NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

STEVIE
Kontakt:

Re: NHL 2011/2012

Post Postao/la STEVIE » 31 mar 2012, 16:34

kingsi sinoc veoma efikasni, zgazili su edmontona u canadi s 4-1. do kraja sezone ostalo jos samo 4 meca.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 20:00

Hawksi osigurali playoff sinicnjom ludom utkamicom protiv Predatorsa na gostovanju... vodili smo 4-0, da bi ljudi iz 5-6 sutrva izjednacili na 4-4 :)..na kraju smo opet sabrali glavu i dali taj gol za pobjedu...pa ebo bi im majku da si zijanili ovu tekmu...samo nebi nikako volio predatorse u playoffu volio bi ih izbjeci ako je ikako moguce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 apr 2012, 23:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 02 apr 2012, 00:32

Kako stvari stoje a tako će vjerovatno i ostati Rangersi će u prvom krugu PO igrati protiv Capitalsa (jedino bi se Buffalo mogao umješati) a što je još zanimljivije zadnju utakmicu regularne sezone će također igrati u MSG.
Ove sezone su odigrali 3 utakmice i rezultat je 2:1 za NY.

Večeras Rangersi igraju protiv Bruinsa pa protiv Flayersa i Penguinsa i zadnju protiv Capitalsa, bit će teško osvojiti regularnu sezonu

PS: 1:0 Gaborik strijelac nakon greške Bruinsa u napadu :D , inače Rangersi bolji
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 02:35

samo Hawksi mogu primit 4 gola iz 16 suteva na gol i niko vise :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 apr 2012, 17:07

kingsi sinoc nadigrali edmonton, na kraju 2-0 iako su kingsi imali preko 30 suteva na gol. quick maestralan, 10. put ove sezone da je sacuvao nulu(nijedan golman nema toliko shutouts trenutno).

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2012, 18:09

kad bi nas golman barem primio 1-2 , a da ne pricam da cuva 0 nas niko nebi mogao dobit :)...pa ebo mater ne mozes dati golova koliko mozes primit :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 apr 2012, 19:08

SaltCityAttack je napisao/la:kad bi nas golman barem primio 1-2 , a da ne pricam da cuva 0 nas niko nebi mogao dobit :)...pa ebo mater ne mozes dati golova koliko mozes primit :)
ma quickie je jedinstven - njegova je buducnost biti ce najbolji golman svijeta godinama ako nastavi ovako ;) a hawksi bi trebali ljeti osloboditi malo salary hit pa pokusati potpisati cory schneidera, i to je paklen golman..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2012, 20:14

ma imaju Hawksi sad 7 miliona prostora care..mozemo sad dovest golmana, pa Niemi je trazio 4 m, a mi imali 1.8m...mi mu nudili to i da ce dobiti povecanje kad se salary oslobodi on nije odgovarao i ako je zelio tu da ostane, ali mi smo trebali golmana i doveli smo Turkoa iz Dallasa, a Niemi potpise za 2m za Sharkse ..znaci 200k dobio vise nego sto su mu Hawksi mogli dati u tom trenutku.

Ma dovest cemo mi valjda, ali ako ko bude slobodan od ovih boljih ebiga ..nama se ne isplati praviti trade, jer mi zaist aimamo finu ekipu i sad davati ove mlade igrace nema sanse
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 apr 2012, 16:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 04 apr 2012, 01:55

Flyersi pregaženi u prvoj četvrtini :lol: 4:0 za Rangerse, igra se dosta žestoko, dosta isključenja i tuče :evil: čini mi se da nije prošlo samo par minuta kad neka od ekipa nije imala isključenog igrača :lol:

Bryzgalov ima 7/11 , da @Salt vidi da nisu samo Hawksi šuplji :lol:

Rangersi posljednji put kada su imali +50 pobjeda bili su i prvaci 1994 g. samo kažem :D

PS: Šta ovo ovako malo ljubitelja NHL hokeja ima???

PS1: Gaborik za 5:1, odličan gol na asistenciju Callahana i ponovo iz PP, već treći gol iz PP na utakmici za Rangerse, dok ovo pišem 5:2 također iz PP za Simmondsa :lol: sipaju golovi ko iz kabla

PS2: Jao šta odbrani Bryzgalov, primio je petaka a brani odlično

PS3 (a nije play station 3 :lol: ): Rangersi pobjedili 5:3 i pobjednici su Istočne konferencije
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 04 apr 2012, 10:43

Zahuktava se borba za zadnja mjesta koja vode u PO. Na istoku boj biju Capitalsi i Sabresi, prvi igraju sa Panthersima i Ragsima a drugi sa Flyersima i Bruinsima. Po meni Capsi će upast u PO, razpored im je malkice lakši. Postoji i teoretska šansa da upadnu i jedni i drugi ako Florida ne uzme barem jedan bod u zadnje dvije utakmice, ipak mislim da taj scenario nećemo gledati.

