FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Komsije vama svaka cast, zaboli vas uho sta pricaju za sudije, a ovi su pokazali koja su gamad, nijedna utakmica ne moze da se zavrsi kad oni gube. Civilizacija na nivou!
Oko za oko, zub za zub!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vole ljudi da gube od Želje 3-0.zlaya_tm87 je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar. Ovo kamenjanje i to me ne iznenadjuje. Primitivci ostaju primitivci. Nije mi jasno kako specijalci ne ulete na tribinu i ne istjeraju gamad. Pa kod nas na Grbavici na istoku UVIJEK bude 20-30 specijalaca i milion redara a ostali cekaju negdje sa strane. Kad bi nesto bilo, **** bi majke iste sekunde...
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Mah samo da se naši igrači vrate zdravi i živi.
Sljedeći put prije utakmice u Banja Luci zahtjevati da ulaz na istočnu tribinu bude zatvoren.
Nije nam se dalo da ih dobijemo, ali bit će treća sreća aBd.
VOLIM TE ŽELJO!
Sljedeći put prije utakmice u Banja Luci zahtjevati da ulaz na istočnu tribinu bude zatvoren.
Nije nam se dalo da ih dobijemo, ali bit će treća sreća aBd.
VOLIM TE ŽELJO!
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- storm_raider
- Kontakt:
Zar ti nisi navijao da izgubimo?Sarajlijc@ je napisao/la:Molim vas samo zgazite onu gamad u finaluSretno !
Sport je lijek za tijelo i duh.
Evo zašto zabrana gostujućih navijača. Gdje su specijalci na utakmici u Banja Luci, dopušta se da 100-njak narkomančića maltretiraju sve normalne ljubitelje fudbala u BiH. Zato sam za dugogodišnju zabranu gostujućim navijačima, jer mrtva glava nije vrijedna ničega. Navijači sarajeva to najbolje znaju.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sto mi uje*ase gamad cetnicka tiket, 3.1 dvica na Zelju... KOMITET MORA REAGOVATI.. DRASTICNE KAZNE BORCU KOJI PONAVLJA SVOJE CETNICKO ORGIJANJE NA TRIBINAMA, I OPET SE NIKO NIJE UDOSTOJIO DA SPRIJECI TO

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Opet ih natjeraste na ofiranje, ne valja tako komšije
Čekamo show Šipovca
Bolji svakako ide u finale. Čestitke, teška srca
Čekamo show Šipovca
Bolji svakako ide u finale. Čestitke, teška srca
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
bordobijeli
- Kontakt:
fakat je konj nevidjen.on sudiju optuzuje a covjek sudio extrabagrcavi je napisao/la:Ovaj Velid Spaho je baš debil, onaj pravi ! Spaho je.bem li ti najbliže !!!mamaSmurf je napisao/la:Može li Željo zahtijevati da nam ovaj kreten ne komentariše utakmice?Plaćamo taksu,valjda smo zaslužili da nas javni servis poštedi sikiracije. Žensko sam, ali da mi padne šaka šljagu bih mu zavalila.Pa neka se žali udruženju novinara.![]()
![]()
![]()
ima li neko e-mail adresu BHT-a ?
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Forzzzzza Zeljo,nabijamo komplekse
banjalucke curice nemogu podnjeti poraz,a ko nemoze podnjet muski poraz,taj jeee,sami skontajte
VOLIM TE ZELJO
Zabraniti im prisustvo publike do daljnjeg.Pa neka ćaći svom prave stadion!Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto mi uje*ase gamad cetnicka tiket, 3.1 dvica na Zelju... KOMITET MORA REAGOVATI.. DRASTICNE KAZNE BORCU KOJI PONAVLJA SVOJE CETNICKO ORGIJANJE NA TRIBINAMA, I OPET SE NIKO NIJE UDOSTOJIO DA SPRIJECI TO![]()
![]()
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Podrzavam te prijatelju i svaka ti cast za post. Samo molim te, niste vi jedini izgubili nekoga. Mi smo Anera u Zenici izgubili prije vase tragedije u Sirokom, nije fer i razmisli nesto prije nego napises.FCS je napisao/la:Evo zašto zabrana gostujućih navijača. Gdje su specijalci na utakmici u Banja Luci, dopušta se da 100-njak narkomančića maltretiraju sve normalne ljubitelje fudbala u BiH. Zato sam za dugogodišnju zabranu gostujućim navijačima, jer mrtva glava nije vrijedna ničega. Navijači sarajeva to najbolje znaju.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
ForzaZrinja
- Kontakt:
igro sam manje golova nebude li se pikalo **** ću ih sve
Lešinari u svom stilu
izbaciti nacionalističku gamad iz lige i zabraniti im učešće u kupu naredne godine.
IDEMO DALJE ! IDEMO PO DUPLU KRUNU ! VOLIM TE ŽELJO !
IDEMO DALJE ! IDEMO PO DUPLU KRUNU ! VOLIM TE ŽELJO !
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 04 apr 2012, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Jos bi im uvalili 2 komada ,oni su bili gotovi .Zeljo ko Zeljo najbolji BiH klub i vozdra.
velid spaho je jedan senilni horse dzubre brezobrazno.
aj bojac svi na tortu
velid spaho je jedan senilni horse dzubre brezobrazno.
aj bojac svi na tortu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Ma suspenzija stadiona i bez publike.mamaSmurf je napisao/la:Zabraniti im prisustvo publike do daljnjeg.Pa neka ćaći svom prave stadion!Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto mi uje*ase gamad cetnicka tiket, 3.1 dvica na Zelju... KOMITET MORA REAGOVATI.. DRASTICNE KAZNE BORCU KOJI PONAVLJA SVOJE CETNICKO ORGIJANJE NA TRIBINAMA, I OPET SE NIKO NIJE UDOSTOJIO DA SPRIJECI TO![]()
![]()
Da malo zaborave kako je biti domaćin.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Odakle tebe u ovako agresivnom tonu druze...pile87 je napisao/la:Nek su **** mu ja mater taj nam ofsajd svira a nije ga bilo!!!mamaSmurf je napisao/la:Raskrvariše sudiju!!!
Osim - drugo ime za Želju !
[youtube][/youtube]
ZAJKO ZEBA
ZAJKO ZEBA
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Nisam Željovac, ali svaka čast. Onako se drže veliki, samo po mreži.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Spaho Velide uFati se ledine !
Naša odbrana neprikosnovena, nisu prišli 16-ercu ! Jamak i Nyema tanko skroz,nepovezano totalno.PONOSAN SAM NA EKPIPU !
Naša odbrana neprikosnovena, nisu prišli 16-ercu ! Jamak i Nyema tanko skroz,nepovezano totalno.PONOSAN SAM NA EKPIPU !
Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, mnon46 i 41 gost.