Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

bagrcavi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2012, 00:23

harry_90 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:al' harry brate čuo sam da si i ti imo nešto više sa legendom, jel' to istina ? :lol: :lol: :lol:
ja bio njezanm,emir ga tuko ko crnca :lol: :lol:

@emir zenia

:oops: :oops: :oops: :oops: uhhhh ..
znači da legenda voli grubo :lol: :lol: :lol: :lol:
odoh spavati, valja sutra cijeli dan sjediti za kompjuterom :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 apr 2012, 00:31

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 apr 2012, 00:33

Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu? :roll:
Ako nije, glup je haman ko i on.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 apr 2012, 00:35

Unknown Genius je napisao/la:Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu? :roll:
Ja mislim da jest...po spamanju, broju postova dnevno, načinu pisanja, vremenu dolaska na forum, znamo da ni one budale nije bilo po danu, jedino ovako oko ovih doba...

I ako jest, da mu odmah napomenem, da mu se još jednom sjetim svih najmilijih zbog onog potpisa, zbog kojeg je i banovan sa ovog foruma.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 apr 2012, 00:40

mandraX je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Inače ne pišem na chatu i nisam u toku, ali je li ovaj sparsfan alfaruqaminu? :roll:
Ja mislim da jest...po spamanju, broju postova dnevno, načinu pisanja, vremenu dolaska na forum, znamo da ni one budale nije bilo po danu, jedino ovako oko ovih doba...

I ako jest, da mu odmah napomenem, da mu se još jednom sjetim svih najmilijih zbog onog potpisa, zbog kojeg je i banovan sa ovog foruma.
I ja sam to isto primjetio, po svemu liče. A da su(je) glup(i), malo je reći. Treba ga opet banovati, ne znam zbog čega bi likovi poput njeg imali mjesta na ovom forumu...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2012, 00:42

kakav potpis je imao, može i na pp ???
DRUG NEBI TI PUNCA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 apr 2012, 00:43

bagrcavi je napisao/la:kakav potpis je imao, može i na pp ???
Može i ovdje, nek' i ostali vide.

Kratko - jasno: Svršavao je na Ratka Mladića.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 apr 2012, 00:44

bagrcavi je napisao/la:kakav potpis je imao, može i na pp ???
mislim da je velicao mladica ili nesto sl. moron.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 apr 2012, 02:22

Unknown Genius je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

I ja sam to isto primjetio, po svemu liče. A da su(je) glup(i), malo je reći. Treba ga opet banovati, ne znam zbog čega bi likovi poput njeg imali mjesta na ovom forumu...
Ja mislim da nije to taj lik,s obzirom da su i jedan i drugi NBA fanovi pratio sam postove spursfana i covjek apsolutno ne gotivi LeBrona i fan je Spursa sto mu i sam nick otkriva,dok je alfaruqaminu bio veliki postovalac LeBrona i navijao je Houston Rocektse.Ja mislim da ove razlike otkrivaju da nisu isti likovi u pitanju,ne vjerujem bas da je za kratko vrijeme uspio zamrziti LeBrona i jos poceti navijati sa Spurse :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 apr 2012, 04:53

L-Train je napisao/la:Ja mislim da nije to taj lik,s obzirom da su i jedan i drugi NBA fanovi pratio sam postove spursfana i covjek apsolutno ne gotivi LeBrona i fan je Spursa sto mu i sam nick otkriva,dok je alfaruqaminu bio veliki postovalac LeBrona i navijao je Houston Rocektse.Ja mislim da ove razlike otkrivaju da nisu isti likovi u pitanju,ne vjerujem bas da je za kratko vrijeme uspio zamrziti LeBrona i jos poceti navijati sa Spurse :D
Jeez grampa, wasn't there that thing called krolling or something, and, wasn't he THE master of itslika

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 08:30

zveng ! :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 07 apr 2012, 11:10

Dobro troju :D

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 07 apr 2012, 15:28

Ej raja imam problem.
Kupio sam Samsung Galaxy S i instalirao sam facebook na njega. Ugasen mi je fb na njemu, ali raji pise da sam online, tako da sam u principu tamo online 24h. Imam internet na mobu pored wi-fi. Zna li ko kako da rijesim, ili ako nista da iskljucim net sa moba ??? Hitno.. Hvala.
Nad nama nebo ima da gori!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 15:35

Vracam se iz Travnika kad 6-7 auta ispred mene udes,preleti lik u lasvu.U pm vadi ga,on izgubljen ne moze nista reci,a mi ne znamo imal iko u autu.Tek nakon 5-10 minuta jedva rece da mu je u autu mama,i ona je izvadjena ne znam jel ziva,cisto sumnjam da jest.A bgt ja losineee
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2012, 15:39

Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
Keep walking.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 15:42

Cautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji Sarajeva
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2012, 15:49

Senaid L.F.C je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Kako je raja,evo i mene napokon.Šta je ovo sve neka crna hronika.Možel mi neko reć,šta je ovo u Sarajevu,na Baš.? Da nije neka obljetnica,nisam baš upućen-
ako mislis na ovih 11541 crvenih stolica(made in serbia)one su postavljene jucer na dan obiljezavanja oslobodjenja Sarajeva 06.04.94 godine i svaka od njih predstavlja po jednu poginulu osobu koja je poginula u okupaciji Sarajeva
Aha,hvala :D Čuj Srbija? Koja ironija,čoviječe :roll:
Keep walking.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 15:51

Cautinho je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
Aha,hvala :D Čuj Srbija? Koja ironija,čoviječe :roll:
nije ironija nego su stolice stvarno uvezene iz srbije za ovu prigodu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 apr 2012, 15:55

Emir ZENICA je napisao/la:Vracam se iz Travnika kad 6-7 auta ispred mene udes,preleti lik u lasvu.U pm vadi ga,on izgubljen ne moze nista reci,a mi ne znamo imal iko u autu.Tek nakon 5-10 minuta jedva rece da mu je u autu mama,i ona je izvadjena ne znam jel ziva,cisto sumnjam da jest.A bgt ja losineee
A jbt jarane, znam ja tog što je vozio auto. Sad me zovu na telefon, kažu mater mu poginula, koja tragedija čovječe...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2012, 15:58

Ma znam,kažem ironija,jel stvarno je.Stvarno ono,da čovijek stane i razmisli.
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []