NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL 2011/2012
kingsi sinoc veoma efikasni, zgazili su edmontona u canadi s 4-1. do kraja sezone ostalo jos samo 4 meca.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hawksi osigurali playoff sinicnjom ludom utkamicom protiv Predatorsa na gostovanju... vodili smo 4-0, da bi ljudi iz 5-6 sutrva izjednacili na 4-4
..na kraju smo opet sabrali glavu i dali taj gol za pobjedu...pa ebo bi im majku da si zijanili ovu tekmu...samo nebi nikako volio predatorse u playoffu volio bi ih izbjeci ako je ikako moguce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kako stvari stoje a tako će vjerovatno i ostati Rangersi će u prvom krugu PO igrati protiv Capitalsa (jedino bi se Buffalo mogao umješati) a što je još zanimljivije zadnju utakmicu regularne sezone će također igrati u MSG.
Ove sezone su odigrali 3 utakmice i rezultat je 2:1 za NY.
Večeras Rangersi igraju protiv Bruinsa pa protiv Flayersa i Penguinsa i zadnju protiv Capitalsa, bit će teško osvojiti regularnu sezonu
PS: 1:0 Gaborik strijelac nakon greške Bruinsa u napadu
, inače Rangersi bolji
Ove sezone su odigrali 3 utakmice i rezultat je 2:1 za NY.
Večeras Rangersi igraju protiv Bruinsa pa protiv Flayersa i Penguinsa i zadnju protiv Capitalsa, bit će teško osvojiti regularnu sezonu
PS: 1:0 Gaborik strijelac nakon greške Bruinsa u napadu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo Hawksi mogu primit 4 gola iz 16 suteva na gol i niko vise 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kingsi sinoc nadigrali edmonton, na kraju 2-0 iako su kingsi imali preko 30 suteva na gol. quick maestralan, 10. put ove sezone da je sacuvao nulu(nijedan golman nema toliko shutouts trenutno).
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad bi nas golman barem primio 1-2 , a da ne pricam da cuva 0 nas niko nebi mogao dobit
...pa ebo mater ne mozes dati golova koliko mozes primit 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma quickie je jedinstven - njegova je buducnost biti ce najbolji golman svijeta godinama ako nastavi ovakoSaltCityAttack je napisao/la:kad bi nas golman barem primio 1-2 , a da ne pricam da cuva 0 nas niko nebi mogao dobit...pa ebo mater ne mozes dati golova koliko mozes primit
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma imaju Hawksi sad 7 miliona prostora care..mozemo sad dovest golmana, pa Niemi je trazio 4 m, a mi imali 1.8m...mi mu nudili to i da ce dobiti povecanje kad se salary oslobodi on nije odgovarao i ako je zelio tu da ostane, ali mi smo trebali golmana i doveli smo Turkoa iz Dallasa, a Niemi potpise za 2m za Sharkse ..znaci 200k dobio vise nego sto su mu Hawksi mogli dati u tom trenutku.
Ma dovest cemo mi valjda, ali ako ko bude slobodan od ovih boljih ebiga ..nama se ne isplati praviti trade, jer mi zaist aimamo finu ekipu i sad davati ove mlade igrace nema sanse
Ma dovest cemo mi valjda, ali ako ko bude slobodan od ovih boljih ebiga ..nama se ne isplati praviti trade, jer mi zaist aimamo finu ekipu i sad davati ove mlade igrace nema sanse
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 apr 2012, 16:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Flyersi pregaženi u prvoj četvrtini
4:0 za Rangerse, igra se dosta žestoko, dosta isključenja i tuče
čini mi se da nije prošlo samo par minuta kad neka od ekipa nije imala isključenog igrača
Bryzgalov ima 7/11 , da @Salt vidi da nisu samo Hawksi šuplji
Rangersi posljednji put kada su imali +50 pobjeda bili su i prvaci 1994 g. samo kažem
PS: Šta ovo ovako malo ljubitelja NHL hokeja ima???
PS1: Gaborik za 5:1, odličan gol na asistenciju Callahana i ponovo iz PP, već treći gol iz PP na utakmici za Rangerse, dok ovo pišem 5:2 također iz PP za Simmondsa
sipaju golovi ko iz kabla
PS2: Jao šta odbrani Bryzgalov, primio je petaka a brani odlično
PS3 (a nije play station 3
): Rangersi pobjedili 5:3 i pobjednici su Istočne konferencije
Bryzgalov ima 7/11 , da @Salt vidi da nisu samo Hawksi šuplji
Rangersi posljednji put kada su imali +50 pobjeda bili su i prvaci 1994 g. samo kažem
PS: Šta ovo ovako malo ljubitelja NHL hokeja ima???
PS1: Gaborik za 5:1, odličan gol na asistenciju Callahana i ponovo iz PP, već treći gol iz PP na utakmici za Rangerse, dok ovo pišem 5:2 također iz PP za Simmondsa
PS2: Jao šta odbrani Bryzgalov, primio je petaka a brani odlično
PS3 (a nije play station 3
I'm not insane, my mother had me tested!
Zahuktava se borba za zadnja mjesta koja vode u PO. Na istoku boj biju Capitalsi i Sabresi, prvi igraju sa Panthersima i Ragsima a drugi sa Flyersima i Bruinsima. Po meni Capsi će upast u PO, razpored im je malkice lakši. Postoji i teoretska šansa da upadnu i jedni i drugi ako Florida ne uzme barem jedan bod u zadnje dvije utakmice, ipak mislim da taj scenario nećemo gledati.
Na zapadu yebe lud zbunjenog. Šanse za PO imaju Phoenix, Dallas, LA i San Jose. Interesantno je da LA i SJ igraju zadnje dvije utakmice jedni protiv drugih pa bi to mogao iskoristiti Dallas koji još ima igrati sa Predatorsima i Bluesima. Phoenix je po meni siguran, Smith sinoć 54 odbrane
.
Bit će zanimljivo.
Na zapadu yebe lud zbunjenog. Šanse za PO imaju Phoenix, Dallas, LA i San Jose. Interesantno je da LA i SJ igraju zadnje dvije utakmice jedni protiv drugih pa bi to mogao iskoristiti Dallas koji još ima igrati sa Predatorsima i Bluesima. Phoenix je po meni siguran, Smith sinoć 54 odbrane
Bit će zanimljivo.
YNWA!
Nova serija NHL 36, do sada snimljene epizode: Richards, Lidstrom, Bergeron, Neil, Kane
http://www.youtube.com/results?search_q ... 47l2j4l6l0" onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.youtube.com/results?search_q ... 47l2j4l6l0" onclick="window.open(this.href);return false;.
YNWA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
HOPLIT je napisao/la:Zahuktava se borba za zadnja mjesta koja vode u PO. Na istoku boj biju Capitalsi i Sabresi, prvi igraju sa Panthersima i Ragsima a drugi sa Flyersima i Bruinsima. Po meni Capsi će upast u PO, razpored im je malkice lakši. Postoji i teoretska šansa da upadnu i jedni i drugi ako Florida ne uzme barem jedan bod u zadnje dvije utakmice, ipak mislim da taj scenario nećemo gledati.
Na zapadu yebe lud zbunjenog. Šanse za PO imaju Phoenix, Dallas, LA i San Jose. Interesantno je da LA i SJ igraju zadnje dvije utakmice jedni protiv drugih pa bi to mogao iskoristiti Dallas koji još ima igrati sa Predatorsima i Bluesima. Phoenix je po meni siguran, Smith sinoć 54 odbrane.
Bit će zanimljivo.
Coyoti su po meni najlosi od svih koji se bore za playoff..od LAK,Sharksa...Mozda su tu u rangu sa Dallasom..ja ocekujem da tu upadnu Kingsi i Sharksi sigurno, a za ove dvije ostale bice gutavo
Ja ipak mislim da je Dallas sinoc izgubio sve sanse za plasman u playoff porazom kuci od Sharksa...ovo sad sto imamo to je sigurno...samo najebase Rengersi pravo..oni prvi i na kraju ce dobiri Capitalse...istina Capitalsi u regularnoj sezoni jako losi ove sezone, ali ne treba zaboraviti da njihova ekipa sigurno ima bolji kvlitet od prikazanog..nekad su igrali regularni dio sezone perfektno, a u playoffu lose, tako da ocekujem da oni sad naprave obrnuto
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kod nas izgleda samo vecinom prate nba. licno meni je mnogo interesantnija liga nhla.SheldonCooper je napisao/la: PS: Šta ovo ovako malo ljubitelja NHL hokeja ima???
Igračima Phoenixa treba skinuti kapu. Kada se uzme u obzir u kakvim uslovima igraju (bez prave navijačke baze, ekipa u vlasništvu lige itd.) plasman u PO je veliki uspjeh. Izgleda da sva ta situacija motiviše igrače.
YNWA!
kingsi sinoc osigurali playoffse iako su na penale izgubili protiv sharksa s 5-6. jos uvijek su 3. u western conference, treba se veceras nadati da ce bluesi pobijediti phoenix i onda sami odluciti sve s pobjedom u san joseu sutra.
kako samo udaraju balkanci, milan lucic
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sto ti je rec' Bostonamerosm je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace veceras zadnje tekme reg sezone za sve timove, Bruinsi u TD Gardenu igraju sa Sabresima.
U PO izgleda igramo sa division rivals Senatorsima, a u reg sezoni imamo 5-1 omjer protiv njih
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najinteresantniji duel prvog kola PO će biti Pens- Flyers, mislim da ćemo se tu nagledati svega a da će Pensi na kraju dobit seriju. Inače u PO ću navijat za Boston na istoku, za San Jose na zapadu a u svakom slučaju svim svojim bićem kontra Vancouvera, njih stvarno ne podnosim.
Chicago upravo dobio Detroit u shootoutu. Upravo čitam da su produžili ugovor Emery-u na još godinu dana (1,15 mil.).
Ps: Transparent iz Bostona je photoshop, na originalu je pisalo nešto kao: " I only wish I got 2 minutes for hooking."
Chicago upravo dobio Detroit u shootoutu. Upravo čitam da su produžili ugovor Emery-u na još godinu dana (1,15 mil.).
Ps: Transparent iz Bostona je photoshop, na originalu je pisalo nešto kao: " I only wish I got 2 minutes for hooking."
YNWA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 apr 2012, 23:25, ukupno mijenjano 4 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.