FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

guber90
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la guber90 » 04 apr 2012, 19:51

Bayern@heart je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jos uvijek se ove lijevice sjećam

nekoliko dana prije ove utakmice Elber operiso upravo tu nogu
Da se ponovi :D
Ala me nostalgija spuca :| .

Ovo ce da bude utakmica, kao i uvijek, predobra i iskreno bilo bi mi jos draze da se finale igra Bayern - Real, ali od te ljubavi nema nista :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 apr 2012, 20:30

Bayern@heart je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jos uvijek se ove lijevice sjećam

nekoliko dana prije ove utakmice Elber operiso upravo tu nogu
Da se ponovi :D
Pa ponovit ce se aBd. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 04 apr 2012, 20:37

Mi se pak sjecamo 2004 i one katastrofalne Kahnove intervencije kad mu je Carlos sa 256 metara zabio gol. Mozda bi se i sada moglo nesto slicno ponoviti...
Uglavnom, oderat cemo vas.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2012, 20:39

Isto ne vidim kako Bayern moze protiv Realove kontre :? . Imate kvalitetnu ekipu, ali kao sto sam naveo jos prije mjesec dana; imamo boljeg trenera i duzu klupu, samim tim i fizicki spremniju ekipu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 apr 2012, 20:47

Kako god nije sramota ispast od Reala a ni vama od Bayerna :D

Uglavnom to ce biti vrhunske utakmice u kojim ruku na srce Real ima vise sansi al zna Bayern dati gol iz nicega.

U svim dosadasnjim utakmicama morao je pasti gol jedino ova zadnja prijateljska je bila 0-0 a mozda i nebi da Badstuber nije pucao penal
Thomas Müller - Fußballgott

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 apr 2012, 20:53

Kad smo vec kod Bayern-Real
slika
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 apr 2012, 22:34

JavierPortillo je napisao/la:Jao kako cemo vas razbit.
JavierPortillo je napisao/la: Uglavnom, oderat cemo vas.
Ne znam zasto, ali ovakve izjave mi se svidjaju. :? Recimo da Juventini to najbolje znaju od prije par godina.

Samo ti nastavi Portiljo, sve mi trpimo. :D

Gomezusa produzio (a za kaj ne bi), ceka se celavi genijalac i to bi bilo to sto se tice kljucnih igraca i njihovog (cvrstog) vezanja za klub.
Trbavi (nikad deblji :? ) Uli ponovo istice da mu je Liga prvaka vaznija od prvenstva (kao i meni). Ce da vidimo Enese, hoce li biti hajra ovaj put.
Nasa najvaznija karika ove sezone, Bilal Ribery, je imao posjetu roditelja na AA. Vjerovatno motiv vise da bude onako nabrijan. Stvarno bih volio da napravi pauSu protiv komsija u narednom mecu.
Hocu da ga vidim u istom izdanju protiv Jürgenove skupine. :twisted:

P.S. Gdje mi je Klare? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2012, 22:56

geronimo je napisao/la: Trbavi (nikad deblji :? ) Uli ponovo istice da mu je Liga prvaka vaznija od prvenstva (kao i meni). Ce da vidimo Enese, hoce li biti hajra ovaj put.
Naravno da nam je Liga prvaka svima bitna, to je najveći trofej koji možeš osvojit, ali neki dan sam govorio o važnosti trofeja.

Samo jedno je sada jasno, ova sezona za nas više ne može biti neuspješna, uz ostvareni plasman u polufinale Lige prvaka, bi i osvajanje Kupa bilo dovoljno da sezona bude dosta uspješna. Više smo do sad od minimalnih ciljeva postigli.

Ali, mi smo proždrljivi ko što Kahn prije reče i uvijek smo gladni svih mogučih trofeja, tako da hoćemo sve :)
Možemo li uzet sve titule ove sezone? Možemo.....
Međutim, lako naravno neće nikako biti, svi su naši takmaci na svim frontovima za respekt....Ali treba ići od utakmice do utakmice, sad je prvo bitan Augsburg (moguće da je ovo opet jako bitno kolo), onda je bitan Dortmund, pa je bitan Mainz, a onda je tek bitan Real, tek tad slijedi fokus na Real.....

Ali naš trener je nevjerovatan, meni se čini da prirodna katastrofa nastupi, on bi ostao miran, pa kakav je on samo tornado preživio u onim danima i onih par utakmica kada nije išlo, rijetko je kad onakav udar preživio jedan trener. Bila je kritična tačka, ali svi koji dobro pratimo Bayern znali smo da ekipa ima potencijal da se vrati na pravi put i to je nastupilo. Jupp je zbog poznavanja Reala, bitna karika, a ove sezone ima i on priliku da svima pokaže da je jedan od najveći, jer njegov ogromni uspjeh je malo udaljen (Liga prvaka 1998). Tako da sad opet mora pokazat da je veliki, pogotovo mlađim generacijama, koji ga ne pamte ko velikog :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 apr 2012, 23:01

Ev kako je zavrsio Juventus 2009
[youtube][/youtube]
naj jaci mi je Buttov gol iz penala
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2012, 23:14

Dobri ste vi 3. ekipa svijeta.Šteta što ne igrate s Barcom imali bi podjednake šanse za prolaz,a sada igrate protiv jedne od najjačih ekipa u historiji i zaista ćete teško proći no nije ni sramota ispasti od jedne takve ekipe ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 apr 2012, 23:18

LBJ MVP je napisao/la:Dobri ste vi 3. ekipa svijeta.Šteta što ne igrate s Barcom imali bi podjednake šanse za prolaz,a sada igrate protiv jedne od najjačih ekipa u historiji i zaista ćete teško proći no nije ni sramota ispasti od jedne takve ekipe ;)

Gdje ubra te gljive da i ja punici uberem ? :lol: :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2012, 23:19

LBJ MVP je napisao/la:Dobri ste vi 3. ekipa svijeta.Šteta što ne igrate s Barcom imali bi podjednake šanse za prolaz,a sada igrate protiv jedne od najjačih ekipa u historiji i zaista ćete teško proći no nije ni sramota ispasti od jedne takve ekipe ;)
Joj koji ste je.o vas zljeb. :mrgreen:

Najezda Madridjana dvije sedmice prije okrsaja, sto je najveca ironija sa velikim samopouzdanjem i sigurnoscu u finale. 8-)
Osjetim strah u kostima navijaca Spanskog viceprvaka. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2012, 23:21

Omerbavarac je napisao/la:
Joj koji ste je.o vas zljeb. :mrgreen:

Najezda Madridjana dvije sedmice prije okrsaja, sto je najveca ironija sa velikim samopouzdanjem i sigurnoscu u finale. 8-)
Osjetim strah u kostima navijaca Spanskog viceprvaka. :D
Vi ćete i sljedeće sezone biti viceprvaci Njemačke,a mi ćemo branit dvije titule :D

A nijeovo samouvjerenje samo realno stanje stvari.Samo nam Messi fali od top 5 igrača na svijetu ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 23:32

Nego, bavarci imate li vi kvalitetnu odbranu (stopere i bekove) koji ce zadržati napad Reala :?: pogotovu njihove krilne napadace Ronalda i Di Mariu, a Boga mi i Kaku, Benzemu itd....napad imate, to je jasno svima :D ako se Švajni vrati i veza ce biti jaca.
Bitno je kako ce vam odbrana igrati, ako oni budu igrali na nivou, ako ne budete primali jeftine golove - onda možete zaigrati finale LP na svom stadionu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2012, 23:32

Prema pisanju Bild-a Gomez produzio ugovor sa Bayernom do 2016.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 apr 2012, 23:33

Realno Bayern-Real sanse su 60:40 al Bayern ima motiv vise jer se finale igra na Allianz Areni u Münchenu :mrgreen:
MADRIĐANI NISU NISTA BOLJI OD BAVARSKE MASINE... :D
@ LBJ MVP
Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 04 apr 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2012, 23:35

Zna li neko imaju li Bayove utakmice na tbp? Zelio bih da pogledam nekoliko.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 apr 2012, 23:37

LBJ MVP je napisao/la:
A nijeovo samouvjerenje samo realno stanje stvari.Samo nam Messi fali od top 5 igrača na svijetu ;)
:? :? :? :? :?
Nakon sto si se navalj'o gluposti na temama o Lakersima, sad si ovdje dosao?

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 apr 2012, 23:41

kada se igra prva tekma polufinala izmedu baye i reala?????
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 apr 2012, 23:42

Lijepi moji Madridjani... napuhani i ne napuhani vidite jednu stvar vi ste jaci od nas ali samo na PAPIRU!!! I to vam nista ne znaci,taj isti Ronaldo najskuplji igrac na svijetu nece 2puta u 2utakmice proci Lahm-a!!!
Neko je spomenuo di Mariu??? Njega bi ja smio pustit do samog gola da ide nema ni od njega nista, Benzema, Higuain,nista ni od njih. Mozda Mou ubaci Sahina od prve jer on zna kako igrati protiv nas,haha (to vam je najveci adut).

E sad jedini igrac od koga mi trebamo strahovati jeste drug Pepe,ali to opet ne zbog njegovog znanja i baratanja loptom nego radi toga sto ce vjerovatno dobiti neke upute da bude "malo ostriji"!!!

Sretno vam u nastavku borbe za osvajanje lige,od polufinala preuzimamo mi!
Hvala svima sto su dosli na nasu temu da se informisu!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.