino jesam li u pravu ja ili ovi sto su opijeni realom i njegovim imenima i kvaziimenima, isto kao sto su opijeni i zadnjih nekoliko godina, bez ikakvih palamudjenja, pogledas fino konkretne pokazatelje i reci dal sam u pravu, a mozes i prebrojati ako ti nije mrsko koliko puta sam ovdje pomenuo barcu i fino da mi pokazes kad sam pomenuo to a da neko prije o tome vec nije pricao ili da sam o tome pricao nicim izazvan

samo dakle crno na bijelo, pa da vidimo ko je u pravu i ko prodaje ovdje ublahe a ko uvijek prica samo realne i konkretne stvari
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 03 apr 2012, 17:17

Iskreno ja bih volio da izade najjaca postava i da odigraju,onako muski kao da smo tamo izgubili pa sad moramo gonjati,bilo bi fenomenalno kada bi postigli gol u prvih 20 ak minuta,vjerovatno bi onda nastupio totalni raspad Marseilla,bilo bi lijepo kada bi jos jedna petica legla :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 apr 2012, 18:47

bavaraccccc je napisao/la:Iskreno ja bih volio da izade najjaca postava i da odigraju,onako muski kao da smo tamo izgubili pa sad moramo gonjati,bilo bi fenomenalno kada bi postigli gol u prvih 20 ak minuta,vjerovatno bi onda nastupio totalni raspad Marseilla,bilo bi lijepo kada bi jos jedna petica legla :D
jarane moram priznat da djelimo isto misljenje. Volio bi da bas ono bude demonstracija sile, a ne sad ono lijevi sastav rutine radi :? mrzim to, ako je fudbal, daj da se igra kako treba, mada svakako vjerujem u pobjedu veceras, ma koliko golova bilo, barem njoj se negleda u zube :twisted:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 apr 2012, 18:47

Eto bavaraccccc ja ću se složiti sa tobom da je Real favorit, ali brate nemoj ići iznad 65-35 jer to ti je ono što najviše možeš za Real nategnuti i ne više od toga. 25% dati šanse bayernu je ipak presmiješno. Ovih 35 % možda isto nekima zvuči premalo no imamo mi previše boljka u ekipi koje nam u postotcima ne daju veće šanse..

Kad bumo već igrali protiv reala onda mogu ići u detalje, sad ne jer današnja tekma još uvijek nije odigrana...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 apr 2012, 19:03

slika
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 apr 2012, 19:11

kad smo vec kod Reala, evo jedna fina slika, doduse birvaktile, al jaka ;)

slika

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 apr 2012, 19:12

Eto daju se postotci veci na Real,mada ja to ne mogu da potvrdim,ali mozda je to i dobro da se Real stavlja u ulogu favorita,prosle godine i mi smo u neku ruku bili favoriti protiv Intera koji je tada jako lose igrao pa nas na kraju ljudi ukopase i izbacise iz LP,sve je otvoreno,iskreni i pravi navijaci Reala ne daju nikakvu prednost naspram Bayerna,cak jako ozbiljno i sa velikim respektom gledaju na Bayern,ja cu reci sanse su 50:50 onaj koga sreca pomiluje ide u finale i to je to.
VOLIM BAYERN

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 apr 2012, 19:37

ima li prenos na sat1 ili negjde???neki regionalni tv?
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 apr 2012, 19:39

proFCB je napisao/la:ima li prenos na sat1 ili negjde???neki regionalni tv?
Ima na Sat1...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: SWOT i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []