RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 17:41

ŠB_Fidelis je napisao/la:Prvo, imas warn za ''krstenje'' nazive gradova i klubova.
Drugo, reci da si neutralan i onda napisati te nebuloze i direktna vrijedjanja moze samo licemjerna osoba.
Trece, Široki ima podrsku guzonja, levata iz politike? A pazi Velez nije imao onda kad je bio netko i nesto? Smijesno.
Široki ima podrsku ljudi iz svog grada, gospodarstvenika i onih unutar HR, i samim time ima jake sponzore i nitko im nista ne treba poklanjati. Politika je suti i radi i placaj obveze. Politika koju bi svi ostali trebali usvojiti ako ova liga konta naprijed.
Sto se ostalog tice, ne vidim gdje je itko osporio Velezu ono sto jest i ono sto mu pripada. Naravno da je jedan od ponosa i simbola Mostara i Hercegovine.
Ali, htio to netko priznati ili ne, htio to netko prihvatiti ili ne, jest i Široki Brijeg, pocevsi od svog kosarkaskog kluba koji je ubjedljivo najjaci sportski kolektiv u drzavi, pa sve do nogometnog kluba koji ima najurednije racune i najvisi stupanj organizacije u BiH.
Sta ti o tome osobno mislis ili sto ti i koliko smeta, je neka druga prica, meni Velez ne smeta, nikad mi nije smetao, niti mi ima razloga smetati. ;) Zivio.
Svaka čast!
Sasvim realan post
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 17:50

I možete mi se smijati,Velež se treba ugledati na Široki.
Kako sam već spomenuo,iza Veleža je nezgodnih 20 godina,možda smo najviše izgubili,ne možda,sigurno jesmo.
Ali isto tako,ne živi se od prošlosti,iza Širokog su jake firme,zašto ne bi bile i iza Veleža?
Bosnalijek,BH Telecom,sve je to u redu ali zašto se ne bi uključili i mostarski,hercegovački poduzetnici i 'pogurali' voljeni klub?
Dosta mi je više kukanja i sažalijevanja i podsmijeha prema Širokom,bola Široki je(ma koliko mi se ne sviđala politika u tom klubu)fenomen,konstantno su u vrhu,u Evropi.
Da,jaki su financijski,ali zašto mi to nismo?
Vječno u našim srcima.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 apr 2012, 17:52

tepsija je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Napalili se Rođeni kao da igraju sa Manchester unitedom a ne Širokim!Imam osjećaj da će sutra izgorit od pretjerane želje,planuće kao šibica .

@Felix123

Ne može se porediti Velež ni sa jednim klubom u BiH,jedini je koji je ostao bez svog stadiona,bez svega onoga što je kao klub napravio,naravno...zajedno sa navijačima koji su pravili taj stadion.
Druga stvar...je ta(ne volim se vraćati nazad ali moram)što je Velež baš kao i Mostar,pretrpio veliko razaranje i 'unazađivanje',trebalo je sve to ispočetka,uz silne neprijatelje.
Treća stvar...Velež je bio pod palicom nesposobnih i neškolovanih ljudi koji su preko tog istog kluba tražili svoj prosperitet,bez da išta ulažu.
Četvrta stvar...sve se to brebrodilo i Velež sa mahom svojim(mostarskim)igračima u zadnje vrijeme djeluje ozbiljno.
Peta stvar...sve najbolje sutra i da se osjećate ugodno,neka bolji pobijedi,nadam se da ćemo to biti mi ;)

@avlami97
Nisi baš u pravu,ljudi u Širokom su uvijek bili jasno nacionalno opredjeljeni(što im ne zamjeram) i mahom su navijali za Dinamo,malo manje za Hajduk,a tek mali dio za Velež,i to su činjenice.Nemoj mješati zrinjevce i Široki,razlika je to.
[/quote][/quote]
Ne moraš mi vjerovati, ali sam često dolazio u Široki i gledao utakmice tog kluba prije rata. Oni su često mijenjali rang takmičenja, al' su najčešće bili u Regionalnoj lig Jug BiH.
Većina ljudi sa kojim sam tada pričao navijala je za Velež, dok je manji dio navijao za Dinamo i Hajduk.
Nemojte misliti da sam išao mahsuz da gledam Mladost, išao sam da gledam Pofalićki i GP Bosnu, koji su se tada takmičili u istom rangu. Češće Pofalićki :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 17:59

Možda su simpatizirali Velež ali Dinamo i Hajduk su bili na prvom mjestu.Ista situacija je i ostalim mjestima u zap. Hercegovini...Grude,Posušje,Ljubuški...nikad tu Velež nije bio broj jedan.Ponavljam,imali smo određen broj simpatizera tamo i ništa više.
Vrlo dobro poznajem taj kraj,rođen sam tamo.
Vječno u našim srcima.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 apr 2012, 18:02

Pofalićki je institucija za Mladost bio. :)

Nemojte mi bola kvariti temu, taman smo neko vrijeme pisali bez nekih većih kačenja i sad upadne par pajda i napraviše haos. I onaj sa pivom i krezavim likovima iza gola. :lol: Znači, Bože sačuvaj. :lol:
Who dares, wins !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 apr 2012, 18:09

Razlika između veleža i širokog je u tome što su za velež navijale generacije mostaraca i raje iz hercegovine i što će i dalje navijati u bilo kojoj ligi da igra ,dok široki zavisi od volje par pojedinaca koji će kad tad dići ruke od kluba i on će završiti kao što je završio brotnjo ,bosna iz visokog ,modrića itd .

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2012, 18:12

ŠB_Fidelis je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:velež - željo je derbi.
velež - sarajevo je derbi.

velež - široki brijeg je žalosna realnost BH fudbala.

A gdje TI živiš pajdo?
Derbi nije samo povijest. Derbi je i forma, snaga momcadi, pozicija na tabeli, lokalna pripadnost... Po toj gore istoj logici je derbi i Man United i (lupam) Notthingham Forrest. To sto bi ih razbili 15:0 je druga stvar, ali eto, derbi je. No, samo lud covjek ce reci da derbi nije i Man United i Chelsea, npr.
Naravno, to se ne odnosi na ovaj slucaj, medjutim, htio to netko ili ne, Velez - Široki je jedan od hercegovackih derbija, to toliko je sigurno. Ako je to nekome tesko priznati ili krivo, ili ispod casti il sta vec, to nece izbrisati postojecu situaciju, a nece nikad nitko naprijed ni ici ako ce vjecno se pozivati na neku povijest, a dotad tapkati u mjestu. ;) Prema tome, svi lijepo doci i podrzati svoj klub u stvaranju vlastite povijesti, jer ona se upravo u ovom momentu i pise, za nekoga svijetlija, za nekoga malo manje.
Kak god, utakmica se sutra obavezno gleda.

Druze moj,

Samo 12 mjeseci prije nego je Velezu ukraden (ilegalno i pod bespravnim ugovorom prisvojen) stadion - Velez je na UEFA rang listi bio 53.ci klub Evrope.... ispred Rome, ispred Manchester Uniteda, ispred mnogih mnogih drugih.

Vama je igrat s Velezom PRAZNIK. Ukazivanje gospe u Medjugorju nije ni upola blagoslov koliki je blagoslov da VI imate priliku igrat s Velezom. Idi sad se zahvali Bogu za tu cast.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2012, 18:15

nidi je napisao/la:Razlika između veleža i širokog je u tome što su za velež navijale generacije mostaraca i raje iz hercegovine i što će i dalje navijati u bilo kojoj ligi da igra ,dok široki zavisi od volje par pojedinaca koji će kad tad dići ruke od kluba i on će završiti kao što je završio brotnjo ,bosna iz visokog ,modrića itd .
Razlika izmedju Veleza i Sirokog je sto je Velez u istoriji svih klubova BiH bio klub koji je dostigao najvisi rang na UEFAinoj listi IKAD pa do dan danas.

A da nam nisu stadion ukrali, koristili ga za konc logor, pravili belaje svaki put kad Velez treba igrat na SVOM stadionu, pravili belaje kad im zavalimo gol u 94toj minuti, pucali po raji koja ide da gleda SVOJ Velez na SVOM stadionu - mi bi i dan danas bili medju 200 najjacih klubova Evrope - GARANT.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2012, 18:21

Ko je to u BiH od SVOJIH PARA napravio stadion poslije rata?

Niko. Dolazile donacije od FIFE i trosile se na Modricu, trosile se na Laktase, na Grude :roll: . Velezu je ukraden stadion pa je opet napravio jos jedan. Velez je prolazio kroz godine gdje je radi saveznistva SDA i HDZ Velez dobivao 1/2 para koje je dobivao Svinjski - a da ne govorimo o tome da i dan danas je taj stadion "podaren Zrinjskom" totalno nelegitimnim papirom gdje je neko ko nije bio vlasnik stadiona bez prava da to uradi iznajmio stadion nekom drugom. :lol:

I vi Listicani da pricate o igranju s Velezom.

Da si u crkvi kleco citav zivot nebi dobio ovaku premiju - zapamti to.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 03 apr 2012, 18:25

nidi je napisao/la:Razlika između veleža i širokog je u tome što su za velež navijale generacije mostaraca i raje iz hercegovine i što će i dalje navijati u bilo kojoj ligi da igra ,dok široki zavisi od volje par pojedinaca koji će kad tad dići ruke od kluba i on će završiti kao što je završio brotnjo ,bosna iz visokog ,modrića itd .
Čitas li iz dlanova,bacaš li grah i kašike ,taroot i te spike??? :D
Pola Mostara samo navija za Velež kakva raja iz Hercegovine
Nesto Jablanice i Konjic i to je to
Knjiga pala na tri slova
A ovo boldirano su prije 10 godina rekli da cemo za 5 godina propast,gle čuda 8 sezona za redom ,ljeti guzu toćamo u Europi
Sto se same utakmice sutra tiče ,imamo puno izostanak ,tu jedino vidim vašu šansu

Vama je igrat s Velezom PRAZNIK. Ukazivanje gospe u Medjugorju nije ni upola blagoslov koliki je blagoslov da VI imate priliku igrat s Velezom. Idi sad se zahvali Bogu za tu cast.

Hahahahahaha ovo ide u najsmjesniji postovi na forumu :D
Zadnja izmjena: felix123, dana/u 03 apr 2012, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 18:28

Sve je to istina,i za stadion,i za istoriju,za uspjehe Veleža na međunarodnoj sceni,za imidž.
Ali,idemo se više trznuti,nećemo valjda doživotno živjeti u 80-im...toga više nema!
Ostaju titule i lijepa sjećanja ali jednostavno,treba ići dalje.
Pogledajte slavni Dynamo Dresden gdje je sada pa pogledajte selo Hoffenheim ili pogledajte Millwall,pa pogledajte Fulham.
Hajdemo se vratiti na te stare staze slave,hajdemo mi biti konačno u vrhu,hajdemo mi dobiti Širokog ili Sarajeva 3:0 u gostima.
Nemojmo više gledati 'mrske neprijatelje',gledajmo malo više sebe.
Sutra je savršen dan da se 'vratimo'!
Usredotočimo se na ono šta volimo,na Velež!
Vječno u našim srcima.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 apr 2012, 18:34

Ajd kad smo vec navalili na ovu temu da i ja nesto napisem.Široki trenutno najbolje odnose ima s Velezom,mislim na ljude iz klubova.Sutra ce veliki broj Širokobrijezana biti u Vrapčićima i nadam se da vas prolazimo jer onda mogu cijelu godinu zafrkavati prijatelje koji navijaju za Velez.Mi nismo smjeli koristiti ime Široki Brig ni za grad ni za klub al smo uvijek postojali i igrali ligu koju smo mogli i koju su financije dopustale,a poznat je bio odnos vlasti prema nasim krajevima.Što se tiče navijača iz Širokog koji su navijali za Velez njih je bilo al u puno manjoj mjeri nego onih sto su isli u Zagreb i navijali za Dinamo.Meni bi Velez danas bio drag da nema petokraku koja je ubijala u oba rata,I 45 i 95 bilo to nekome drago ili ne.Velez danas nema nista od starog Veleza,ni navijače,ni stadion ni nista.Prije je hercegovina navijala za njega a sada samo Bošnjaci.Na stadionu vjerske poruke,vjerske zastave,jel to vas Velez????Vama je ovo događaj,nama nije i zato cemo vas sutra lagano proci.Ako i ne prođemo,Boze moj Europa je skoro osigurana idemo dalje a ja cu vam prvi cestitati.Dosle su i vase 4 godine.Hering iz Širokog vam je sponzor,upitajmo se zasto??? :D :D Pozdrav!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2012, 18:45

ŠB.TRN je napisao/la:Ajd kad smo vec navalili na ovu temu da i ja nesto napisem.Široki trenutno najbolje odnose ima s Velezom,mislim na ljude iz klubova.Sutra ce veliki broj Širokobrijezana biti u Vrapčićima i nadam se da vas prolazimo jer onda mogu cijelu godinu zafrkavati prijatelje koji navijaju za Velez.Mi nismo smjeli koristiti ime Široki Brig ni za grad ni za klub al smo uvijek postojali i igrali ligu koju smo mogli i koju su financije dopustale,a poznat je bio odnos vlasti prema nasim krajevima.Što se tiče navijača iz Širokog koji su navijali za Velez njih je bilo al u puno manjoj mjeri nego onih sto su isli u Zagreb i navijali za Dinamo.Meni bi Velez danas bio drag da nema petokraku koja je ubijala u oba rata,I 45 i 95 bilo to nekome drago ili ne.Velez danas nema nista od starog Veleza,ni navijače,ni stadion ni nista.Prija je hercegovina navijala za njega a sada samo Bošnjaci.Na stadionu vjerske poruke,vjerske zastave,jel to vas Velez????Vama je ovo događaj,nama nije i zato cemo vas sutra lagano proci.Ako i ne prođemo,Boze moj Europa je skoro osigurana idemo dalje a ja cu vam prvi cestitati.Dosle su i vase 4 godine.Hering iz Širokog vam je sponzor,upitajmo se zasto??? :D :D Pozdrav!!!
Prvo, ne kaze se "prija" nego "prije". Prije bi bila mojoj mami majka moje zene. A prije je "ranije".

Drugo, 45 petokraka nije ubijala osim one koji su iskorijenili Jevreje i klali Srbe po Jasenovcu - i cak nisu ni te ubijali nego ih hapsili, a ubijali su one koji su pruzali oruzani otpor tokom hvatanja ratnih kriminalaca (i neka su).

Trece, 95te nije vas ubijo niko - nego obratno. Proslo 20 godina od rata - valjalo bi malo da naucis sta se desilo u stvarnosti.

Cetvrto, Velezova petokraka je bila simbol radnika i radnicke klase 2 decenije prije nego je postala simbol komunista Jugoslavije. To su 2 razlicita obiljezja - mada se Rodjeni ne stide svoje radnicke istorije i odnosa sa socijalistima i komunistima. Bolji su bili ljudi 1000 puta nego oni koji su punili Jasenovac.

Peto, nama nije utakmica sa Sirokim dogadjaj - nama je dogadjaj POBJEDA NAD FASIZMOM - sto u stvari i jeste ovo sto se desava nakon 15 godina pokusavanja gasenja Mostarske svetinje, nakon otimanja stadiona, nakon raznih seljackopolitickih smicalica - dozivljaj je pobjedit sve te fasiste i opet biti u zoni onih koji idu dalje.

Vi ste u svemu ovom zaista nebitni. Svak od nas bi radije igro sa Borcem pripremnu utakmicu nego s vama Ligu Sampiona.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2012, 18:48

I jos nesto - upravo zato sto je DOZIVLJAJ ovo sve preziviti - upravo iz tog razloga, nije toliko ni bitno hoce li Velez pobjedit sutra.

Cim se Velez nije ugasio - mi smo pobjednici. A titule ce doci kad tad - to je neizbjezno. To je Velez.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 03 apr 2012, 18:52

ŠB.TRN je napisao/la:Ajd kad smo vec navalili na ovu temu da i ja nesto napisem.Široki trenutno najbolje odnose ima s Velezom,mislim na ljude iz klubova.Sutra ce veliki broj Širokobrijezana biti u Vrapčićima i nadam se da vas prolazimo jer onda mogu cijelu godinu zafrkavati prijatelje koji navijaju za Velez.Mi nismo smjeli koristiti ime Široki Brig ni za grad ni za klub al smo uvijek postojali i igrali ligu koju smo mogli i koju su financije dopustale,a poznat je bio odnos vlasti prema nasim krajevima.Što se tiče navijača iz Širokog koji su navijali za Velez njih je bilo al u puno manjoj mjeri nego onih sto su isli u Zagreb i navijali za Dinamo.Meni bi Velez danas bio drag da nema petokraku koja je ubijala u oba rata,I 45 i 95 bilo to nekome drago ili ne.Velez danas nema nista od starog Veleza,ni navijače,ni stadion ni nista.Prije je hercegovina navijala za njega a sada samo Bošnjaci.Na stadionu vjerske poruke,vjerske zastave,jel to vas Velez????Vama je ovo događaj,nama nije i zato cemo vas sutra lagano proci.Ako i ne prođemo,Boze moj Europa je skoro osigurana idemo dalje a ja cu vam prvi cestitati.Dosle su i vase 4 godine.Hering iz Širokog vam je sponzor,upitajmo se zasto??? :D :D Pozdrav!!!
Kako te nije stid tako pricati. Vi na stadionu svastike postavljate a nama petokraku kritiziras. Logicno ako gledas iz perspektive Ante Pavelica.

95% navijaca Veleza se distancira od nacionalizma i jednom u 50 utakmica neka budala donese nesto vjersko ili nacionalno i vi se toga spopadnete narednih 5 godina.I sad to prepricavate kao svaka tekma takva obiljezja. Bla bla bla. 95% navijaca veleza kritikuje svaku pojavu nacionalizma. Vi kritikujete Velez zbog 5% hajvana i kretena, iako 95% to osudjuje.Ovo dolazi od srbina samo da znas. Pogledaj moje komentare prethodne i sam skontaj. Hajmo sad malo vas pogledati.

Kod vas ste svi nacionalisti i redovno na svakoj utamici nacionalisticka i vjerska pa i fasisticka obiljezja a niko od vas to ne kritikuje nego svi podrzavate. Nemoj vise se javljat molim te.

Petokraka na grbu Veleza postoji od 1922 godine i nema veze sa SFRJ. A sve i da ima moze ti smetati jedino ako ti je Hitler bio pravo draga osoba i tebi i tvojima.

300 vas na tribinama. Dobro je ovaj rekao kada par ljudi digne ruke Siroki se raspada kao Brotnjo.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 03 apr 2012, 19:13

Mostarac-Velezovac kaze :"Peto, nama nije utakmica sa Sirokim dogadjaj"
Analic kaze :"95% navijaca Veleza se distancira od nacionalizma i jednom u 50 utakmica neka budala donese nesto vjersko ili nacionalno i vi se toga spopadnete narednih 5 godina"

Eto taj jednom u 50 utakmica je upravo bio protiv Širokog ,kad ste dignuli parolu 8.dalmatinska brigada ,koja je pobila 60-tak svecenika na Širokom Brijegu (ako ste se protiv svecenika borili jada i antifazisma i vase POBJEDE NAD FAŠIZMOM)
Zao mi je al nije za vas džabe ona nema UDBE ,nema bodova :(

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 03 apr 2012, 19:17

slika

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2012, 19:22

Ima ovih par likova iz SB sto su onako nekako cini mi se ok momci al pokusavaju ovdje ulaziti u neke diskusije koje jednostavno ne mogu dobiti. Mislim sve na stranu sta je bilo u prosloom ratu i to sam cinjenica da im u klubu ima mjesta samo za KATOLIKE je dovoljna da covjek dobije odredjeno stajaliste prema svemu tome. Sto se tice toga velika je razlika izmedju njih i Zrinjskog.

Drugo svi smo mi skupa na dnu modernih svjetskih tokova i taraba smo. U principu diskuaija dva pjana i propaliteta ko je veci gospodin. Malo surova metafora al je poenta ista.

Trece momci su ove sezone zasluzili respekt i sve da izgubimo sutra. Ova kup utakmica je neko rastojanje od 100 metara a pred nama su desetine kilometara da se vratimo na stare grane. Znaci nije da je nebitno al je samo jedna kockica u puno vecem kolazu.

Puno je bitnije napraviti par igraca i prodati ih ,razviti sistem nego neke sporadicne pobjede nad nekim SB il Kozarom il ne znam nad kim vec.

Kanite se politike i supljaka .... a prica SB,Zrinjski,Velez se moze svesti na onu staru nema niko bitnije od komsije. Sto prije svi mi to skontamo bolje po nas !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 apr 2012, 19:38

tepsija je napisao/la:Sve je to istina,i za stadion,i za istoriju,za uspjehe Veleža na međunarodnoj sceni,za imidž.
Ali,idemo se više trznuti,nećemo valjda doživotno živjeti u 80-im...toga više nema!
Ostaju titule i lijepa sjećanja ali jednostavno,treba ići dalje.
Pogledajte slavni Dynamo Dresden gdje je sada pa pogledajte selo Hoffenheim ili pogledajte Millwall,pa pogledajte Fulham.
Hajdemo se vratiti na te stare staze slave,hajdemo mi biti konačno u vrhu,hajdemo mi dobiti Širokog ili Sarajeva 3:0 u gostima.
Nemojmo više gledati 'mrske neprijatelje',gledajmo malo više sebe.
Sutra je savršen dan da se 'vratimo'!
Usredotočimo se na ono šta volimo,na Velež!

Enough said :!:

Bravo :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 03 apr 2012, 19:39

tepsija je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Govorim u ime 90 % simpatizera Veleža,ali nema veze,nećemo si mi sada...treba da budemo jaki i složni.
Samo da prođemo,kupiću ti Colu od 2 litra ali ne onu sky nego original :)[/quote

Mozda ti govoris u ime 90% krezubih pijanaca iza gola kojih ukupno ima oko 30-tak ali to ti nije ni 1 % simpatizera Veleza kako ti kazes. Ja cu sutra na utakmicu aBd da navijam za Velez a ne za vas iza gola,pa zato burazuru ako hoces da ne vrijedjas nikoga nemoj da pjevas da je velez Bog. Moze li tako? A zaboli mene..sta ti pijes. tvoja stvar
Vidim da si se nešto nabrijao pa ne bih rekao da te ne zaboli.Šta ti nije jasno?
Šta je sporno,piva,je li?
Teško da si ti simpatizer,ti si neki što navija protiv Zrinjskog a ne navija za Velež.
Sa ovim postom završam bilo kakvu dalju konverzaciju s tobom,intelektualno si inferioran.
ne citas ti dobro. znaci zaboli mene neka stvar sta ti pijes i koliko imas zuba. sporna je spomenuta navijacka pjesma koja vrijedja veliki dio navijaca veleza koji ce sutra ispuniti dedarsku tribinu i biti izlozeni maltretiranju i vrijedjanju vjerskih osjecanja od strane tebe i takvih.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.