Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
@Mandrax kao što sam ti već napisao, pa mi obrisali post(ne znam zašto), čitaj šta piše nisam te stavio na ignore, jer mi je simpatično to kako braniš ove što ih sveta vodica ne bi oprala...btw trebalo bi te zaposliti u Haagu, kao advokata, da braniš one ratne zločince... 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- anonymousHD
- Kontakt:

Raspored fenomenalan. Ionako igramo samo loše utakmice, protiv slabiji protivnika, taman da se malo zagrijemo ako budemo igrali u finalu...
- Bernabéu
- Kontakt:
Šta reći? Jedan od najboljih veznih igrača ikada u Europi.KAKÁ is the highest scoring midfielder in the history of UEFA Champions League with 27 goals. ♥
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Poslije sinoćnje utakmice bio sam sretan zbog četiri igrača, to su Callejon, Kaka, Nuri Sahin i Di Maria.
Mladi Callejon lagano svraća samopouzdanje i sve više sjaji kao uzdanica Real Madrida u narednom periodu.

Zbog Kake sam sretan jer je sinoć podsjetio na dane kada je žario i palio Evropom, te je pokazao da njegovo dokazivanje tek sad' slijedi.

Te zbog Nuri Sahina koji je sinoć pokazao zbog čega treba da ostane u Realu...

Di Maria se lagano vraća poslije povrede, a sinoć je pokazao kol'ko smo jači sa njim u sastavu !

A ovu majstoriju ne treba posebno komentarisati !

Mladi Callejon lagano svraća samopouzdanje i sve više sjaji kao uzdanica Real Madrida u narednom periodu.

Zbog Kake sam sretan jer je sinoć podsjetio na dane kada je žario i palio Evropom, te je pokazao da njegovo dokazivanje tek sad' slijedi.

Te zbog Nuri Sahina koji je sinoć pokazao zbog čega treba da ostane u Realu...

Di Maria se lagano vraća poslije povrede, a sinoć je pokazao kol'ko smo jači sa njim u sastavu !