Na zapadu yebe lud zbunjenog. Šanse za PO imaju Phoenix, Dallas, LA i San Jose. Interesantno je da LA i SJ igraju zadnje dvije utakmice jedni protiv drugih pa bi to mogao iskoristiti Dallas koji još ima igrati sa Predatorsima i Bluesima. Phoenix je po meni siguran, Smith sinoć 54 odbrane :shock: .

Bit će zanimljivo.
YNWA!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 04 apr 2012, 11:00

Nova serija NHL 36, do sada snimljene epizode: Richards, Lidstrom, Bergeron, Neil, Kane

http://www.youtube.com/results?search_q ... 47l2j4l6l0" onclick="window.open(this.href);return false;.
YNWA!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2012, 16:20

HOPLIT je napisao/la:Zahuktava se borba za zadnja mjesta koja vode u PO. Na istoku boj biju Capitalsi i Sabresi, prvi igraju sa Panthersima i Ragsima a drugi sa Flyersima i Bruinsima. Po meni Capsi će upast u PO, razpored im je malkice lakši. Postoji i teoretska šansa da upadnu i jedni i drugi ako Florida ne uzme barem jedan bod u zadnje dvije utakmice, ipak mislim da taj scenario nećemo gledati.

Na zapadu yebe lud zbunjenog. Šanse za PO imaju Phoenix, Dallas, LA i San Jose. Interesantno je da LA i SJ igraju zadnje dvije utakmice jedni protiv drugih pa bi to mogao iskoristiti Dallas koji još ima igrati sa Predatorsima i Bluesima. Phoenix je po meni siguran, Smith sinoć 54 odbrane :shock: .

Bit će zanimljivo.

Coyoti su po meni najlosi od svih koji se bore za playoff..od LAK,Sharksa...Mozda su tu u rangu sa Dallasom..ja ocekujem da tu upadnu Kingsi i Sharksi sigurno, a za ove dvije ostale bice gutavo

Ja ipak mislim da je Dallas sinoc izgubio sve sanse za plasman u playoff porazom kuci od Sharksa...ovo sad sto imamo to je sigurno...samo najebase Rengersi pravo..oni prvi i na kraju ce dobiri Capitalse...istina Capitalsi u regularnoj sezoni jako losi ove sezone, ali ne treba zaboraviti da njihova ekipa sigurno ima bolji kvlitet od prikazanog..nekad su igrali regularni dio sezone perfektno, a u playoffu lose, tako da ocekujem da oni sad naprave obrnuto :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 apr 2012, 20:12

SheldonCooper je napisao/la: PS: Šta ovo ovako malo ljubitelja NHL hokeja ima???
kod nas izgleda samo vecinom prate nba. licno meni je mnogo interesantnija liga nhla.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 04 apr 2012, 21:40

Igračima Phoenixa treba skinuti kapu. Kada se uzme u obzir u kakvim uslovima igraju (bez prave navijačke baze, ekipa u vlasništvu lige itd.) plasman u PO je veliki uspjeh. Izgleda da sva ta situacija motiviše igrače.
YNWA!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 apr 2012, 13:17

kingsi sinoc osigurali playoffse iako su na penale izgubili protiv sharksa s 5-6. jos uvijek su 3. u western conference, treba se veceras nadati da ce bluesi pobijediti phoenix i onda sami odluciti sve s pobjedom u san joseu sutra.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 apr 2012, 19:43

kako samo udaraju balkanci, milan lucic 8-)
[youtube][/youtube]

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 apr 2012, 19:56

amerosm je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
Sto ti je rec' Boston :mrgreen: Make love, not war :D

Inace veceras zadnje tekme reg sezone za sve timove, Bruinsi u TD Gardenu igraju sa Sabresima.

U PO izgleda igramo sa division rivals Senatorsima, a u reg sezoni imamo 5-1 omjer protiv njih ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 07 apr 2012, 21:42

Najinteresantniji duel prvog kola PO će biti Pens- Flyers, mislim da ćemo se tu nagledati svega a da će Pensi na kraju dobit seriju. Inače u PO ću navijat za Boston na istoku, za San Jose na zapadu a u svakom slučaju svim svojim bićem kontra Vancouvera, njih stvarno ne podnosim.

Chicago upravo dobio Detroit u shootoutu. Upravo čitam da su produžili ugovor Emery-u na još godinu dana (1,15 mil.).

Ps: Transparent iz Bostona je photoshop, na originalu je pisalo nešto kao: " I only wish I got 2 minutes for hooking."
YNWA!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2012, 23:08

:D
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 apr 2012, 23:25, ukupno mijenjano 4 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.