FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Samo ti sanjaj o prolasku RMA u finale...
Žuti kartoni, koje će igrači akumulirati na predstojećem EURO-u, bit će poništeni nakon četvrtfinala, odlučio je na zasjedanju u Moskvi Izvršni odbor UEFA-e.Mesut Ozil 10 je napisao/la:Nema brisanja kartona nakon 1/4. Kartoni se samo brisu nakon zavrsetka natjecanja po skupinama, a u svakoj sljedecoj fazi ostaju.Nego, jel' se fakat ne brisu ti kartoni?![]()
Sve kontam da ce prije polufinala biti obrisani, a izgleda da smo u belajima.
Nadam se zanimljivom i atraktivnom dvoboju izmedju Reala i Bayerna i, ako prodjete zelim vam da zgazite one kataloncice
Dosad je na snazi bilo pravilo da se žuti kartoni brišu prije četvrtfinala, odnosno po svršetku natjecanja po skupinama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
Na EURO-u...Saurman je napisao/la:
Žuti kartoni, koje će igrači akumulirati na predstojećem EURO-u, bit će poništeni nakon četvrtfinala, odlučio je na zasjedanju u Moskvi Izvršni odbor UEFA-e.
Dosad je na snazi bilo pravilo da se žuti kartoni brišu prije četvrtfinala, odnosno po svršetku natjecanja po skupinama.
JetSet_Hantraga je napisao/la: Muller, Kroos, Gustavo, Boateng i mislim da je od sinoc Alaba.
nisam siguran,ali mislim da je i Lahm dobio protiv Marseillea,mrsko mi provjeravat' sad
#miasanmia
Pa valjda je logično da pravila vrijede i za CL.schweinsteiger je napisao/la:Na EURO-u...Saurman je napisao/la:
Žuti kartoni, koje će igrači akumulirati na predstojećem EURO-u, bit će poništeni nakon četvrtfinala, odlučio je na zasjedanju u Moskvi Izvršni odbor UEFA-e.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A uz to se nadajmo i pozitivnoj, realnoj diskusiji svo vrijeme dok ovaj duel bude aktuelan...Bernabéu je napisao/la:Zaslužen prolaz Bayerna u 1/2 finala CL. Pokazali ste totalnu dominaciju protiv OM, te se nadam kako ćemo uživat' u međusobnom duelu FCB-RMA, te naravno prolasku bolje momčadi (RMA).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
+1effe_sa je napisao/la:A uz to se nadajmo i pozitivnoj, realnoj diskusiji svo vrijeme dok ovaj duel bude aktuelan...Bernabéu je napisao/la:Zaslužen prolaz Bayerna u 1/2 finala CL. Pokazali ste totalnu dominaciju protiv OM, te se nadam kako ćemo uživat' u međusobnom duelu FCB-RMA, te naravno prolasku bolje momčadi (RMA).
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
tu sam ja, citam, al ne mogu da pisem. tacnije, mogu pisat samo jednom rukom jer mi je jedan usljo slomio prst na drugoj ruci. mamicu li mu firaunsku.Monolog je napisao/la:Gdje mi je šećer?
Je li zaboravio na opkladu?
Uglavnom, radujem se dvomeču Bayern - Real. Volio bih da obje ekipe ispadnu, ali pošto znam da je to nemoguće (), onda sam ipak za Real i to da prođe u finale sa 3-4 gola razlike.
opklada vazi. dakle, porazeni dodje 100 piva pobjedniku. ali, nista 3. reko si da ce real proci sa 4 gola razlike.
jos da napisem kritiku ovim mojim bavarcima koji su premalo pisali nakon ove dvije hvale vrijedne pobjede nad timom koji je razmontirao aktuelnog nj. prvaka.
nego, hoce li domuzovci imati snage u srijedu nakon sto se potrose protiv magatovih pulena
ps.
monika prebila 10 milja postova hihihihihiiiii
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
A uf Monolože, prođeš li ovu opkladu (što čisto sumnjam iako sam Realovac) treba ti spomenik podić na ovom forumu
.. Evo Apoela će Real proći (vjerovatno) s 4 razlike a znamo da i to neće biti lako uraditi, a gdje je Bayern a gdje su ovi.. 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- farinelli123
- Kontakt:
- JavierPortillo
- Kontakt:
Jao kako cemo vas razbit. Ne mogu docekati.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Ala me nostalgija spucaBayern@heart je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jos uvijek se ove lijevice sjećam
nekoliko dana prije ove utakmice Elber operiso upravo tu nogu
Da se ponovi
Ovo ce da bude utakmica, kao i uvijek, predobra i iskreno bilo bi mi jos draze da se finale igra Bayern - Real, ali od te ljubavi nema nista
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- brzitesanj
- Kontakt:
Pa ponovit ce se aBd.Bayern@heart je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jos uvijek se ove lijevice sjećam
nekoliko dana prije ove utakmice Elber operiso upravo tu nogu
Da se ponovi
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Mi se pak sjecamo 2004 i one katastrofalne Kahnove intervencije kad mu je Carlos sa 256 metara zabio gol. Mozda bi se i sada moglo nesto slicno ponoviti...
Uglavnom, oderat cemo vas.
Uglavnom, oderat cemo vas.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- Nail for Real
- Kontakt:
Isto ne vidim kako Bayern moze protiv Realove kontre
. Imate kvalitetnu ekipu, ali kao sto sam naveo jos prije mjesec dana; imamo boljeg trenera i duzu klupu, samim tim i fizicki spremniju ekipu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kako god nije sramota ispast od Reala a ni vama od Bayerna
Uglavnom to ce biti vrhunske utakmice u kojim ruku na srce Real ima vise sansi al zna Bayern dati gol iz nicega.
U svim dosadasnjim utakmicama morao je pasti gol jedino ova zadnja prijateljska je bila 0-0 a mozda i nebi da Badstuber nije pucao penal
Uglavnom to ce biti vrhunske utakmice u kojim ruku na srce Real ima vise sansi al zna Bayern dati gol iz nicega.
U svim dosadasnjim utakmicama morao je pasti gol jedino ova zadnja prijateljska je bila 0-0 a mozda i nebi da Badstuber nije pucao penal
Thomas Müller - Fußballgott
- brzitesanj
- Kontakt:
JavierPortillo je napisao/la:Jao kako cemo vas razbit.
Ne znam zasto, ali ovakve izjave mi se svidjaju.JavierPortillo je napisao/la: Uglavnom, oderat cemo vas.
Samo ti nastavi Portiljo, sve mi trpimo.
Gomezusa produzio (a za kaj ne bi), ceka se celavi genijalac i to bi bilo to sto se tice kljucnih igraca i njihovog (cvrstog) vezanja za klub.
Trbavi (nikad deblji
Nasa najvaznija karika ove sezone, Bilal Ribery, je imao posjetu roditelja na AA. Vjerovatno motiv vise da bude onako nabrijan. Stvarno bih volio da napravi pauSu protiv komsija u narednom mecu.
Hocu da ga vidim u istom izdanju protiv Jürgenove skupine.
P.S. Gdje mi je Klare?
Vom Jäger zum Gejagten
Naravno da nam je Liga prvaka svima bitna, to je najveći trofej koji možeš osvojit, ali neki dan sam govorio o važnosti trofeja.geronimo je napisao/la: Trbavi (nikad deblji) Uli ponovo istice da mu je Liga prvaka vaznija od prvenstva (kao i meni). Ce da vidimo Enese, hoce li biti hajra ovaj put.
Samo jedno je sada jasno, ova sezona za nas više ne može biti neuspješna, uz ostvareni plasman u polufinale Lige prvaka, bi i osvajanje Kupa bilo dovoljno da sezona bude dosta uspješna. Više smo do sad od minimalnih ciljeva postigli.
Ali, mi smo proždrljivi ko što Kahn prije reče i uvijek smo gladni svih mogučih trofeja, tako da hoćemo sve
Možemo li uzet sve titule ove sezone? Možemo.....
Međutim, lako naravno neće nikako biti, svi su naši takmaci na svim frontovima za respekt....Ali treba ići od utakmice do utakmice, sad je prvo bitan Augsburg (moguće da je ovo opet jako bitno kolo), onda je bitan Dortmund, pa je bitan Mainz, a onda je tek bitan Real, tek tad slijedi fokus na Real.....
Ali naš trener je nevjerovatan, meni se čini da prirodna katastrofa nastupi, on bi ostao miran, pa kakav je on samo tornado preživio u onim danima i onih par utakmica kada nije išlo, rijetko je kad onakav udar preživio jedan trener. Bila je kritična tačka, ali svi koji dobro pratimo Bayern znali smo da ekipa ima potencijal da se vrati na pravi put i to je nastupilo. Jupp je zbog poznavanja Reala, bitna karika, a ove sezone ima i on priliku da svima pokaže da je jedan od najveći, jer njegov ogromni uspjeh je malo udaljen (Liga prvaka 1998). Tako da sad opet mora pokazat da je veliki, pogotovo mlađim generacijama, koji ga ne pamte ko velikog
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- brzitesanj
- Kontakt:
Ev kako je zavrsio Juventus 2009
[youtube][/youtube]
naj jaci mi je Buttov gol iz penala
[youtube][/youtube]
naj jaci mi je Buttov gol iz penala
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dobri ste vi 3. ekipa svijeta.Šteta što ne igrate s Barcom imali bi podjednake šanse za prolaz,a sada igrate protiv jedne od najjačih ekipa u historiji i zaista ćete teško proći no nije ni sramota ispasti od jedne takve ekipe 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.