A ovu majstoriju ne treba posebno komentarisati !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ocekivalo se mozda vise golova ali sve u svemu dobra utakmica sada sljedi Bayern nije lak zadatak ali idemo u finale u Minhen.
Neka, hvala...ja ću tebe radije na ignore, zbog ove izjave...Bože dragiraul-zakon je napisao/la:@Mandrax kao što sam ti već napisao, pa mi obrisali post(ne znam zašto), čitaj šta piše nisam te stavio na ignore, jer mi je simpatično to kako braniš ove što ih sveta vodica ne bi oprala...btw trebalo bi te zaposliti u Haagu, kao advokata, da braniš one ratne zločince...
Završili smo diskusiju (ako se može tako nazvat'), nije vakat' za Banoviće...haj pa-pa
- raul-zakon
- Kontakt:
Jel neko gledao sad ove dječake Reala??? Benjamin Real Madrid-Athletic Bilbao. Ja jesam
i od tih budućih uzdanica u našem timu sam primjetio onog igrača sa brojem 3, Cuenca mislim da se preziva(kakva slučajnost
) i Alberto Garcia, inače kapiten. A u Bilbau golman. Zove se Gorka i brani
Inače, naši su izgubili 0:2.
Inače, naši su izgubili 0:2.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Informiši se pa pričaj...Neka, hvala...ja ću tebe radije na ignore, zbog ove izjave...Bože dragi![]()
![]()
![]()
...ovo ne može niko stariji od 14 godina izvalit!
Završili smo diskusiju (ako se može tako nazvat'), nije vakat' za Banoviće...haj pa-pa![]()
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Bilbao će biti zauzet kupovima tako da ne vidim ovdje neku problem utakmicu.PatrickBateman je napisao/la:Real Madrid vs Valencia
Atlético Madrid vs Real Madrid
Real Madrid vs Sporting Gijón
Bayern Munich vs Real Madrid
Barcelona vs Real Madrid
Real Madrid vs Bayern Munich
Real Madrid vs Sevilla
Athletic Bilbao vs Real Madrid
Fin raspored pravo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JavierPortillo
- Kontakt:
A mi necemo biti zauzeti "kup utakmicama"? Finale Kupa je 15 dana nakon okoncanja Ligaske sezone. San Mames je najteze gostovanje od svih tih i ako tu uzmemo tri boda - prvaci smo.LBJ MVP je napisao/la: Bilbao će biti zauzet kupovima tako da ne vidim ovdje neku problem utakmicu.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Vidiš da odmaraju ekipu za EL i da rasture Barcu u finalu kupa.Ne očekujem previše borbe od njih na stranu svo rivalstvo.Mi nemamo ozbiljnog protivnika u LP tako da nismo zauzeti kup tekmama.JavierPortillo je napisao/la:A mi necemo biti zauzeti "kup utakmicama"? Finale Kupa je 15 dana nakon okoncanja Ligaske sezone. San Mames je najteze gostovanje od svih tih i ako tu uzmemo tri boda - prvaci smo.LBJ MVP je napisao/la: Bilbao će biti zauzet kupovima tako da ne vidim ovdje neku problem utakmicu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Mali što bolan lupaš glupostiLBJ MVP je napisao/la: Vidiš da odmaraju ekipu za EL i da rasture Barcu u finalu kupa.Ne očekujem previše borbe od njih na stranu svo rivalstvo.Mi nemamo ozbiljnog protivnika u LP tako da nismo zauzeti kup tekmama.
Čuj mi nemamo ozbiljnog protivnika, a sve jači od jačeg
Oni kakvi god bili protiv Reala će poginuti na terenu, sjeti se samo mečeva sa njim i navijača, kakva atmosfera vlada.
Darko kako ovo cvijeće kralj stavlja kod ove statue ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
De bre legendo šuti.Od nas nema jače ekipe u Evropi u primeri nas neko i može zeznut,ali u LP ne.legenda reala je napisao/la:Mali što bolan lupaš glupostiLBJ MVP je napisao/la: Vidiš da odmaraju ekipu za EL i da rasture Barcu u finalu kupa.Ne očekujem previše borbe od njih na stranu svo rivalstvo.Mi nemamo ozbiljnog protivnika u LP tako da nismo zauzeti kup tekmama.![]()
Čuj mi nemamo ozbiljnog protivnika, a sve jači od jačeg![]()
![]()
Oni kakvi god bili protiv Reala će poginuti na terenu, sjeti se samo mečeva sa njim i navijača, kakva atmosfera vlada.
Darko kako ovo cvijeće kralj stavlja kod ove statue ???
- raul-zakon
- Kontakt:
Schuster: Bayern Munich is not quite on par with Real Madrid
The 52-year-old thinks that Jose Mourinho's side is better than its German counterparts, and has singled out Xabi Alonso as the main threat to the Bavarians
Bernd Schuster believes that Real Madrid has the edge over Bayern Munich defensively, but the two sides are almost evenly matched in all other departments.
The two European giants set up a mouth-watering Champions League semifinal tie after the Spanish side disposed of APOEL and its German counterparts saw off Marseille.
Schuster, who coached Los Blancos in 2007-08 thinks that his former employers will approach the tie as favourites, due to their superiority at the back, despite the Bavarians having conceded fewer goals in the knockout stage thus far.
"Bayern are not quite on par with Real Madrid," the 52-year-old told Kicker. "Especially in the area of central defense. Sergio Ramos and Pepe hold a huge advantage over [Jerome] Boateng and [Holger] Badstuber. So I have my doubts as to whether Bayern can compete."
However, Schuster went on to say that the two sides are level in terms of quality both in attack, and in goal.
"Here you have Cristiano Ronaldo [Angel] Di Maria, [Karim] Benzema, [Mesut] Ozil and Kaka; there you have [Arjen] Robben, [Franck] Ribery, [Thomas] Muller, [Toni] Kroos and [Bastian] Schweinsteiger.
"In midfield and attack, I see no difference in quality. The goalkeepers are the same. [Iker] Casillas and [Manuel] Neuer are both world class."
However, Schuster singled out Xabi Alonso from the Real Madrid ranks, and said that Jupp Heynckes' side must keep an eye on the Spaniard.
"The key will be whether Bayern can shut down Xabi Alonso, he is the connection [between defense and attack]," he added. "He opens up the game, he plays the passes forward. That's a role for Toni Kroos. This is more important than defending against Ozil."
Bayern Munich meet Real Madrid at the Allianz Arena on April 17, before the return fixture in the Spanish capital eight days later.
Iz tvojih usta u Božije uši.
The 52-year-old thinks that Jose Mourinho's side is better than its German counterparts, and has singled out Xabi Alonso as the main threat to the Bavarians
Bernd Schuster believes that Real Madrid has the edge over Bayern Munich defensively, but the two sides are almost evenly matched in all other departments.
The two European giants set up a mouth-watering Champions League semifinal tie after the Spanish side disposed of APOEL and its German counterparts saw off Marseille.
Schuster, who coached Los Blancos in 2007-08 thinks that his former employers will approach the tie as favourites, due to their superiority at the back, despite the Bavarians having conceded fewer goals in the knockout stage thus far.
"Bayern are not quite on par with Real Madrid," the 52-year-old told Kicker. "Especially in the area of central defense. Sergio Ramos and Pepe hold a huge advantage over [Jerome] Boateng and [Holger] Badstuber. So I have my doubts as to whether Bayern can compete."
However, Schuster went on to say that the two sides are level in terms of quality both in attack, and in goal.
"Here you have Cristiano Ronaldo [Angel] Di Maria, [Karim] Benzema, [Mesut] Ozil and Kaka; there you have [Arjen] Robben, [Franck] Ribery, [Thomas] Muller, [Toni] Kroos and [Bastian] Schweinsteiger.
"In midfield and attack, I see no difference in quality. The goalkeepers are the same. [Iker] Casillas and [Manuel] Neuer are both world class."
However, Schuster singled out Xabi Alonso from the Real Madrid ranks, and said that Jupp Heynckes' side must keep an eye on the Spaniard.
"The key will be whether Bayern can shut down Xabi Alonso, he is the connection [between defense and attack]," he added. "He opens up the game, he plays the passes forward. That's a role for Toni Kroos. This is more important than defending against Ozil."
Bayern Munich meet Real Madrid at the Allianz Arena on April 17, before the return fixture in the Spanish capital eight days later.
Iz tvojih usta u Božije uši.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
unaprijed se radujem dvobojima sa bavarcima,pravi clasico lige prvaka,još najesen kad se vrati Juve biće oldschool liga prvaka
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
kako je mizerna kvota na real protiv valencie sutra, samo 1,20 sto u najmanju ruku nije fer 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne ocekujem jak otpor od Valencie. Jednostavno, ekipa su koja ne umije da se brani i tezi otvorenoj igri a na velikom stadionu kakav je nas, to ce siguran sam najjaci napad na svijetu znati iskoristiti.
Jako su ranjivi u sredini, nemaju dobrog destruktivca igre i mislim da napade treba bazirati na Ozilu.
Jaki su na krilima i sigurno ce pokusati da nam naude preko Albe i onog Francuza(ako budu igrali, nisam informisan jesu li spremni) tako da poseban akcenat u odbrani treba da se stavi na branjenje krilnih pozicija.
Sto se tice sastava, mislim da ce Mourinho izaci sa najjacim mogucim u ovom trenutku, tj. Benz na spicu i Kaka-Ozil kombinacija, posto Di Maria jos nije potpuno spreman, mada mozemo ocekivati barem pola sata od njega.
Ne brinem se puno kada igramo na ESB-u, e gostujuce utakmice bi mogle biti problem, no ne mora nuzno da znaci.
Mislim da je svima jasno kakav pristup zauzima Mourinho u gostima. Prije svega se naglasak stavlja na odbranu i kontra napade sto je bilo jako ucinkovito protiv Osasune na primjer. Atletico i Bilbao su ekipe koje jure Evropu i sumnjam da ce postavljati bunkere, a Clasico je posebna prica.
Sa pravim pristupom i pametnom rotacijom igraca, mislim da se ovaj tezak raspored moze proci bez da smanjimo nasu prednost u odnosu na Barcelonu.
Jako su ranjivi u sredini, nemaju dobrog destruktivca igre i mislim da napade treba bazirati na Ozilu.
Jaki su na krilima i sigurno ce pokusati da nam naude preko Albe i onog Francuza(ako budu igrali, nisam informisan jesu li spremni) tako da poseban akcenat u odbrani treba da se stavi na branjenje krilnih pozicija.
Sto se tice sastava, mislim da ce Mourinho izaci sa najjacim mogucim u ovom trenutku, tj. Benz na spicu i Kaka-Ozil kombinacija, posto Di Maria jos nije potpuno spreman, mada mozemo ocekivati barem pola sata od njega.
Ne brinem se puno kada igramo na ESB-u, e gostujuce utakmice bi mogle biti problem, no ne mora nuzno da znaci.
Mislim da je svima jasno kakav pristup zauzima Mourinho u gostima. Prije svega se naglasak stavlja na odbranu i kontra napade sto je bilo jako ucinkovito protiv Osasune na primjer. Atletico i Bilbao su ekipe koje jure Evropu i sumnjam da ce postavljati bunkere, a Clasico je posebna prica.
Sa pravim pristupom i pametnom rotacijom igraca, mislim da se ovaj tezak raspored moze proci bez da smanjimo nasu prednost u odnosu na Barcelonu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jbg s obzirom kako Valencija igra u zadnjih par kola i nisam se nesto iznenadio,mada mislim da bi realna kvota na nas bila 1,50LenBias je napisao/la:kako je mizerna kvota na real protiv valencie sutra, samo 1,20 sto u najmanju ruku nije fer
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa eto ti odigraj x ili dvojku na Valenciju ako nije fer. Pa nisu ni ovi iz kladionica ovce, sta bi trebalo staviti kvotu 2.0 ja bih prvi prodao sve sto imam i stavio na RealLenBias je napisao/la:kako je mizerna kvota na real protiv valencie sutra, samo 1,20 sto u najmanju ruku nije fer
Don't hate what you don't understand.
- Nail for Real
- Kontakt:
To su te kladionicarske muke
.
Kaze mi drug prije duela sa Apoelom, ovdje pada cisto iz x u 1, namjestice Real da uzme pare
. Ljudi misle da oni igraju samo da bi ljudi koji igraju kladionicu mastili brkove
.
Kaze mi drug prije duela sa Apoelom, ovdje pada cisto iz x u 1, namjestice Real da uzme pare
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.