Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate po prvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se.nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgledaAli hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Barcelona se ove sezone ni s kim nije poigravala.Jedva su dobili Milana jbt.Reala su u jednoj tekmi rasturili,ali to je općenito loš dan bio sve ostale su bile neizvjesne.Zeka je napisao/la:Zaboravih da Vi slavite nerješeno protiv Barce kao pobjedu,iako je Barca igrala na prolaz a ne na pobjedu.Ipak,moja greška.![]()
![]()
Ja i dalje stojim iza toga da Real ima malo jakih utakmica i jos manje pobjeda u istim.Eto od silnih utakmica slavili ste 2 ili 3. A kolko ste ih igrali,Bog zna.
Dok je za razliku od Vas dosadna Barcelona se poigravala sa Realom,Arsenalom,Unitedom,ove sezone Milanom,Realom itd itd...
Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.Saurman je napisao/la:Real je uspio napokon izvući remi protiv Barce.Messi i društvo su posao već završili u prvoj tekmi tako da....
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bparena je napisao/la:Vasa - ko da ste njivu uzorali a ne nastimani Apoel. Sad imate poprvi put pravu ekipu. Dolazi vam maconja Bayern pa se odvagajte. Al nemoj da bude okliznuli se.nanek je napisao/la:Dominiramo! Kakvu mi samo klupu imamo to nismo svjesni izgledaAli hvala bogu kako sam i rekao Nasa liga,i nasa liga prvaka! hvala cao prijatno!
Uh, @bparena vam došao, ne trebam vam više ja
Eno ga de, pa opet se hvatate situacija u kojima ste donjiLBJ MVP je napisao/la: Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 05 apr 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Lahku noc mandrax 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
nanek
Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.
Lijep i zanimljiv podatak
nanek je napisao/la:Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.
Lijep podatak, nema sta!
Ali mi cemo ga jos vise uljepsat za 13 dana!!!
Stern des Südens
I opet sve u krug,uefa,sudije,bogovi...Nail for Real je napisao/la:I opet trebaju sudije da ovjeravaju njihove pobjede. Bizi bre.
Jednostavno,znate samo to reći.Baš kao što ste i Vi sada prvi u Primeri zbog sudija,samo što se o tome manje priča,jer Guardiola se pojavi na presu i kaže oštećeni smo,idemo dalje,za razliku od pojedinaca.Pa kad se pogledaju izjave Mourinha i Alegrija nakon tekme,pitam se koje tu trener Milana,a ko Reala.Ali nećemo više o tome,Realu sretno protiv Bayerna i daj Bože da vidimo to finale između Barce i Reala.
@LBJ MVP-Ja sam upravo to i rekao. Barca nije išla na pobjedu,već na PROLAZ.Odbranom ili napadom,išla je na prolaz.
Bio je i superkup dobar po nas(igrom),a i ona 1:3 kada smo iz smiješnih situacija golove primali(mada tako uvijek bude protiv vas nafakašamandraX je napisao/la:Eno ga de, pa opet se hvatate situacija u kojima ste donjiLBJ MVP je napisao/la: Samo što su se povukli u svoj šesnesterac zadnjih 15-ak minuta da odbrane rezultat....pa Real se u zadnjih 10 tekmi brani, ne izlazi iz 16...osim te zadnje tekme kad su skontali da smiju polu preć'
Laku noć dosta te je što jest jest
Vidiš kako znaš.Kad prohujamo kroz Minhen biće 760 golova na našem kontuproFCB je napisao/la:nanek je napisao/la:Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.
Lijep podatak, nema sta!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Huz nekst ?
)
Bayo sljedeci pada
Bayo sljedeci pada
-
nanek
Hocete, tako sto ce te primiti 5 komadaproFCB je napisao/la:nanek je napisao/la:Real Madrid je zabio 751 golova u istoriji Lige Prvaka,dok nijedan drugi klub nije stigao još uvijek zabit ni 500 golova.
Lijep podatak, nema sta!
heheheheh bas ce te ga propuhat u Minhenu. 
Fakat vama Madridjanima ne gode ovi kasni sati,ajte na spavanje!!!
Stern des Südens
- Donnie Darko
- Kontakt:
neznam jel bilo (vjerovatno jest), al nebitno...
[youtube][/youtube]
egomania na vrhuncu
[youtube][/youtube]
egomania na vrhuncu

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 apr 2012, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Bilo je. Kao sto vidis, nobody gives a fuck
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Number of fucks we give is equal to number of goals that Barca scores without help of PlatimiNail for Real je napisao/la:Bilo je. Kao sto vidis, nobody gives a fuck.
valjda sam tačno napisao
-
nanek
Lijepo je doci na temu velikog Reala i vidjeti (ali bas uvijek) da goste na temi predvodi veliki spamer arena
Kompleks cuda radi
Laku noc i do novog potopa ,
HALA MADRID!
Kompleks cuda radi
Laku noc i do novog potopa ,
- JavierPortillo
- Kontakt:
CRonaldo i Z.Zeba u potpisu hahahahahahah ko Tom i Jerrynanek je napisao/la:Lijepo je doci na temu velikog Reala i vidjeti (ali bas uvijek) da goste na temi predvodi veliki spamer arena![]()
![]()
![]()
Kompleks cuda radi
Laku noc i do novog potopa ,![]()
![]()
![]()
HALA MADRID!
Eno ga opet, sad je nafaka kriva, zadnjih 10-tak utakmica?LBJ MVP je napisao/la: Bio je i superkup dobar po nas(igrom),a i ona 1:3 kada smo iz smiješnih situacija golove primali(mada tako uvijek bude protiv vas nafakaša)
Laku noć dosta te je što jest jest
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma Madridisti, pustite ih...meni je više pun kufer ovih rasprava...ako njih nije stid busat se u prsa tim "uspjesima", onda neka im...
Od svih tih "uspjeha", (što se Evrope tiče), bez navodnika može proći jedino ona titula 2005/06(ne računam '92). Uostalom, ako se možete radovati pomenutim uspjesima, uključujući i ovo polufinale, onda se nemojte buniti ni za utakmice: Francuska-BiH i Španija BiH, jer su se na tim utakmicama izvodile potpuno iste(po intenzitetu) predstave...Dakle, ako je tako, ako ste vi upravu, onda: ČESTITAM FRANCUZI, ČESTITAM ŠPANCI, potpuno ste zasluženo prošli. Protiv španije je Bennetu zapravo sat bio uredu, al' je čitavoj Evropi kasnio, a ono protiv horoza je bila optička varka(Laurent Blanc honorarno radi kao mađioničar)...ma dajte molim vas...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.