Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 05 apr 2012, 00:33

Samo sto je Altintop igrao na beku kada smo primili golove i on je za iste kriv. Golden boy strikes again.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 apr 2012, 00:34

LBJ MVP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Sigurna igra u odbrani večeras Apoel je uspio samo dva puta poslati loptu iza leđa Casillasa.Jedva čekam da vidim Ramosa i Marcela protiv Robberya. :mrgreen:
Ma u ozbiljnim tekmama protivnici nam ne ošutaju na gol.Možda Gomez uspije jednom 8-)
Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se malo ;)

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 05 apr 2012, 00:36

Saurman je napisao/la:Sigurna igra u odbrani večeras Apoel je uspio samo dva puta poslati loptu iza leđa Casillasa.Jedva čekam da vidim Ramosa i Marcela protiv Robberya. :mrgreen:
Veca je vjerovatnoca da ce se Robbery povrijedit u jednoj od narednih utakmica.
I nece igrati Marcelo.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2012, 00:37

Sa Marcelom i Ramosom na bekovima Real je neprelazan kao protiv Barce. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 05 apr 2012, 00:37

mandraX je napisao/la: Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se malo ;)
Ma ne,zadnji put u OZBILJNOJ utakmici su pobjedili Milan,naravno prošle sezone.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 05 apr 2012, 00:38

Saurman je napisao/la:Sa Marcelom i Ramosom na bekovima Real je neprelazan kao protiv Barce. :mrgreen:
A sa Arbeloom i Coentraom?
Zeka je napisao/la: Ma ne,zadnji put u OZBILJNOJ utakmici su pobjedili Milan,naravno prošle sezone.
Barcu, takodjer prosle sezone.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 05 apr 2012, 00:40

Svaka čast. Nije mala stvar pobjediti Barcelonu,u 120 minuta. Ipak u tako "malo" utakmica sa Barcom,doći do jedne pobjede je :o

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 apr 2012, 00:41

A bit awkard...ova diskusija. Osjecam u vazduhu da se dovodi u pitanje Realov kvalitet :| .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2012, 00:41

Zeka je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Opet ste se digli negdje, zadnji put kad je tako bilo, fasovali ste peticu lagano...polako, spustite se malo ;)
Zadnju ozbiljnu utakmicu Real odradio sa Barcom znamo kako je završilo.Jednostavno nemaju tim za nešto više ova lepršavost može proći u utakmicama sa Granadom,Zaragozom,CSKA,Apoel itd...Sad tek imaju pravi ispit gdje će izvući deblji kraj. 8-)

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 05 apr 2012, 00:43

Zeka je napisao/la:Svaka čast. Nije mala stvar pobjediti Barcelonu,u 120 minuta. Ipak u tako "malo" utakmica sa Barcom,doći do jedne pobjede je :o
Standardno koprcanje nakon pobijanja tvoje teze o pobjedama Reala u jakim utakmicama.
Saurman je napisao/la: Zadnju ozbiljnu utakmicu Real odradio sa Barcom znamo kako je završilo.Jednostavno nemaju tim za nešto više ova lepršavost može proći u utakmicama sa Granadom,Zaragozom,CSKA,Apoel itd...Sad tek imaju pravi ispit gdje će izvući deblji kraj. 8-)
Poprilicno lose za Barcu, uprkos dobrom rezultatu za njih. Znamo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 00:43

Saurman je napisao/la:
Zeka je napisao/la:
Zadnju ozbiljnu utakmicu Real odradio sa Barcom znamo kako je završilo.Jednostavno nemaju tim za nešto više ova lepršavost može proći u utakmicama sa Granadom,Zaragozom,CSKA,Apoel itd...Sad tek imaju pravi ispit gdje će izvući deblji kraj. 8-)
2:2 i ja kažem da je loše trebali smo pobjedit,al nekad treba imat i nafake.
Nail for Real je napisao/la:A bit awkard...ova diskusija. Osjecam u vazduhu da se dovodi u pitanje Realov kvalitet :| .
I meni ozbiljno smrdi :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nanek

Post Postao/la nanek » 05 apr 2012, 00:46

Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgleda :) Ali hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2012, 00:48

Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da.... 8-)

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 05 apr 2012, 00:49

Zaboravih da Vi slavite nerješeno protiv Barce kao pobjedu,iako je Barca igrala na prolaz a ne na pobjedu.Ipak,moja greška. :cry: :cry:
Ja i dalje stojim iza toga da Real ima malo jakih utakmica i jos manje pobjeda u istim.Eto od silnih utakmica slavili ste 2 ili 3. A kolko ste ih igrali,Bog zna.
Dok je za razliku od Vas dosadna Barcelona se poigravala sa Realom,Arsenalom,Unitedom,ove sezone Milanom,Realom itd itd...

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 05 apr 2012, 00:50

Saurman je napisao/la:Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da.... 8-)
Bohusija Dotmund, nul nojn.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 apr 2012, 00:50

I opet trebaju sudije da ovjeravaju njihove pobjede. Bizi bre :lol: .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 00:51

nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgleda :) Ali hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate po prvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 00:52

Zeka je napisao/la:Zaboravih da Vi slavite nerješeno protiv Barce kao pobjedu,iako je Barca igrala na prolaz a ne na pobjedu.Ipak,moja greška. :cry: :cry:
Ja i dalje stojim iza toga da Real ima malo jakih utakmica i jos manje pobjeda u istim.Eto od silnih utakmica slavili ste 2 ili 3. A kolko ste ih igrali,Bog zna.
Dok je za razliku od Vas dosadna Barcelona se poigravala sa Realom,Arsenalom,Unitedom,ove sezone Milanom,Realom itd itd...
Barcelona se ove sezone ni s kim nije poigravala.Jedva su dobili Milana jbt.Reala su u jednoj tekmi rasturili,ali to je općenito loš dan bio sve ostale su bile neizvjesne.
Saurman je napisao/la:Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da.... 8-)
Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 apr 2012, 00:52

bparena je napisao/la:
nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgleda :) Ali hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate poprvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se. ;)
:lol: :lol: :lol:

Uh, @bparena vam došao, ne trebam vam više ja :mrgreen: laHku noć :lol: :twisted:
LBJ MVP je napisao/la: Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Eno ga de, pa opet se hvatate situacija u kojima ste donji :mrgreen: ...pa Real se u zadnjih 10 tekmi brani, ne izlazi iz 16...osim te zadnje tekme kad su skontali da smiju polu preć' :mrgreen:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 05 apr 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 apr 2012, 00:53

Lahku noc mandrax :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []