Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ko hoce u sndevic ??
jbm mu danielsa stvarno je uzlo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
eto i posle nije gay,sada jbe nekog danielsaharry_90 je napisao/la:ko hoce u sndevic ??
prevario me sa lehendombagrcavi je napisao/la:ma harry pedofil, raskino sa emirom i napio se ko stoka![]()
![]()
![]()
smaras !sparsfan je napisao/la:eto i posle nije gay,sada jbe nekog danielsaharry_90 je napisao/la:ko hoce u sndevic ??
ajde drugari vreme je malo da se dremene pa da gledamo kidanje spursa

al' harry brate čuo sam da si i ti imo nešto više sa legendom, jel' to istina ?

DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
oj legendi nema na noge mjesec dana brat bratu
@ harry
ma volim ja tebe
@ harry
ma volim ja tebe
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
bagrcavi je napisao/la:al' harry brate čuo sam da si i ti imo nešto više sa legendom, jel' to istina ?![]()
![]()
mora da je taj legenda bas privlacan
- Zenichanin
- Kontakt:
Odo jest,popit koju.Odo sa haverima na jedno mjestoEmir ZENICA je napisao/la:Zenichanin je napisao/la:
Jbg ti, sta radis toliko u Travniku, ako kazes da ces plesati na stolu bit ce piva koliko zelis![]()
Gdje je ona druga sponzorusam sto hoce doci da ga castim?
E jarane,sve mogu biti samo mojne striptizeta
Ostalo mi to mjesto upraznjeno pa ako si zainteresovan,
bit ces osiguran oba mi sina, plata redovna
Bosanci vježbaju matematiku tako što se svi saberu pred kafanom, uđu unutra i svi se oduzmu.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
ja bio njezanm,emir ga tuko ko crncabagrcavi je napisao/la:al' harry brate čuo sam da si i ti imo nešto više sa legendom, jel' to istina ?![]()
![]()
@emir zenia
znači da legenda voli gruboharry_90 je napisao/la:ja bio njezanm,emir ga tuko ko crncabagrcavi je napisao/la:al' harry brate čuo sam da si i ti imo nešto više sa legendom, jel' to istina ?![]()
![]()
![]()
![]()
@emir zenia
![]()
![]()
![]()
uhhhh ..
odoh spavati, valja sutra cijeli dan sjediti za kompjuterom
DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa
- Unknown Genius
- Kontakt:
Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu?
Ako nije, glup je haman ko i on.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ja mislim da jest...po spamanju, broju postova dnevno, načinu pisanja, vremenu dolaska na forum, znamo da ni one budale nije bilo po danu, jedino ovako oko ovih doba...Unknown Genius je napisao/la:Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu?![]()
I ako jest, da mu odmah napomenem, da mu se još jednom sjetim svih najmilijih zbog onog potpisa, zbog kojeg je i banovan sa ovog foruma.
- Unknown Genius
- Kontakt:
I ja sam to isto primjetio, po svemu liče. A da su(je) glup(i), malo je reći. Treba ga opet banovati, ne znam zbog čega bi likovi poput njeg imali mjesta na ovom forumu...mandraX je napisao/la:Ja mislim da jest...po spamanju, broju postova dnevno, načinu pisanja, vremenu dolaska na forum, znamo da ni one budale nije bilo po danu, jedino ovako oko ovih doba...Unknown Genius je napisao/la:Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu?![]()
I ako jest, da mu odmah napomenem, da mu se još jednom sjetim svih najmilijih zbog onog potpisa, zbog kojeg je i banovan sa ovog foruma.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Može i ovdje, nek' i ostali vide.bagrcavi je napisao/la:kakav potpis je imao, može i na pp ???
Kratko - jasno: Svršavao je na Ratka Mladića.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da je velicao mladica ili nesto sl. moron.bagrcavi je napisao/la:kakav potpis je imao, može i na pp ???
Ja mislim da nije to taj lik,s obzirom da su i jedan i drugi NBA fanovi pratio sam postove spursfana i covjek apsolutno ne gotivi LeBrona i fan je Spursa sto mu i sam nick otkriva,dok je alfaruqaminu bio veliki postovalac LeBrona i navijao je Houston Rocektse.Ja mislim da ove razlike otkrivaju da nisu isti likovi u pitanju,ne vjerujem bas da je za kratko vrijeme uspio zamrziti LeBrona i jos poceti navijati sa SpurseUnknown Genius je napisao/la:I ja sam to isto primjetio, po svemu liče. A da su(je) glup(i), malo je reći. Treba ga opet banovati, ne znam zbog čega bi likovi poput njeg imali mjesta na ovom forumu...mandraX je napisao/la:Ja mislim da jest...po spamanju, broju postova dnevno, načinu pisanja, vremenu dolaska na forum, znamo da ni one budale nije bilo po danu, jedino ovako oko ovih doba...Unknown Genius je napisao/la:Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu?![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jeez grampa, wasn't there that thing called krolling or something, and, wasn't he THE master of itL-Train je napisao/la:Ja mislim da nije to taj lik,s obzirom da su i jedan i drugi NBA fanovi pratio sam postove spursfana i covjek apsolutno ne gotivi LeBrona i fan je Spursa sto mu i sam nick otkriva,dok je alfaruqaminu bio veliki postovalac LeBrona i navijao je Houston Rocektse.Ja mislim da ove razlike otkrivaju da nisu isti likovi u pitanju,ne vjerujem bas da je za kratko vrijeme uspio zamrziti LeBrona i jos poceti navijati sa Spurse
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, VensanKasel, VivaLaStella i 7 gostiju.