FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam Željovac, ali svaka čast. Onako se drže veliki, samo po mreži.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Spaho Velide uFati se ledine !
Naša odbrana neprikosnovena, nisu prišli 16-ercu ! Jamak i Nyema tanko skroz,nepovezano totalno.PONOSAN SAM NA EKPIPU !
Naša odbrana neprikosnovena, nisu prišli 16-ercu ! Jamak i Nyema tanko skroz,nepovezano totalno.PONOSAN SAM NA EKPIPU !
Željo - My first love!!!
zasluzena pobjeda Zelje i prolazak u finale! svaka cast! igrali smo bez nekoliko veoma vaznih igraca i opet dominirali u Banja Luci! Osimu cestitke! iako mi je njegov sastav na pocetku djelovao previse defanzivno ,Amar je sve vrijeme znao sta hoce ! cestitke jos jednom i sad u finale protiv Sirokog po titulu! bolji smo i to treba pokazati na terenu!
opet nam nece priznat taj gooo ,mislim Zajki
kao i prosle godine Adilovicu 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
jednostavno receno,ne mogu da se naviknu na nasu DOMINACIJU !
- RK Gradacac
- Kontakt:
Sasvim korektna izjava trenera Borca na kraju utakmice o desavanjima kao i samoj utakmici. Ja sam se iznenadio da i tamo ima normalnih ljudi.ahmic je napisao/la:Jel se ovo buni ovaj trener Borca,svasta...
Pa covjek povridjen,a njima nesto nije jasno,,,
Spaho se plaho petlja u sudske odluke i jel se proslavio Arnautovic...
Covjek je imao mozda 2-3 greske i to je to...
Rekoh Greske,a prije su greskice...
Nije fazon na javnom servisu iznosit svoje misljenje,ne mogu da vjerujem...
010 ISN'T JUST A CODE
svako ima svoj niz,samo ce njihov tesko ko nadmasiti,toliko prekida utakmica..cirkus...kompleks zvani Zeljeznicar....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliku je kaznu dobio Borac nakon prošlogodišnje blamaže? Nadam se da će ovaj put kazna biti rigoroznija i da će naredne godine igrati pred praznim tribinama, te da će morati platiti barem 200.000 KM-ova zbog ponavljanja s*anja. Jbg, znam da od tog nema ništa, al' ovo su neke moje želje.
Uglavnom, čestitke na prolazu u finale.

Uglavnom, čestitke na prolazu u finale.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ovakvi navijaci se lijece specijalom... Najmirniji su oni u Prijedoru kao curice neke, jer poznato je koliko Prijedorska specijala umije da bije tako da ovako nesto im nikada ne bi palo na pamet.
Fino uvesti 100 specijalaca na Istok, ko god se pomjeri nalemati dobro da rebra pucaja e onda brate nece vise
Fino uvesti 100 specijalaca na Istok, ko god se pomjeri nalemati dobro da rebra pucaja e onda brate nece vise

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Imal u kupu da se igra za trece mjesto ahahahhahahahahahah
" onclick="window.open(this.href);return false;
Razlika izmedju nas i njih
Razlika izmedju nas i njih
Ne bih se slozio za Jamaka. Po meni je jako dobro odigrao prvo poluvrijeme, dok u drugom i nije nesto bilo igre.kosewsko hill je napisao/la:Spaho Velide uFati se ledine !
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
nema gostujucih nema kod kuce vise gledat bojac,ali zato ima zvezda i partizan BOJAC im je peti tim

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- RK Gradacac
- Kontakt:
Neki nizaju pobjede a neki prekinute utakmicemaknadi je napisao/la:svako ima svoj niz,samo ce njihov tesko ko nadmasiti,toliko prekida utakmica..cirkus...kompleks zvani Zeljeznicar....

010 ISN'T JUST A CODE
- Jack777Pott
- Kontakt:
Cestitke na ulasku u finale Kupa. Steta sto se proslo na ovakav nacin, al kako god, proslo se. Nadam se da ce u finalu sve bit normalno na obje utakmice. I jel se zna gdje se igra prva?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Placite opet banjalucke picke zivot se nastavlja,Željo je opet prvak Bosne i finalista kupa BIH-a

- kosewsko hill
- Kontakt:
Lijepo je dva-tri puta iznio loptu al je predaje iste bila katastrofa.Na to sam mislio.Taktički postavljeni odlično.H-beg je napisao/la:Ne bih se slozio za Jamaka. Po meni je jako dobro odigrao prvo poluvrijeme, dok u drugom i nije nesto bilo igre.kosewsko hill je napisao/la:Spaho Velide uFati se ledine !
Željo - My first love!!!
Ma nema opravdanja za kamen,noz i sl...
Kaznjavat do maximuma,pa covjece sudac je krvav bio ...
Stavimo se u poziciju,pa ovo je treba tretirat kao pokusaj ubistva...
Jos jednom ponavljam,akon je bilo grskica u sudjenju ,onda su sitne...
Ja osim onog faula na Gusi,te prekrsaja i ofsajda i nisam vidio...
Desava se Colini ..
A za Spahu i njegove kometare ,zaista nemam rijeci...
On kao da je kriticar ,kao da ga neko nesto pitao...
Nije se proslavio Arnautovic,pa u svakom slucaju bolje je odradio svoj posao nego on svoj...
Kaznjavat do maximuma,pa covjece sudac je krvav bio ...
Stavimo se u poziciju,pa ovo je treba tretirat kao pokusaj ubistva...
Jos jednom ponavljam,akon je bilo grskica u sudjenju ,onda su sitne...
Ja osim onog faula na Gusi,te prekrsaja i ofsajda i nisam vidio...
Desava se Colini ..
A za Spahu i njegove kometare ,zaista nemam rijeci...
On kao da je kriticar ,kao da ga neko nesto pitao...
Nije se proslavio Arnautovic,pa u svakom slucaju bolje je odradio svoj posao nego on svoj...
doktor nauka zajko zeba! a ovaj spaho jeb.em li mu sve tačno mu krivo.H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
ZAJKO ZEBA
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: b00t, perodeformero i 40 gostiju.