Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Samo sto je Altintop igrao na beku kada smo primili golove i on je za iste kriv. Golden boy strikes again.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se maloLBJ MVP je napisao/la:Ma u ozbiljnim tekmama protivnici nam ne ošutaju na gol.Možda Gomez uspije jednomSaurman je napisao/la:Sigurna igra u odbrani večeras Apoel je uspio samo dva puta poslati loptu iza leđa Casillasa.Jedva čekam da vidim Ramosa i Marcela protiv Robberya.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Veca je vjerovatnoca da ce se Robbery povrijedit u jednoj od narednih utakmica.Saurman je napisao/la:Sigurna igra u odbrani večeras Apoel je uspio samo dva puta poslati loptu iza leđa Casillasa.Jedva čekam da vidim Ramosa i Marcela protiv Robberya.
I nece igrati Marcelo.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Sa Marcelom i Ramosom na bekovima Real je neprelazan kao protiv Barce. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne,zadnji put u OZBILJNOJ utakmici su pobjedili Milan,naravno prošle sezone.mandraX je napisao/la: Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se malo
- JavierPortillo
- Kontakt:
A sa Arbeloom i Coentraom?Saurman je napisao/la:Sa Marcelom i Ramosom na bekovima Real je neprelazan kao protiv Barce.
Barcu, takodjer prosle sezone.Zeka je napisao/la: Ma ne,zadnji put u OZBILJNOJ utakmici su pobjedili Milan,naravno prošle sezone.
Svaka čast. Nije mala stvar pobjediti Barcelonu,u 120 minuta. Ipak u tako "malo" utakmica sa Barcom,doći do jedne pobjede je 
- Nail for Real
- Kontakt:
A bit awkard...ova diskusija. Osjecam u vazduhu da se dovodi u pitanje Realov kvalitet
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zadnju ozbiljnu utakmicu Real odradio sa Barcom znamo kako je završilo.Jednostavno nemaju tim za nešto više ova lepršavost može proći u utakmicama sa Granadom,Zaragozom,CSKA,Apoel itd...Sad tek imaju pravi ispit gdje će izvući deblji kraj.Zeka je napisao/la:Ma ne,zadnji put u OZBILJNOJ utakmici su pobjedili Milan,naravno prošle sezone.mandraX je napisao/la: Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se malo
- JavierPortillo
- Kontakt:
Standardno koprcanje nakon pobijanja tvoje teze o pobjedama Reala u jakim utakmicama.Zeka je napisao/la:Svaka čast. Nije mala stvar pobjediti Barcelonu,u 120 minuta. Ipak u tako "malo" utakmica sa Barcom,doći do jedne pobjede je
Poprilicno lose za Barcu, uprkos dobrom rezultatu za njih. Znamo.Saurman je napisao/la: Zadnju ozbiljnu utakmicu Real odradio sa Barcom znamo kako je završilo.Jednostavno nemaju tim za nešto više ova lepršavost može proći u utakmicama sa Granadom,Zaragozom,CSKA,Apoel itd...Sad tek imaju pravi ispit gdje će izvući deblji kraj.
2:2 i ja kažem da je loše trebali smo pobjedit,al nekad treba imat i nafake.Saurman je napisao/la:Zadnju ozbiljnu utakmicu Real odradio sa Barcom znamo kako je završilo.Jednostavno nemaju tim za nešto više ova lepršavost može proći u utakmicama sa Granadom,Zaragozom,CSKA,Apoel itd...Sad tek imaju pravi ispit gdje će izvući deblji kraj.Zeka je napisao/la:Ma ne,zadnji put u OZBILJNOJ utakmici su pobjedili Milan,naravno prošle sezone.mandraX je napisao/la: Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se malo
I meni ozbiljno smrdiNail for Real je napisao/la:A bit awkard...ova diskusija. Osjecam u vazduhu da se dovodi u pitanje Realov kvalitet.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
nanek
Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgleda
Ali hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da.... 
Zaboravih da Vi slavite nerješeno protiv Barce kao pobjedu,iako je Barca igrala na prolaz a ne na pobjedu.Ipak,moja greška.
Ja i dalje stojim iza toga da Real ima malo jakih utakmica i jos manje pobjeda u istim.Eto od silnih utakmica slavili ste 2 ili 3. A kolko ste ih igrali,Bog zna.
Dok je za razliku od Vas dosadna Barcelona se poigravala sa Realom,Arsenalom,Unitedom,ove sezone Milanom,Realom itd itd...
Ja i dalje stojim iza toga da Real ima malo jakih utakmica i jos manje pobjeda u istim.Eto od silnih utakmica slavili ste 2 ili 3. A kolko ste ih igrali,Bog zna.
Dok je za razliku od Vas dosadna Barcelona se poigravala sa Realom,Arsenalom,Unitedom,ove sezone Milanom,Realom itd itd...
- JavierPortillo
- Kontakt:
Bohusija Dotmund, nul nojn.Saurman je napisao/la:Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da....
- Nail for Real
- Kontakt:
I opet trebaju sudije da ovjeravaju njihove pobjede. Bizi bre
.
Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate po prvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se.nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgledaAli hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Barcelona se ove sezone ni s kim nije poigravala.Jedva su dobili Milana jbt.Reala su u jednoj tekmi rasturili,ali to je općenito loš dan bio sve ostale su bile neizvjesne.Zeka je napisao/la:Zaboravih da Vi slavite nerješeno protiv Barce kao pobjedu,iako je Barca igrala na prolaz a ne na pobjedu.Ipak,moja greška.![]()
![]()
Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.Saurman je napisao/la:Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da....
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bparena je napisao/la:Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate poprvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se.nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgledaAli hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Uh, @bparena vam došao, ne trebam vam više ja
Eno ga de, pa opet se hvatate situacija u kojima ste donjiLBJ MVP je napisao/la: Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 05 apr 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Lahku noc mandrax 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.